Mosley'in Olmadığı İlk Yarışta Ron Dennis Vardı

yazar:

kategori:

Mclaren F1’in uzun süre başında olan ancak görevini devrettikten Martin Whitmarsh’a devrettikten sonra yarışlardan uzakta kalan 62 yaşındaki İngiliz, ilginç bir şekilde aralarının pek iyi olmadığı Max Mosley’in FIA başkanlığından emekli olmasının ardından padoğa dönüş yaptı.

Dennis’in Abu Dhabi’de Brawn GP ile yola devam etmek isteyen Mercedes yöneticileriyle bir kaç görüşme yapacağı tahmin ediliyor.

Haberlere göre Dennis, Mercedes sonrası Mclaren dönemi için bazı planları çoktan yaptı ve Mclaren, spordan çekilecek olan BMW’nin motor tesisini satın almak istiyor.

Bu arada Max Mosley’den görevi devralan Jean Todt da bugün Abu Dhabi’deydi.


Yorumlar

  1. Ron Dennis cok buyuk adam, buna inanin, Mclaren`de mekaniker olarak baslayan bir adam simdi Mclaren`i Ferrari gibi bir isim yapmaya dogru goturuyor. Mclaren Mercedes`den ayrilacak ve kendi motorunu uretip kendi basina yarisacak. Yol araclari konusunda da boyle olacak ki ilk motorlarini urettiler zaten. Ron Ferrari gibi bir marka yaratacak goreceksiniz. Helal olsun adama. Her yigidin harci degildir..

  2. bu adamın zekasını takdir ediyorum. a,b,c planlarının çoğunu yapmıştır ron.

  3. o kadar uzak kaldı ki kameralardan bir an tanıyamadım gerçekten
    kısa sürelik bir şaşkınlıktan sonra ohaa ron dennis dedim özlemişim be kendisini keşke martine çekil oğlum kenara bi işi beceremiyosun diyip başa geçse çok mu ütopik olur
    ve HOŞGELDİN 😀

  4. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    biraz fanatik pilot taraftırlıgı gibi olacak ama;duruşundaki asalet yeter,yaşadığı sürece mclarenin sırtı yere gelmez,umarım ilelebet başarılı olabilecek bir alt yapıyı hazılarmışsındır şimdiden sevgili ron..seni o koltukta misafir olarak görmek dahi harika bir duygu..
    bu mercedes haberleri de sıktı,ne halt edeceklerse etsinler,birkaç yıl sıkıntı yaşarız olur biter,zaten başarıya endeksli olan bir tek mclaren fanı görmedim,brawn ı mı alırlar kendileri takım mı kurar,böyle biz gidersek haliniz ne olur imajı verip adamın asabını bozmasınlar:DD

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    2010 mclaren motoru ha. yok mclaren tofaş olacak .tofaş geliyor motor basit iş

  6. gerçekten tv kameralarının onu çekmeye başlaması benim için en heyecanlı anıydı bugün, inanılmaz mutlu oldum ya:) mclareni bir şirket olarak da çok daha ii yerlere getireceğini biliyoruz, sana sonuna kadar güveniyoruz ron dennis:)

  7. mert merter avatarı

    Arkadaslar galiba biz mercedes motorla yarismiycaz 2010 sonra McLaren motorla yarisicaz RON amcanin plani buydu hep yüzde % McLaren

  8. Dennis'i görünce onu ne kadar özlediğimi fark ettim….
    onun bir sözü hep hafızamda; MCLAREN BENİM DNA'M DA VAR!

  9. Ahmet  Keleş avatarı

    ben de çok mutlu oldum keşke hep orada oturmaya devam etsen

  10. Ron Amcamızı yeniden padokta görmek harikaa açıkcası özlemiştim görünce çok mutlu oldum:D

  11. mert merter avatarı

    RON amca seni tekrar aramizda görmekten mutlu olduk insallah o McLaren gömleginide giyerisin özledik be seni HOSGELDiN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir