Lotus Kanada’daki Hızlarının Devam Etmesini Ümit Ediyor

yazar:

kategori:

Kanada’da her iki aracıyla puan alan Lotus geri kalan yarışlarda da önlerde olmak istiyor.

Lotus bu sezon Renault’dan Mercedes motorlarına geçti bu piste de yansımış durumda. Ancak Kanada’dan önce sadece 16 puanları vardı ve üreticiler şampiyonasında yedinci sıradaydılar.

Takım eş patronu Federico Gastaldi takımının yavaş başlangıcının sebebini yeni motor tedarikçisine uyum sağlamaları olarak açıkladı.

“Sezon başlangıcı iyi olduğu kadar hayal kırıklıklarıyla da doluydu. Puanlar alabildik, ancak bir çok kez çok daha iyisini yapabilecek durumdaydık. Yeni güç ünitesi tedarikçimizle ilk senemiz ve yeniden öğreniyoruz. Bence bundan sonra bir çok güçlü performansımız olacak.”

Lotus Red Bull’un 31 puan arkasında, ancak Gastaldi onları yakalayabileceklerine inanıyor.

“Herkes çok zorluyor. Enstone’a geldiğinizde orada ne kadar potansiyel olduğunu farkedersiniz ve insanların ne kadar çalıştıklarını görürsünüz. Önümüzdeki tkaımlara bakarsanız Mercedes ile birlikte üç çok iyi kaynaklara sahip takım daha var, Ferrari ve Red Bull. Williams da Mercedes ile ikinci yıllarında.”

“Zorlamaya devam ediyoruz ve Red Bull hemen önümüzde. Sezona daha iyi başladılar, ancak sezon başındaki sorunlarımızı çözdük ve bundan sonra daha güçlü olmalıyız.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir