Button: “Kanada McLaren İçin Zorlu Olacak”

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Jenson Button, Monaco’da bu sezonki ilk puanlarını kazanmalarına rağmen sıradaki yarış Kanada’nın kendileri için daha zorlu geçeceği konusunda uyarıyor.

Motor gücünün önemli olmadığı Monaco’da McLaren hedeflediği gibi ilk puanlarını kazandı.

Sıradaki yarış uzun düzlüklere sahip Kanada GP olacak ve Button orada zorlanacaklarını düşünüyor.

Button “İlk yarışta sıralamalarda en arka çizgide kaldık. Şimdi ise çok daha yukarılardayız.”

“Her yarışta sıralamalarda bir kaç sıra kazandık ve ileriye gittikçe yaklaştık. Her yarışta genel bir ilerleme yaptık.”

“Ancak sıradaki yarış performans açısından ileri bir adım olmayacak çünkü orada çok fazla düzlük var. Orası bize uymayan bir pist.”

“Ancak asla bilemezsiniz. Yine de orada puan alabiliriz.”

“Her ikimiz de Kanada’dan hoşlanıyoruz ancak orada puan kazanmak çok kolay olmayacak ve ardından bazı güncellemelerimizin olacağı Avusturya gelecek.”

“Umarım sezon sonuna doğru daha iyi performansları daha istikrarlı göreceğiz.”

“Gelişimden bahsederken sadece tur zamanlarının iyileşmesinden bahsetmiyoruz. Çalışma şeklimiz, McLaren ile Honda’nın birbirlerini anlama şekli iyileşiyor.”

“Savaşmaya değer her iyi şey zaman, çok fazla çaba, enerji ve zihinsel güç gerektiriyor.” dedi.

 


Yorumlar

“Button: “Kanada McLaren İçin Zorlu Olacak”” için 4 yanıt

  1. Mclarenhonda’nın en büyük sorunu dayanaklılık.Bunu Arai’de tabii ki bizlerden iyi biliyor.Fakat sezon başından bu yana tek geri kaldığı nokta bu oldu.Büyük bir sorun var ve bunu dile getirmiyorlar.Bu sorun dışında,diğer tüm alanlarda güzel yollar katettiler ve edeceklerde.Ama pilotlar her yarış öncesi ‘acaba ne zaman yolda kalacağım’sorusuyla yarışa başlamaları ne kadar motive edici,bu da pilotlar açısından çok zor durum olsa gerek psikolojik açıdan..

  2. bu arada, geçen bu araçları mı sürmek zor yoksa v8leri mi tartışması çok olmuştu, brundle force india aracını geçen hafta test etti, haber olsa güzel olur. bir viraj çıkışında tork fazla geldiğinden rai’nin kanada viraj çıkışında yaptığı gibi bir kaza geçirdi, yaptığı yorum;

    “bu araçları sürmek v8lere oranla tartışmasız bir şekilde daha zor. fiziksel olarak zorlayıcı değil, ama sürüş olarak çok daha zor.”

    şimdiii, geçen 10larca paragraf tartışılan konu bu. benim dediklerimle brundle’ın aracı sürüp dedikleri arasında ne kadar fark var? sıfır!

    https://www.youtube.com/watch?v=MEiyQ8aQGWc

  3. iki mclaren de tamamlayamaz gibi geliyor.

  4. Anderssen den masallar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir