Rosberg, Ecclestone’a Cevap Verdi

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, geçtiğimiz günlerde Sebastian Vettel’le birlikte kendisini eleştiren ve spor için faydalı olmadıklarını söyleyen Bernie Ecclestone’a cevap verdi.

Ecclestone, Vettel ve Rosberg gibi dışarıya kapalı pilotların Formula 1’e faydalı olmadığını söylemiş, bu konuda en güçlü ismin Hamilton olduğunu belirtmişti.

Rosberg “Bunların hiç birisi beni şaşırtmıyor. Bu konuda sürekli olarak çok açık oldu ve Lewis gibi ortalıklarda olmayan herkesi eleştirdi. Onun için ne kadar dışarı çıkarsak o kadar iyidir çünkü daha fazla ilgi çekeriz.”

“Ticari hak sahibi olarak böyle istemesi çok normal, öyle değil mi?”

“Bir hareket olmasını istiyor ve Lewis kendi tarzıyla bunu çok fazla yapıyor.”

“Ben o açıdan biraz daha kapanığım ve bu açıklamalar beni şaşırtmadı.”

“Onun düşüncelerini anlıyorum. Herkes anlıyor ve bu açık bir konu.”

“Aynı zamanda spora da önem veriyorum. Onu düşünüyorum ve kendi tarzımla çok fazla şey yapmaya çalışıyorum.”

“Taraftarların bize kattıkları karşısında asla yeteri kadar iyi olamayız. Hiç birimiz teşekkür etmek için yeteri kadar iyi olamaz.”

“Bu hafta sonu harikaydı çünkü tüm taraftarların bize çok yakın olma şansı oldu. Sadece taraftarlar değil aynı zamanda yarış görevlileri de. Onları unutmayalım.”

“Ücretsiz çalışıyorlar ve bazen hayatlarını riske atıyorlar. Pistin hemen kıyısında duruyorlar ve olay olduğunda piste çıkıyorlar.”

“Hafta sonunda bu yakınlığı seviyorum. Onların desteklerine sahip olmak harika.” dedi.

 


Yorumlar

“Rosberg, Ecclestone’a Cevap Verdi” için bir yanıt

  1. Onur Gentas avatarı

    Her pilot dilediği gibi yaşama hakkına sahip. Ortalarda görünmüyorlar diye onları suçlamak yanlış olur. Şu spora en fazla katkıyı kim verdi diye sorsalar hepimiz Senna ve Schumi deriz sanırım. Senna’da renkli bir sosyal hayata sahipti fakat Schumi’nin sosyal hayatıyla ilgili çok şey görmedik. Bu adamlar pilotluklarıyla zaten çok şey kattılar F1’e. Bernie muhtemelen güç kaybeden F1’i bu tür konularla canlandırmaya çalışıyor ama yanlış yol izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir