Hamilton "Sezonu Sorunla Kapatmak Üzücü"

yazar:

kategori:

Yarışın ilk bölümünü lider götüren ve pitlerin ardından ikinciliğe gerileyen Hamilton, fren sorunları ve vibrasyon nedeniyle yarışı erken bırakmak zorunda kaldı.

Hamilton “Frenlerde bir sorun vardı ve aracı durduramadım. Lastikler sürekli kilitleniyordu ve aracı sürmek daha da zorlaşmıştı.”

“Son bir kaç günden beri araç çok iyi olduğundan bu utançverici ancak bu sene çok fazla fren sorunu yaşamadık ve hepsi bu.” dedi.


Yorumlar

  1. gercekten uzuldum yahu lewis'e.. seb – lew cekismesini izlemek guzel olurdu. gerci kers ile arayi acardi, o var. ama haketmisti gercekten. bu sezon 4 yerine 2 galibiyet almis oldu mclaren ve lewis…

  2. hamilton'un seneye yine şampiyon olmasını istiyorum ama bunu en hızlı araca binerek değil, mükemmel sürüşü ile araçtan +%100ü çıkararak başarmasını istiyorum 🙂 tıpkı freni bozulmasaydı abu dhabi'de başaracağı şey gibi..

  3. yaşar kendi adıma söylüyorum Lewisci olarak kızmadım:)) merak etme olur böyle şeyler nede olsa motorsporları bu.

  4. bir haberde lewisin hiç mekanik bir problemle yolda kaldığını hatırlayan varmı diye sormuştum.tamda bu sorunun üzerine böyle bir şey olması.inşallah lewis ci arkadaşlar bana kızmazlar.

  5. Yarışı kazanabilirdik ama olmadı öncelikle hedefimiz olan Markalarda 3.olmamızdı ve bunuda başardık mutluyuz.

  6. Alp , otele donulen viraja gelindiginde lewis frene basınca sag arka frenden dumanlar cıktı ve arac durmadı, pist dısına cıktı. acık olarak o frenin iflasını gosteriyor bu zaten mumkun degil o sekilde devam etmesi

  7. Ben açıkcası şeyi merak ettim Hamilton 2. turdan itibaren bu sorunla boğuşuyormus ve yaklasık 18 tur boyle yarışı 1. götürdü acaba devam etselerdi en azından bi podyum alabilirlermiydi…Bide bence Mclaren , Hamiltonu riske etmek istemedi bozuk bir fren her an kazaya davetiye çıkarabilirdiye.

  8. McLaren uzun zamandır mekanik sorunla yarış dışı kalmamıştı diye hatırlıyorum. Lewis'i garaja çekmeleri esnasındaki telsiz konuşmaları üzücüydü.

  9. normalde sıcaklığa bağlı olarak en azından 0.3 sn daha iyi görünüyoduk en yakında olan vettelden, ama yarışta böyle şeyler başınıza gelince sonuç kötü oluyor, en hızlı araca sahiptik ama bunu kullanamadık, yine de 3.lüğü almasını bildik, 20 milyon kardayız galiba:) en önemlisi de olağanüstü bir gelişim gösterdik, ferrarinin seneye çıkaracağı araç devrim olacak, bizimkisi ise evrim-devrim arası bişiy muhtemelen, sonuçta hangi stratejinin işe yaradığını görebilmek için 4 aydan fazla bir süre beklememiz gerekicek ki bugüne dair en iç burkan şey bu..

    bu organizasyona katılan tüm takımlara, yaşatan tüm çalışanlara ve pilotlara, destekleyip ilgi gösteren sponsorlara ve tabiki bu spora gönüllerini vermiş f1 taraftarlarına teşekkür ediyorum.

  10. kaan kaanhan avatarı

    en azından bugunun güzel haberi McMerc birlikteliklerinin 2011 sorasında da devam edeceğini belirtmeleri.

  11. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    gercekten bende üzüldüm lewis o sorun olmasa vettelle aradaki farkı acardın ve yarışı alırdın ama şansızlık işte 🙁

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir