Ecclestone "F1'in Britanya GP'ye İhtiyacı Yok"

yazar:

kategori:

Donington’un 2010 için gerekli parayı bulamamasının ardından tüm gözler Silverstone ile yapılacak görüşmelere çevrildi.

Silverstone’dan bir yetkili ismin ticari olarak bu saatten sonra yapılacak anlaşmanın çok kârlı olmayabileceğini söylemesi üzerine Ecclestone “Kimse onları yarış için zorlamıyor.”

“Bu bir iştir. Biz onlara anlaşma teklif ettik. Britanya GP’ye ihtiyacımız var mı? Hayır.” dedi.

Ecclestone ayrıca Silverstone’un Britanya GP için geleneksel bir pist olmadığını söyledi.

Ecclestone “İtalya geleneksel bir yarıştır çünkü hep Monza’da yarış oldu. Monaco da gelenekseldir çünkü onlar da hep aynı pisti kullandılar.”

“Britanya ve Fransa ise 3 farklı pistte koşuldu. Onlar geleneksel oldukları için indirim istiyorlar. Onlar bana göre geleneksel değiller. Britanya korunmuyor.” dedi.


Yorumlar

  1. Kurallar nedeniyle ilk ayrılmak isteyen 2-3 takımada ihtiyaç yoktu sonra Fota harekete geçince birden ihtiyaç duyuldu şöyle sıralarının kendine geleceğini bilen 5-6 pist organizatörüde olaya müdahale etsin bakalım ingiltere'ye ihtiyaç olurmuydu olmazmıydı

  2. Emre Yılmaz avatarı

    Ahmet Bey ben parasal olarak ihtiyacı yok dedim var mı sen söyle? Üstelik Britanya GP'si olsun isterim ve de ben Ferrariciyim…

  3. bu adam ne saçmalıyor yine anlamadım f1 de ne kadar iyi akıcı bir pist varsa hepsine bir bahne buluyor bizi velancia singapur gibi pistlere mecbur bırakıyorr

  4. Ahmet  Keleş avatarı

    zaten size kalsa F1'in hiç birşeye ihtiyacı yok. Ferrari'ye de ihtiyaç yoktu motor üretici takımlara da ihtiyaç yoktu herşeyi siz yaparsınız zaten di mi

  5. Emre Yılmaz avatarı

    F1'in hiç bir ülkeye ihtiyacı yok parasal olarak. birisi gider birisi gelir.

  6. ecclestone haklı. F1 spordan çok ticari bir oluşum ve bu kadar skandal o nedenle oluyor. eğer para konusunda alenen taviz verirse devamı gelebilir ve bunu yapmak istemiyor bence.

    Ecclestone alacağı parayı bilir ve şu anda karşılıklı pazarlıklar medya aracılığıyla devam ediyor. bakalım kim galip çıkacak.

  7. Ya F1 gibi dünyanın en gelişmiş motor sporlarını bu adamlar nasıl yönetiyor anlamıyorum ben!

    Geçen sene İngiltere gp hafta sonunda Silverstone 250.000 seyirci ağırladı. (Türkiye'de bu sayı 30.000'di)Şu an griddeki 2 dünya şampiyonu İngiliz. Sporun İngiltere gp'ye ihtiyacı var, bunu görmemek için kör olmak gerek.

    Ayrıca yukarıdaki yazıda "para, kar ve ticaret" kelimeleri ne güzel yer bulmuşlar kendilerine. Çünkü her şey para demek değil mi?

    F1 sevgisi de olmasa şu adamların sözlerini dinleyen çıkmaz herhalde. 1 değil 2 değil, her hafta saçma sapan yorumlar yapıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir