Lotus Pitteki Sorun Nedeniyle 3.lük Mücadelesini Kaçırdığını Düşünüyor

yazar:

kategori:

Romain Grosjean, Kanada GP sıralama seansında son bölümde pit alanında takım arkadaşı Pastor Maldonado ile yaşadıkları mücadelenin 3.lük mücadelesini engellediğini düşünüyor.

Lotus 3. seanstaki son turları için her iki pilotunu aynı anda piste çıkardı ve ikisi arasında pit çıkışında kısa süreli bir yarış oldu.

Grosjean bu mücadelede takım arkadaşının arkasına düştü ve zamanını geliştiremeyerek Williams’tan Bottas’ın gerisine düştü.

Grosjean “Garajdan çıkarken zamanlama konusunda yanlış anlaşılma oldu.”

“Bu durum son tura hazırlıkta faydalı olmadı. Pastor’un rüzgar tüneline girebileceğimi düşündüm ancak turun başında onun çok gerisinde kaldım.”

“3. seanstaki tur başlangıcı için bu ideal bir durum değil ancak pist en sonunda daha yavaştı ve daha fazlasını yapamazdık.”

“Mükemmel hazırlık ve hava koridoru ile arka düzlükte zaman kazanabilirdim ve 3. olabilirdim.”

“Burada gridde temiz tarafta olmak daha iyi. 5.lik 4.lükten iyi ancak burada 5 ve 6. olmak bizim için zaten iyi bir sonuç.”

“Buraya geldiğinizde kanat seviyesinin nasıl çalışacağını asla bilemezsiniz ancak çok iyi çalışıyor gibi görünüyor bu yüzden Avusturya, Spa ve Rusya gibi bu seviyede olacağımız yerler için olumlu bir durum.”

“Birinci seanstan beri performansımızla bunu gösterdik.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Lotus Pitteki Sorun Nedeniyle 3.lük Mücadelesini Kaçırdığını Düşünüyor” için 2 yanıt

  1. İnanılmaz işler sattı satılacak aldık(renocular) alıcaz derken lotus merco motoruyla mükemmel uyum sagladı…

    Toro Rosso ya merco motoru taksak ilk besten asagı ınmeyız o zaman…

    Grosjean cok gelıstırdı kendını…Tebrıkler

  2. Grosjean’ın performansı bugünün birinci merak konusu kendi adıma. Yarış temposunda Williams’dan daha iyi olabilir sürpriz podyum ise Lotus’a büyük moral olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir