Horner, Button'ın Hâlâ Pilot Pazarında Olmasına Şaşkın

yazar:

kategori:

Button ve Brawn, henüz para konusunda anlaşamadılar ve bu yüzden Button’ın adı Mclaren’le de anılıyor.

BBC’ye konuşan Horner “Onun şampiyon olup, harika bir sezon geçirip henüz gelecek sene için anlaşma imzalamamış olmasına şaşırıyorum.”

“Eğer Brawn olsaydım hemen imzalardım çünkü o, oldukça etkileyici konumda. Onların yerinde olsam bu kadar beklemezdim.” dedi.


Yorumlar

  1. emre her yazında button u karalamaya çalışıosun neden yapıosun da anlayamadım 2009 şmapiyonu button ötesi yok 🙂

  2. enes tebrkler doğru söze ne denir 😉 reno motoruyla redbull yapamadı nedense reno kendisi hiç motor patlatmadı die biliyrum yanılmıosam

  3. ihsan özdemir avatarı
    ihsan özdemir

    redbull u yakan reno motoruydu , dayanıklılığı bu yıl iyi değildi.tabiki vettelinde ufak tefek hataları oldu.

  4. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Enes Bey kendi görüşüm bu. Nico Rosberg'in sürüşü daha akıcı geliyor bana. Bu arada SpeedMan'a katılıyorum. Vettel harika bir pilot ama bir kaç küçük hatayla şampiyonluğu kaçırdı. Fernando,Kimi olsaydı RedBullda şampiyon olurlardı. Ama bu Sebastian Fernando'dan kötü pilot demek değil. Sadece tecrübesizdi. Bir dahaki sefere şampiyon olacak inşallah Sebastian.

  5. Bu sene RedBull'da Alonso, Kimi ya da Hamilton olsaydı, Button'dan kimse fazlaca bahsedemeyecekti, çünkü saman alevi olarak kalacaktı Brawn'ın parlaması. RedBull süpürürdü ortalığı, ve ya tam tersi(her hangi biri Brawn'da olsaydı çok önceden şampiyonluğu ilan ederlerdi).. Horner şimdi bazı arkadaşların dediği gibi cinlik yapıyor..

  6. rosberg 4 senede 2 defa podyuma çıkmış, nesi üstün oluyor buttondan? Dimi aracı kötüydü onun. Ha sahi button kariyerinin başından beri ferrari ve mclarende yarıştı da napsın geçemedi kimseyi

  7. efendimayin  avatarı

    Şaşıracak bir şey yok şampiyon olunca çok iyi bir pilot olduğu anlamına gelmez.

  8. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Jenson Button'un gridin en hızlı pilotlarından olduğunu söylemek saçmalık. Kimi,Lewis,Fernando,Sebastian,Robert,Felipe,Nick,Nico hepsi daha üstün pilotlar.

  9. Nasil para yok, Honda`dan baya para almislar, ustune takimlar sampiyonu oldular ve bu onemli bir gelir demek. Bence sadece pazarlik halindeler ve bence Horner Brawn`da daha iyi bir pilot gormek istemiyor, Button iyi bir pilot ama kalbur ustu bir pilot degil artik..

  10. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    para yok horner amca :))) sizdeki para brawn gpde olsa yanmıstık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir