Red Bull Sürücüleri, Hamilton'ın Performansına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Vettel “Her ikimiz de farka şaşırdık. Lewis tüm hafta sonu boyunca güçlüydü ve Mclaren burada güçlü. Q1 ve Q2’de güçlü olduklarını gördük, bakalım stratejiler nasıl olacak.”

“Elimizden gelenin en iyisini yaptık, araç iyi çalışıyor ancak direksiyonda KERS düğmesi olmadan araç tam çalışmıyor! Aracın yarış performansı iyi bu yüzden yarınki yarış için sabırsızlanıyorum.” dedi.

Mark Webber “Mclaren’in hızlı olduğu konusunda şüphe yok. Lewis’in zamanına şaşırdım. Bu sezonun 2. yarısının yansıması ancak takım iyi iş çıkardı ve yüksekte bitirmek istiyoruz.”

“Lewis bir çok pistte güçlü. Seb ile birlikte elimizden geldiği kadar zorluyoruz, sezonun 2. yarısı büyük ölçüde böyle oldu ve ben attığım turdan memnunum.” dedi.

Webber ayrıca Yas Marina pistinin geçişe fırsat vereceğini düşünüyor.

Webber “Çok uzun bir düzlük var ancak herkes benzer kanat açılarıyla yarışıyor. Interlagos gibi olmayacak ancak Barcelona’dan biraz iyi olabilir.” dedi.


Yorumlar

  1. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    sevgili sebastian,seni çok sevdiğimi söyleyemem,yeteneğin olağanüstü,lafım yok,allah vermiş,bu sezon her yetenekli ve hızlı pilot gibi birçok hata da yaptın,olabilir herkes yapmıştır..
    sezon boyunca bir bebeğin agzındaki emzik gibi ''kers'' dedin başka birşey demedin,yeter yahu,sıktın iyice,sezon boyunca neredeyse en iyi aracla yarıstın,eğer bir sezon analizi yapıcak olursak red bull un en hızlı oldugu bir cok pist oldu ve sen şu an şampiyona dışısın,kers le yarısan takımlar şu son 3-5 yarış haric hep bunun sıkıntısını yasadı,agırlık dagılımı vesaire vesaire konularda aracı bir turlu tam olarak istikrara kavusturamadı,sen ve takımınsa hiç bu işlerle ugrasmadan direk sezona en iyi araclardan biriyle basladı,bırak da şimdi kers in avantajı olsun biraz.

  2. mert merter avatarı

    LEWiS Bu kimleri sasirtmadiki siz iki retbulculari sasirtmasin :)))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir