Haas: “Formula 1 Pilotları Projemizle İlgileniyor”

yazar:

kategori:

Haas F1 takımı, 2016 Formula 1 sezonunda çıkacakları ilk sezon öncesinde bir çok pilotun kendileriyle ilgilendiğini söyledi.

Haas takımı gelecek sene Formula 1’e giriş yapacak ve Ferrari ile olan bağlantısı nedeniyle güçlü bir başlangıç yapması bekleniyor.

Ferrari’nin test pilotu Esteban Gutierrez’in Haas koltuğu için öncelikli olduğu düşünülüyor. Aynı zamanda GP2’de mücadele eden Alexander Rossi ile Nascar pilotu Danica Patrick’in adı da koltuk için anılıyor.

Gene Haas listenin daha kabarık olduğunu söyledi. Haas “Şu anda ilginin ciddiyeti artıyor. Bazıları gerçekten iyi iş çıkarırken bazıları kötüler.”

“Gerçekten iyi iş çıkarabileceğini düşünen takımlar bunu başaramadılar. Seçeceğimiz pilotlar muhtemelen başka takımlara gidip takımlarının gelişmesinden mutlu olmayan pilotlar olacak.”

“Kimin olacağını belirlemek satranç maçı gibi olacak. Başka alternatiflerimiz var.  Pilotlar yanlış bir yer seçerlerse kariyerini mahvetmekten korkuyorlar.”

“Takımları teknolojik sorunlarını aşamadıkları için tüm sene boşa gitmiş oluyor. Ve bunu sevmiyorlar.” dedi.

Haas’ın bu sözleriyle Force India pilotları Nico Hulkenberg ve Sergio Perez’den birisini kastettiği düşünülüyor.


Yorumlar

“Haas: “Formula 1 Pilotları Projemizle İlgileniyor”” için bir yanıt

  1. Sergio Perez, Amerikan takımı. Diğeri de Gutierrez olur belki, sonra gelsin paralar. Amerika’da yarışan pilotlar F1’de dökülür. Montoya en iyileriydi, Amerikanın kralları Bourdais ve Speed’i de gördük 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir