Dennis “Magnussen 2016’da Yarışabilir”

yazar:

kategori:

McLaren’in CEO’su Ron Dennis, 2014’te kendileri adına yarışan ve bu sene yedek pilotları olan Kevin Magnussen’in gelecek sene rakip bir takımda yarışabileceğini söyledi.

2014’te McLaren’de çaylak sezonunu geçiren Magnussen, sene sonunda koltuğunu Fernando Alonso’ya kaptırdı.

Dennis “Kevin’in gelecek sene yarışabilecek yeteneği var.”

“Ancak aynı zamanda gerçek dünyada yaşadığımızı da biliyor. 2 dünya şampiyonu pilotum var ve onlar en iyilerinden. Bu yüzden kendisini kanıtlaması lazım.”

“Belki onun başka bir takımda yarışmasına yardımcı olabilir ve ona öğrenmesi için bir sene daha verebiliriz. Belki gelecekte tekrar takımımızda yarışma fırsatı olur.” dedi.

McLaren’in desteklediği GP2 takımı ART’ın Formula 1’e girmesi halinde Magnussen’in orada yarışabileceği ifade ediliyor.

 


Yorumlar

“Dennis “Magnussen 2016’da Yarışabilir”” için 5 yanıt

  1. Enriqopalazio avatarı
    Enriqopalazio

    yarışmalı. inatçı bir yapısı var, kolay teslim olmuyor, gözü kara birisi. altına kazanan bir araç verilirse şu an kafaya oynayanlardan bir farkı olduğunu sanmıyorum. geçen sene basit hatalar yapmıştı fakat ben yarış tarzını sevdim. açıkçası beni button’dan daha fazla heyecanlandırdı.

  2. Robin Frjins gibi bu çocukda kayıp gitmemeli.Kvyatdan bir eksiği yok, zaman zaman potansiyelini gösterdi, orta sıra takımlarından birinde mutlaka ama mutlaka yarışmali.Potansiyeli yüksek.

  3. Vandoorne istiyoruz biz.

    1. OtonomAktor avatarı

      Kevin Vondororneyi aynı takımda yenmişti zaten o yüzden geçen sene o gelmişti McLaren koltuğuna. Geçen sene de gayet iyi iş çıkardı performansını beğendim. umarım tekrar koltuğunu alır.

      1. Yenmişti ama Mag ikinci senesindeyken Van çaylak yılındaydı. Bence bu bile Vandoorne’u öne çıkarıyor. Direk bu ikiliyi aynı takımda görsek harika olurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir