Weber "Barrichello ve Hulkenberg Williams'ta Yarışacak"

yazar:

kategori:

Williams, 2009 sezonunun son yarışına Rosberg ve Nakajima ikilisiyle gidecek ancak İngiliz takımda gelecek sene büyük ihtimalle 2 yeni sürücü olacak.

Hulkenberg için Bild am Sonntag’a konuşan Willi Weber “Gelecek sene yeni takım arkadaşı Barrichello ile aynı seviyede olacağını düşünüyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Emre Yılmaz avatarı

    Hulkenberg iyi bir pilot olur umarım. Rubense içinse diyecek bir şey yok. Ne kadar şans geldiyse kariyerinde hepsini harcadı. Kazanan araçtan kazanan olarak hiçbir zaman ayrılamadı. Ancak Williams için yeterli…

  2. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    dostum kehanetten kastım bu veberın soyledıklerı degıl pılot veberın dedıklerı.ben bu haberıde pılot veber konusmus dıye yorumladım.yanlıs alnasılma oldu kendımı ıfade edemedım kusura bakmayın.dogrulugundan suphem yok cnm.

  3. tamamda weber kahin değil, pilot menajeri, yani doğru bir şey söylüyor olabilir:) Hulkenberg'in menajeri diye biliyorum ben

  4. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    kusura bakmayın yahu:)weber ısım bırebır aynı olunca ılk ısmı okuma geregı duymadım.bırde kehanetlerı yapan hep mark weber olunca heralde yıne o konusmustur dıye dusundum.ama ne fark eder kı.ha o weber ha bu weber.sonucta kehanet:)

  5. barichello 2009da yarışamayacak ohh derken herif 2010da da koltuk bulacak galiba. bi pilota bu kadar fırsat verilmesi yeter ayrıca kimse bana tecrübe,katkı vs.den bahsetmesin, mekanik tutuşun önemi artıyo slick'ler geri geliyo rubens eskilerdendir kendini gösterecektir dendi button'a ezildi. yeter ya valla yeter

  6. efendimayin  avatarı

    MArk webber değil willi webber demiş karıştırmayın. Bu arada hulkenberg den bayağı bir şey bekliyorum.

  7. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Webber "Raikkonen Red Bull'a Tam Uyar" …………..trf1 ın 17.10.2009 11:06:00 haberi
    Kimi Raikkonen'in gelecek sene Red Bull'da yarışabileceğine dair çıkan spekülasyonlar Brezilya'da Mark Webber'in yaptığı açıklamalar ile tekrar ortaya çıktı.
    Geçtiğimiz günlerde çıkan söylentilerde Raikkonen'in menajerlerinin Red Bull ile 2010'da koltuk için görüştükleri yönündeydi ancak bu spekülasyon reddedilmişti.
    Ancak Webber Brezilya'da yaptığı açıklamada "Red Bull ona mükemmel uyar."
    "Ancak anlaşmalar yapıldı ve eğer bazı şeyler konuşuluyorsa konuşulur. Formula 1'de ortalıkta bu şekilde eğlence ve oyunlar olması normal." dedi.
    Bu haberı okudugumda ılgınc weber cok konusuyor ama sallamıstır dıye ıc gecırmıstım.ancak yorumların bırınde multiF1 nıcklı bır arkadasımız!’’ Ancak anlaşmalar yapıldı ve eğer bazı şeyler konuşuluyorsa konuşulur. Formula 1'de ortalıkta bu şekilde eğlence ve oyunlar olması normal." dedi.

    ‘’ bu cumle sankı kımı nın mc laren yada brawn la anlastıgını ancak acıklamanın yapılmadıgı ve tum f1 kamu oyuun oyalandıgını gostermıyormu??’’ Seklınde bır yorum yazmıstı.bende neden olmasınkı dıye dusunmustum.zıra bu arkadasın 8+aldıgı bır yorumdu.

    Weber bu aralar baya bır kehanette bulunuyor.kımı ferrarıden ayrıldı.bu takımı saymassak kımınınde sampıyonluga uynayacaklarına ınanmadıgı dıger takımları cıkarırsak kı Toyota ıle bır sekılde olmayacak oda anlasıldı…gerıye kalan takımlar ıcınde red bull brawn ve mc laren kalıyor.red bull ıkı pılotunu acıkladı.brawn dan barıcello gıdıyor hatta button unda anlasamadıgı gelen haberler arasında.mc laren hala ıkıncı pılotunu acıklamadı.kımı haberlerıde bu aralar kesıldı.her ne kadar norbert huag cok para ısteyen pılotlar bıze gore degıl desede acaba dıyorum anlasıldıda acıklanmayarak ıstıkametmı degıstırılıyor.

    Bana gore kımı ortalıgı oyalıyor.cunkı mc larenle anlastı.sımdı beklemede.mc larend ebeklemede.hem hekkı yı gonderdıklerını kımıyı aldıklarını abu dhabı den sonar acıklaacaklar.su an gundem degıstıryorlar gıbı gelıyor.eger benımde tahmınım tutmassa kımı f1 I bırakır dıye dusunuyorum.

  8. hmmm o zaman Rosberg Brawn'a mı yoksa Mclaren'e mi gidecek… Pilot piyasası baya karıştı…

  9. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    artık ciddi ciddi önce isimlere bakıp sonra yorumuna bakıyorum. yeniler genelde lagaluga

  10. vega nitro sence kimi nereye gider(içinden cehenneme gitsin diyorsundur ama yinede en iyisini sen bilirsin)?

  11. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    hulken yeni star. rosberg brawn da mercedes sayesinde.satın almasada logosunu kesin koyacaktır.

  12. nakajima f1i hak ediyordu aslında da kendini gösteremiyordu ne yazık ki

  13. Yeni bir kaliteli ve teknik bilgisi yüksek genç pilot çıkabilir. Williams Hulkenberg'i test pilotu olarak geliştirdi, teknik bilgisini arttırması ve aynı zamanda zamanını değerlendirmesi için fabrikada parça ürettirdi. Son olarak da yeniden yüksek moral kazanmış, rekabetçi olmak hedefi olan ve en büyük tecrübeye sahip pilottan taktikler öğrettirecek. Güzel bir strateji.

    Rubens'in koltuk bulacağına da seviniyorum.

  14. burak bocek avatarı

    O zaman Nakajima f1 dışı kalıcak zaten hak etmiyordu bence.Genç ve geleceği olan bir pilot denenicek.Rosberg ise bence Brawn için en güçlü aday.Oda artık kendini daha çok ispat edebielcek.Hak ettiği kalitede bir araç bence.

  15. Bu da Barrichello'nun son senesi olacak herhalde. Williams iyi yapıyor Hulkenberg'in yanında ona yol yordam gösterecek tecrübeli bir pilot olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir