Raikkonen: “F1 Biraz Daha Tehlikeli Olmalı”

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, izleyicilerin daha fazla ilgisini çekmek adına Formula 1’in biraz da tehlikeli olması gerektiğine inanıyor.

Fin pilot, “F1’e ilk geldiğimde, spor herkes için çok daha heyecan vericiydi. O gerçekten en üst noktaydı ama uzun zaman önceydi.

“Araçların daha hızlı olması gerektiğini düşünürsünüz ama kural değişiklikleriyle daha da yavaşlatmaya çalışıyorlar.”

“F1’i izlemeyi daha heyecanlı kılmak adına bir şeyler yapmamız gerekiyor. Hızın değerini artırmalı ve sporu biraz daha tehlikeli kılmalıyız. Bunlar oyunu bir parçası. Kimsenin yaralanmasını istemeyiz fakat bunlar işleri biraz daha heyecanlı hale sokar.” diyor.


Yorumlar

“Raikkonen: “F1 Biraz Daha Tehlikeli Olmalı”” için 8 yanıt

  1. indycar 500 git abi orası baya tehlikeli tam sana göre .
    montoya,ya ile kapışırsın

  2. Strong_Union avatarı

    Bu konularda neredeyse tek konuşmayan isimdir Kimi, eğer o bile şikayetçi ise gerçekten formula 1 değerini ve heyecanını ciddi anlamda yitiriyor demektir. Artık taraftarları geçtik bütün pilotlar şikayetçi hala FIA uyuyor.

    1. Ferrari konuşturtmuş olabilir.

      1. Strong_Union avatarı

        Olabilir. Ben pek sanmıyorum ama oda bir ihtimal sonuçta. Fakat herkesin şikayetçi olduğu gün kadar aşikar o yüzden Button’un da dediği gibi en azından pilotlara danışsınlar.

      2. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Zaten yavaş yavaş bütün F1 camiası ayağa kalkıcak sezon sonuna kadar mercedesin kurtuluşu yok.Zaten adamlar bilerek motoru biraz kısıp heveslendiriyordu herkesi yoksa daha önceden isyan çıkacaktı.

      3. Arrivabene: “Kimi’ye Ne Yapacağını Söyleyemezsiniz”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir