Abu Dhabi Öncesi Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli: “Bizim için inişli çıkışlı bir sezon oldu. İyi bir başlangıç yaptık, ardından Avrupa’da bazı hayal kırıklığı yaratan yarışlar çıkardık ve sonrasında seneye gerçekten rekebatçi bir son veriyoruz. Abu Dhabi’nin yeni olması ile nasıl performans gösereceğimizi tahmin etmek imkânsız. Ama son üç yarışta gösterdiğimiz hızın ardından seneyi iyi durumda bitireceğimize inanıyorum.”

“Brezilya’da bir kaza ile yarış dışı kaldığım için hüsrana uğradım. Çünkü bütün hafta sonu boyunca güçlü görünüyorduk ve podyumda bitirme şansımıza gerçekten inanıyordum. Bu yüzden bu hafta sonu için kendime güveniyorum ve sezon bitmeden önce bir başka güçlü sonuç için motivasyonum yerimde. Abu Dhabi, bir başka muhteşem yere benziyor ve pistte sürmenin nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum. Bu yüzden Cuma günü antrenmanlara başlamak için sabırsızlanıyorum”

Kamui Kobayashi: “İkinci yarışımı gerçekten dört gözle bekliyorum ve beklenmedik fırsatlardan en iyisini çıkarmak istiyorum. Brezilya’daki pisti bilmiyordum ve bu benim için biraz dezavantajdı. Çünkü neredeyse bütün pilotların orada tecrübesi vardı. Ama bu, Abu Dhabi için geçerli değil. Herkes için yeni bir pist, bu yüzden yardımını görmeliyim”

“Ayrıca araca şimdi daha çok alıştım, bunun yanında pitstop ve iki lastik hamuru gibi bir yarış hafta sonuyla ilgili işlere de daha aşinayım. Bu yüzden Abu Dhabi^’de daha rekabetçi olmayı bekliyorum. Aracın güçlü olacağından da eminim. Formula 1’deki ilk puanlarımı almak için elimden geleni yapacağım. Şüphesiz oldukça zor olacak, çünkü grid çok güçlü ve bu benim sadece ikinci yarışım. Ama elimden geleni yapacağım.”

John Howett: “İlk Abu Dhabi yarışını, bizim için olaylı ve olumlu sezonun sonunu dört gözle bekliyoruz. Bütün hedeflerimizi henüz gerçekleştirmemiş olsak da çok rekabetçi bir araç ürettik ve potensiyelinin çoğunu kullandığımızda düzenli olarak podyum mücadelesinde olabildik”


Yorumlar

  1. Ben Kamui'nin her kezin 0 konumunda olduğu bu pistte kendini göstereceğine inanıyorum. Ama bu onunla anlaşılması için yeterli olur mu bilemiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir