Button "Pistin Yapısı Heyecanlı Görünmese de Sürüş Harika"

yazar:

kategori:

Button “Yas Marina pisti kesinlikle ilginç bir pist. Pistin yapısına baktığınızda heyecanlı görünmüyor ancak sürdüğünüz anda pist harika oluyor. Pist, hızlı ve yavaş virajlar, pozitif ve negatif kavisler ve duvarların her yerde oldukça yakın olmasıyla bir çok şeye sahip. İlk antrenman günü oldukça iyi geçti ve sadece gece çalışmamız gereken bazı denge sorunları var.” dedi.

Rubens Barrichello “Öncelikle Abu Dhabi’deki yeni pistten gerçekten memnun kaldığımı söylemeliyim. Pist sansasyonel görünüyor ve oldukça zorlu bir yapıya sahip bu da sürüşü pilotlar için oldukça eğlenceli bir hale getiriyor.”

“Araç her iki seansta da iyi göründü ve gün içerisinde bir çok gelişim gösterdik. Dengeden oldukça memnunum ve yarın için sabırsızlanıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. serhan acarın yazısını okudum birçok yavaş viraj var ve mclaren ve brawngp ye daha çok uyuyor pist dedi.ben hamilton ve button arasında bir yarış bekliyorum kers gerçeğinide unutmamak lazım gerçektende büyük avantaj sağlıyor.sabırsızlıkla bekliyorum sıkıcı bir yarış olacağı tahmin ediliyordu ama güzel bir yarış izleyeceğiz gibi

  2. Pist uzay üssü gibi, sıralamaları izlemek için sabırsızlanıyorum. Antremanları kaçırmasaydım güzel olacaktı.

  3. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Yeni pist pilotlardan ciddi destek gördü. Pilotların sevdiği yarışlar bizim için (seyirciler için) de zevkli oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir