Hamilton Monaco’daki Hayal Kırıklığını Geride Bıraktı

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, 2015 F1 sezonunun 6. yarışı olan Monaco GP’de galibiyeti takımın strateji hatasıyla kaybetmesinin ardından yaşadığı hayal kırıklığını geride bıraktığını söyledi.

Monaco’da hafta sonunu domine eden ve rahat bir galibiyete giden Hamilton, son bölümde Verstappen’in kazası sonucu giren güvenlik aracı periyodunda yanlış stratejiyle pite alınmasının ardından galibiyeti kaybetti.

Hamilton “Monaco’yla ilgili söylenmesi gereken her şey çoktan söylendi. Açıkçası benim ve aynı zamanda takım için büyük bir hayal kırıklığıydı.”

“Ancak hatalardan öğreniyoruz ve her zaman olduğu gibi takım olarak ilerleyeceğiz.”

“Tekrar piste çıkıp durumu düzeltmek istiyorum. Bunun için Montreal’den daha iyi bir yer olamazdı. Burası her zaman benim favorim oldu.”

“Kanada’da her zaman en iyi şansa sahip olmadım ancak orada hiç podyumun dışında kalmadım ve ilk galibiyetim dahil olmak üzere güzel anılarım var.”

“Bunu tekrar yapmak için gerekli arabaya ve takım desteğine sahip olduğumu biliyorum bu yüzden daha kötü bir sonuç hedeflemiyorum.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Hamilton Monaco’daki Hayal Kırıklığını Geride Bıraktı” için 2 yanıt

  1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    geçen sene yarış dışında kalmamışmıydı ?

    1. Furkan Özcan avatarı
      Furkan Özcan

      Sanırım demek istediği bitirdiği her yarışı podyumda bitirmiş olması. Yoksa 2008 ve 2011’de de yarış dışı kaldı. Ondan zaten her zaman en iyi şansa sahip olmadığını söylüyor 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir