Button, McLaren İhtimalini Körükledi

yazar:

kategori:

2010 için McLaren ile bağlantıda olduğu yönündeki söylentilerin ardından yeni dünya şampiyonu, vatandaşı Lewis Hamilton ile takım arkadaşı olmaktan çekinmediğini söyledi.

Button: “Formula 1’de istediğim şeyleri başardım ve yeni mücadeleler istiyorum. Gridde karşısına çıkamamayacağım hiç kimse yok. Ama Lewis hakkında konuşmuyorum, genel olarak söylüyorum”

Button, Brawn GP’nin kendisine daha fazlasını ödeyemeyeceği yönündeki söylentileri de ciddiye almadı, çünkü Honda’dan sağlanan paralarla rahatladıklarını düşünüyor.

Button: “Biliyorsunuz takımlar şampiyonluğunu kazandılar. Bu yüzden de çok paraları var. Ama önceden de söyledim gibi benim için en önemli şey para değil. “

İngiliz pilot, Brawn’ın rakipleri tarafından kendisine yaklaşımlar olduğunu söyledi ama isim vermeyi reddetti.

Button: “(İsimlerini vermek) adilâne olmaz. Henüz takımımla oturup gelecekle ilgil görüşme yapmadım. İlk olarak bu yarışın bitmesini bekliyoruz”

2009 şampiyonu, Ross Brawn’ın ‘Button ile %99 anlaşırız’ ifadesine de değindi.

Button: “Herhangi bir konuda yüzde veremem”


Yorumlar

  1. evet button o kadr kötü bi pilot ki alt seride (vettel hami hariç yaşları tutmuo:P) yarışmış kişi ve 2000 yılında f1 e geçmiş birisi button yetenksizdi ve şimdi sizin en yetenekli dediğnz kişilerden daa önce f1 e geldi neden acaba? ama ve ilk senesinde sonuncu da olmadı genç pilot geleneğini başlatan bu adam şimdiye kadar hep yanlış yerde yanlış zmanda bulundu 2004 yılında ki 4. yılı oluo dünya üçüncüsü oldu ve 2.yarıda en çok puan toplayan isimdi ki ross brawn ın button 2004 de bizi zorlamıştı gibi bi yorumu da var lütfen biraz adil olalım pilotu sevmio olabilrsinz ama hiç kimseye yeteneksiz diyemezsin!!!!

  2. birde siz işte bu kadar f1 izliyicisiniz evet belki bir avuçuz ama sizin gibi bir çuval olupta diğer pilotr alehine yapılan yorumlara eksi vermeyecek kadarda asiliz çünkü bu bize bir şey kazandırmayacak.. sizede kazandirmıyor bunu böyle bilin:P

  3. satodan iyiymiş bir tek bak sen onun içiçn 2004 te 3 cü oldu değilmi geri kalan 17 pilot maldı galiba sana göre!! bar ve hondanın yaptığı en iyi araçtı o ki daha önce yapsaydı iyi bir araç nasıl olurdu bilmiyorum iyi bir kombinasyon her pilot için geçerlidir kimi hamilton alonso çok iyiydide neden kurtaramadı bu sezon takımlarını? 2000 den beri button taraftarıyım sonradan yalaka olmadım iyi bir aracı olsaydı diğer şampiyonlar gibi ozaman görürdün 3.5 kişimi 30,50 mi..bizde adettir şampiyon olana şanslı veya haketmedi derler zaten ..

  4. Button, sebebini pek bilmememle birlikte genellikle pahalı bir pilottu. Mutlaka en hızlı pilot olmadığını kendi de biliyordur ancak kullanacağı araca 1 numara yazdıracak olması bazı takımların ona hakettiğinden daha fazlasını da vereceklerini düşündürüyor olmalı, çünkü ben de öyle düşünüyorum; düşünsenize 1 numara yine gümüş-kırmızı-siyah aracın üzerinde!.. Değerinin çoğu '1' rakamına ait olacak. Bana göre büyük paralar verilip yarıştırılacak bir pilot değildir aslında, çünkü genellikle apeks hızını yüksek tutma stilini benimsiyor, mecbur kalındığında ki çok kalınıyor, agresif saldırı ve savunma varyasyonlarında fazla bir becerisi yok maalesef… Orta-üst pilotların iyilerinden biridir diyelim, geçelim.

  5. efendimayin  avatarı

    Button yanlış hatırlamıyorsam hem trulliden hem fisichelladan daha zayıf performans göstermişti. Bir satodan iyiydi zaten oda zayıfıt.

  6. Düne kadar yüzüne bakılmayan Button dile gelmiş.Ferrari ve McLaren biraz erken toparlansalardı ben görürdüm seni.

  7. Düne kadar yüzüne bakılmayan Button dile gelmiş.Ferrari ve McLaren biraz erken toparlansalardı ben görürdüm seni.

  8. Düne kadar yüzüne bakılmayan Button dile gelmiş.Ferrari ve McLaren biraz erken toparlansalardı ben görürdüm seni.

  9. Düne kadar yüzüne bakılmayan Button dile gelmiş.Ferrari ve McLaren biraz erken toparlansalardı ben görürdüm seni.

  10. Düne kadar yüzüne bakılmayan Button dile gelmiş.Ferrari ve McLaren biraz erken toparlansalardı ben görürdüm seni.

  11. Düne kadar yüzüne bakılmayan Button dile gelmiş.Ferrari ve McLaren biraz erken toparlansalardı ben görürdüm seni.

  12. Düne kadar yüzüne bakılmayan Button dile gelmiş.Ferrari ve McLaren biraz erken toparlansalardı ben görürdüm seni.

  13. Hamza Fayiz avatarı

    bak kendin diyosun eşit şartlarda..sen bütün pilotlara aynı arabayı verip,aynı şartları verip test ettin mi??(hayır)bu yüzden kimse ilk 5 i tartışamaz!!!!!

  14. hamza feyiz vetteli zaten yedi.

  15. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Hamza şurada 3,5 Buttoncu var onun haricinde neredeyse kimse Button'un ilk beş pilotta olmadığını biliyor. Sebastian eşit şartlarda Jenson'a tozu yutturur. Kimi,Fernando,Robert hepsi kat ve kat üstün pilotlar Jenson'a göre.

  16. Hamza Fayiz avatarı

    yaw sizin şu yorumlarınızı benim 7 yaşımdaki kardeşim yapmaz!!::):)biraz gerçekçi konuşun beyler!

  17. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    hahahahahahha :))) yapma button sen lewis alonso kimi gibi pilotlara yaklaşamazsın sen :))) eşit araclarda.

  18. gelme… Ne olur gelme. Kimi, Rosberg gibi seçenekler varken gelme…

  19. Hamza Fayiz avatarı

    emre yılmaz böyle konuşmayın arkadaşlar ben bi button cuyum bu dediğin yanlış button çok iyi bir pilot….senin vettelini de yer.!!!!

  20. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Gridde karşısına çıkamamayacağım hiç kimse yok.

    Güldürme Jenson güldürme…

  21. ücret pazarlığı manevraları 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir