Alonso "Sıralamalar Öncesinde Daha Fazla Performans Bulabiliriz"

yazar:

kategori:

Alonso “Bugün ilk defa Yas Marina pistine çıktık ve pisti öğrenmek ve aracı en iyi şekilde ayarlamaya çalışmak zorundaydık. Bir çok şey denedik ve iyi yol tutuşu ve yavaş virajlarda çekişe odaklanarak iyi gelişim gösterdik.”

“Beklediğimiz gibi başlangıçta pist çok kirliydi ancak ardından lastik parçaları piste yapıştıkça pisti ve aracı daha iyi hissetmeye başladım. Bu akşam çalışmak için oldukça fazla veri topladık böylece sıralamalar öncesinde araçta daha fazla performans bulabiliriz.” dedi.

Romain Grosjean “Pist çok hoş ve iki farklı bölüme sahip gibi. İlk bölüm normal yarış pisti gibi. 3. sektör dahil 2. bölüm ise oldukça mücadeleci 90 derecelik virajlara sahip. 1 ve 2. sektörleri oldukça sevdim ancak 3. sektör hata affetmediği için pek sevmedim.”

“Aracı ayarlama bakımından bu farklı sektörler oldukça zorlayıcı. Bunun yanında seanslar arasındaki sıcaklık farkı da önemli rol oynadı. Artık yarına odaklandım ve bugünkü çalışmaların üstüne bir şeyler katmayı umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Bu yarış için podyum zor. RedBullar,McLarenler ve Brawnlar hızlılar. Fernando mu Renaulta çok şey borçlu Renault mu Fernandoya diye baktığımızda şöyle söylememiz gerekir. Çift taraflı çok iyi bir ilişkiydi.

  2. İnş güzel bir yarış olur ve Alonso iyi puanlar alır podyumda olsa keşke ama bunu yarışta göreceğiz. Fernando'da Renaulta çok şey borçlu doğru ama Renaultta Alonsoya çok şey borçlu 2 kere takımlar şampiyonluğu kazandılar birlikte herşey karşılıklı.Şu iki senede ne kadar puan kazandıysa hepsini Alonsoya borçlular. Renaultunda Alonsonunda yolu açık olsun.

  3. Umarım son yarışında Renault F1 Team e puan yada puanlar kazandırırsın alonso,renault a cok şey borçlusun….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir