Ecclestone, Button İle Anlaşmayan Brawn'ı Eleştirdi

yazar:

kategori:

Button 2010 sezonunda Brawn ile devam etmek istediğini açıkladı ancak bunun için normalde anlaşmada yazan parayı istediğini söylüyor.

Button’ın geçen sene 13 milyon dolar alması gerekiyordu ancak İngiliz sürücü, takımın yaşadığı zorlukların ardından 5 milyon dolara anlaştı ve bunun yanında seyehat ve temizlik harcamalarını kendisi ödedi.

Ecclestone “Formula 1’de bulunma sürelerine göre biraz fazla kibirli davranıyorlar.” dedi.

Button’ın menajeri Richard Goddard da çıkan söylentilerin Brawn’ın tutumundan kaynaklandığını ve seçeneklerinin olduğunu söyledi.

Goddard “Şu anda bir çok kaliteli takım var ve teklif yapıp yapmamak Brawn’a kalmış.” dedi.


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Neden eleştiriyorsun madem o kadar seviyorsun buttonı,f1 takımı kur al onu. Rosberg gibi sürücüler varken buttonın lafı bile edilmemeli.

  2. kimi bir seçenek değildir Brawn için toyota bile kiminin istediği parayı ödeyemeyiz dedi ross nasıl ödeyecek bence rosbergi getirecek dir button ise mclaren yada toyotaya gidebilirr olmadı 2002 yılındaki takıı renault a gelebilir

  3. mustafa maraş avatarı
    mustafa maraş

    kimi ile rosbergi alsın brawn daha iyi olur.

  4. Tolga Soydan avatarı

    bence brawnın kafasında rosberg var.bi süpriz yaparak kimiyide almak istiyo olabilr

  5. Emre Yılmaz avatarı

    Jenson bence griddeki en iyi 5 sürücüden biri değil (bakınız:kimi, fernando, sebastian, robert, lewis) ancak Brawn bu 5 isimden birini getiremeyeceğine göre Jenson ile devam etmeleri gerekir.

  6. 13 milyon dolar alması gerekirken 5 milyon alıyor ve yolculuk + diğer ıvır zıvırlar Jenson a ait üstleik Dünya Şampiyonu..Mükemmel bi başarı ancak Brawn yine 5 milyon a falan mı çalıştıracağını sandı anlamadım…

    Button açıkta kalmaz yaf Son Dünya Şampiyonunu bırakmazlar Raikonen i almak isteyen Toyota alır yine de açıkta kalmaz… 😉

  7. Brawd da haklı aracın potansiyelini görünce :))) bu durumda rosberg sani brawn a mı diye düşünüyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir