Rosberg "Gelecek Sene Yarış Kazanacak Bir Araçta Olacağım"

yazar:

kategori:

Alman sürücünün gelecek sene Mercedes motorlu bir araçta yarışacağı tahmin ediliyor ancak bu takımın Mclaren mi yoksa Brawn mı olacağı henüz netleşmedi.

Rosberg “4 senedir Formula 1’deyim ve eğer kazanabilecek bir araca geçebilirsem ve hatta şampiyonluk mücadelesi verirsem harika olur.”

“Şu anda bu hedef için iyi düşünceler içerisindeyim.” dedi.

Rosberg gelecek sne kazanabilecek bir araçta olacağını söyledi ve gelecek sene Mclaren, Ferrari, Red Bull ve Brawn takımlarının kazanabileceklerini düşündüğünü söyledi.

Rosberg “Gelecek sene için işler iyi görünüyor.”

“Gelecek sene nerede olacağımı söyleyemem ancak yarış kazanmayı hedeflediğimi söyleyebilirim.” dedi.


Yorumlar

  1. Emre Yılmaz avatarı

    Seneye kazanabilecek takımları doğru söylemiş bu arada. Gelecek sezon inş. takımları şampiyonu Ferrari pilotlar şampiyonu Sebastian olur. Az sayıdaki Vettelcilerden biriyim 😀

  2. efendimayın sence iyice buttonı batırdın ne yaptın sen ya rosberg 10 button eder.rosberg anca 10 nakajima eder dur bi adam büyük bi takıma geçsin görelim bende rosbergi severim ama gerçek bir rakiple performansını görmek lazım.sene başında araç güçlüyken podyumlar elde etmesi gerekirdi ama bir podyumu bile yok

  3. Yavuz Balcı avatarı

    birincisi kimi ye McLaren yolu kapanmadı.haug açık şekilde istediğin rakamı düşür diyor.buda çıkarılabilir.

    ikincisi rosberg istediği yere gitsin ama McLarene gelmesin.ben üst sınıf bir pilot olduğuna inanmıyorum.kazanacak araç istiyor fakat williamsın aracı bu sene çok iyiyken bile akılda kalacak bir sürüşü yok.

    üçüncüsü McLaren için griddeki iki pilot biçilmiş kaftandır.birincisi kimi. ki gelirse bu lewisin otomatik olarak performansını arttıracaktır.ikincisi de heidfeld.bunun dışındaki pilotlar bence heikkiden aman aman iyi olan pilotlar değil.açıkcası rosberg geleceğine takıma adapte olmuş bir kovalaineni tercih ederim.

  4. Kimi de lotus a filan gider 😀

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    Mercedes Brawn'la anlaşırsa Brawn'a,
    Mercedes Mclaren'la devam ederse Mclaren-Mercedes'e geçicek
    yine beklemekten başka yapıcak bişey yok

  6. biz Kimiciler için Mclaren yolu kapandı gibi bi şey… öfff. bari toyotayı seçse räikkönen… öf räi ya…

  7. efendimayin  avatarı

    Hele şükür bir ses çıktı. Rosberg in brawna geçmesini çok istiyorum button gibi 10 pilot eder. Yalnız bir endişem var oda brawnın buttonu kayırabileceğidir. Bir ingilize asla güvenmem. Ama bir yönden de rosberg alman ve mercedes brwana motor veriyor buda dengeleyebilir. Şu an pilot piyasasının kilit ismi rosberg bence. Kimi gibi çok parada istemiyordur eminim. Rosbergi iyi bir araba ile izlemek için sabırsızlanıyorum.

  8. efendimayin  avatarı

    Hele şükür bir ses çıktı. Rosberg in brawna geçmesini çok istiyorum button gibi 10 pilot eder. Yalnız bir endişem var oda brawnın buttonu kayırabileceğidir. Bir ingilize asla güvenmem. Ama bir yönden de rosberg alman ve mercedes brwana motor veriyor buda dengeleyebilir. Şu an pilot piyasasının kilit ismi rosberg bence. Kimi gibi çok parada istemiyordur eminim. Rosbergi iyi bir araba ile izlemek için sabırsızlanıyorum.

  9. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    mercedes brawni alackasa nicoda orda olacaktır

  10. sonofmedian  avatarı

    bence kimi'nin en son yapacağı şey dua etmektir.özellikle de toyota için.adam illa da kazanan bir araç diyor…

  11. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    benım anladıgım brawn dır arkadaslar.cunkı mmercedes motorlu bır arac dıyor ve hıc bellı ve favorı degılen kazanabılecek dıyor cunkı bu sene samp oldu.buda yaptıkları yapacaklarının temınatıdır dıye gozukmus olabılır rosberge bu lafı soylerken.cunkı barıcello nun gıtmesı kesın gıbı.buton rosberg brawn da hamılton kımı mc larende gıbı gelıyor bana.az bır ıhtımal rosberg mc larende kımı brawn da olabılır oda ayrı bır ıhtımal tabı.

  12. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Şampiyonluk mücadelesi diyorsa bencede Brawn'a gider yada gitmeli. McLarende köşeler tutulmuş durumda. Eğer McLaren'e giderse zaten Mercedes baskısıyla gidecektir (her durumda Mercedes baskısı var zaten de )buda ters teper kanısındayım.

    McLaren için yine muhteşem Finli fantazisi devam eder mi ??? bilinmez. İki sır küpü (Kimi ve McLaren)ser verip sır vermiyorlar. Heidfeld beklemede hatta pusuda;

    Toyota beklentilerini yükseltirse Kimiye iyi bir rakam önerebilir. (Bu nedenle Kimi Kobayashi için dua etmeli ki iyi bir yarış çıkarsın)

  13. williamsf1 team avatarı
    williamsf1 team

    rosberg ıcın en ıyı secenek brawn olucaktır cunku mclaren 2 sene once alonso ya yaptıgını bu sene de rosberge yapa bılır ama sezonun sonuna kadar 2 pılota da esıt davranan brawn da kendını daha ıyı gostere bılır sampıyona seneye daha zevklı olucak gıbı gelıyor bana sampıyonluk ıcın massa,alonso,vettel,rosberg,hamılton,button hatta renault un ıyı bır performans sergılemesı halınde kubıca da sampıyonluk mucadelesı vere bılır

  14. orası tırnak içerisinde değil, hangisini ilk dediğini tam olarak bilmiyoruz 🙂

  15. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    ilk Mclaren demiş, Mclaren de 😛 :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir