Fisichella, Ferrari'ye Geçtiği İçin Pişman Değil

yazar:

kategori:

Fisichella “Benim için Ferrari’de yarışmak çocukluktan beri bir hayaldi ve spmımda tam olarak umutlarımı kesmişken bu oldu. Bu yüzden asla asla dememeli.”

“Bunu başardığım için mutluyum ve Ferrari ile son yarışlarda biraz zorlanmama rağmen saati geri almayacağım. Belli nedenlerden dolayı bilmediğiniz araca alışmak kolay değil. KERS nedeniyle durum daha da karışık bir hal aldı çünkü fren anında araç çok farklı ve farklo kontrol ediliyor.”

“Son zamanlarda yarışta Kimi’nin performansına ayak uydurdum bu yüzden bu hafta sonu sıralamalarda daha iyi olup puan kazanmak istiyorum.” dedi.

Fisichella’nın Ferrari ile gelecek sene için 3. pilotluk anlaşması bulunuyor ancak Fisichella, yarış koltuğu bulması halinde bunu değerlendirebileceğini söyledi.

Fisichella “Ferrari ile gelecek sene anlaşmam var ancak eğer başka bir takımdan teklif gelirse Ferrari ile 3. pilotluk yapıp yapmayacağım ya da başka bir takım adına yarışıp yarışamayacağımı görüşebilirim.”

“Şu anda bir karar yok ancak Ferrari gibi bir takımda 3. pilot olmak bile gurur duyulabilecek bir şey. Buradaki atmosfer harika ve kendimi evimde hissediyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. Badoer yorumlarını görünce bende çok üzülüyorum gerçekten onun gayet başarılı olacagına inanıyordum fakat gerek 8 ay yarışmamış olması gerek arabayı kullanmanın zorlugu onun basın tarafından yerden yere vurulmasına sebep oldu ve kötü bir pilot olarak degerlendirdiler fakat formunun zirvesinde olan fsi 'de ondan farklı dereceler yapamadı bence kalsaydı Luca daha başarılı olurdu

  2. yürü git fisichella!!

  3. Badoer e çok üzüldüm yaa :S o adam yıllardan beri ferrari de… keşke devam ettirselerdi… saolsun medya… medyanın arayıpta bulamadığı bir malzeme çıktı zaten… adamı yerden yere vurdular… fisicoya bişey demiyolar hayret…

  4. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    kimi pismis tavuga donmusken yarısı start sıralamasından 1 sıra geride bitirmeyi basarmıs, kendisi neredeydi bu sırada.

    aynen öyle.

  5. bence pisman ama soyleyemiyor :)) eski takımında olsaydı bircok puan toplayabilirdi ve de seneye daha iyi bir durumda olurdu. ayrıca son yarıslarda kimi ile aynı tempoyu nasıl tutturmus anlamadım, kimi pismis tavuga donmusken yarısı start sıralamasından 1 sıra geride bitirmeyi basarmıs, kendisi neredeydi bu sırada. yalnız fisi iyi bir pilot ve demke ki ferrari gercekten zor 1 araba

  6. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Sen değilsinde biz pişmanız 😀 Bari Luca kalsaydı. Adam o kadar sene emek verdi iki yarışta harcadılar. Sen geldin yine sonuncusun. Keşke Luca kalsaydı…

  7. KEMAL SENGUL avatarı

    sonucta.15.20 puan alırsın ama ferraide kalmak daha önemli en iyisni yaptı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir