Abu Dhabi Biletleri Tükenmiş

yazar:

kategori:

Formula 1’de ilk yarışına evsahipliği yapacak olan Abu Dhabi’de yarış gündüz başlayıp karanlıkta bitecek ve pistin yapısı oldukça ilgi çekici.

Organizatörler bugün yaptıkları açıklamada yarış için biletlerin tükendiğini söylediler.

Organizatörler, yarış günü 55 bin izleyici beklediklerini açıkladı.


Yorumlar

  1. biz osmanlının torunlarıyız bize en iyi olmak yakışır…22 milyon kilometrekare toprak(şu an 780.000 km2)yaklaşık 250 milyon insan 72.5 millet ve 600 yıl hüküm süren muhteşem bir devlet….nerde onlar nerede biz? o yüzden en fazla taraftar ilerleyen günlerde en iyi pilotlar…en iyi yorumcular zaten bizde:)))

  2. bu işi organize etmeleri için de m1chael vega nitro ve en müdür apocanı görevlendirirdim. tribün organizasyonu tezahürat vs. bora subaşı yaşar koçyiğit ve djarumu görevlendirirdim. bayan taraftar grubunu mclaren didiem abla:)))))ben ne yapacağım. ben de amigoluk yaparım:))))

  3. ben olsam hükümetin yerine formula 1 i reklam için kullanırdım. pistin etrafını genişletip çayır çimen ne var ne yok tribün yapardım. 500.000 seyirci kapasiteli bir tribün düşünsenize. ve okullara kontenjan verip tribünleri tıklım tıklım doldururdum…ve tribünlere amigolar koyup davullar doldurup organize bir şekilde tezahürat yaptırırdım…kaça mal olurki biraz ısrar edip holdinglere filan bedavaya getirirdim. düşünsenize gelir seviyesi yüksek milyara yakın insan formula 1 i seyrediyor. bir iki sene sonra bu şenliğe ortak olmak için zaten onlar doldurmaya başlar. biraz ekmek lazım biçmek için….ne demiş mevlana tek başına kuru dua yetmez. ağaç isteyen tohum eker…..

  4. Pistte bence en değişik nokta pit çıkışı onun dışında ben heyecan verici bir bölüm göremedim. Tabii yarış yine de heyecanlı olabilir ve umarım olur .

  5. Pist güzel değil evet ama ben asfaltına, eğimlerine hayran oldum. Tap taze ne güzel kokuyordur halen orası. 🙂

  6. efendimayin  avatarı

    İğrenç bir pist bence yarışta görün bakın zevksiz olacak.

  7. gelmeyen kişilerin yerine kuklalar koyulmalı bence.
    bizim pistte boş yer kalmamalı 😀

  8. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    yeni ve alan sorunu olmayan bir yere kuruldu.

  9. bizim pistin kapasitesi daha yüksek olabilir ama bizim piste de 55 bin kişi gelse yeter. öyle değil mi?

  10. Pistin seyirci kapasitesi düşük anlaşılan. Bizim pist de 55 bin kapasiteli olsa yarısından fazlası dolmuş olacaktı bu sene. Ama gidip de 130 bin kişilik pist yaparsanız seyirci gelmiyormuş gibi gözükür. Yetkili birisi söylemişti İspanya'da ana tribün 6 bin kişilik o yüzden ağzına kadar dolu gözüküyor, bizde ise 26 bin kişilik İspanya'dan daha fazla kişi geliyor ama boş gözüküyor diye.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir