Mansell: Hamilton Schumacher’in Rekorlarını Kırabilir

yazar:

kategori: ,

Nigel Mansell şu an elinin altındaki baskın araçla Lewis Hmailton’ın Michael Schumacher’in rekorlarını kırabileceğini düşünüyor.

Hamilton’ı kariyerinin başından bu yana destekleyen Mansell: “Herşeyi elde edebilir. Mercedes’in desteği ile birlikte belki de Michael Schumacher’in rekorlarını bile kurabilir. Elbette bunun için uzun, uzun bir yolu var, ancak Mercedes her zaman en iyisi olmak istiyor ve bu yüzden bu mümkün. O da şu an en iyilerin en iyisi.”

Kanada GP sırasında Bernie Ecclestone Hamilton’ı F1’de gelmiş geçmiş en iyi şampiyon olarak nitelendirmişti. Mansell ise sporda bir çok harika şampiyon olduğunu düşünüyor.

“Bence o çok güçlü, Lewis harika bir dünya şampiyonu, ancak bir çok harika şampiyon var. Şu an harika bir üreticinin inanılmaz desteğini alıyor. Bu harika şampiyonlardan üçü veya dördü onunla yarıştı, onlara aynı aracı verin ve aynı işi yapabileceklerdir.”


Yorumlar

“Mansell: Hamilton Schumacher’in Rekorlarını Kırabilir” için 48 yanıt

  1. lewis efsanenin rekorlarını kırsada schumi başka bir galaksi

  2. şevket akarsu avatarı
    şevket akarsu

    çaylak sezonunda lewisi geçememiş alonso ve pist üstünde doğru dürüst geçiş yapamayan pist srdo yatoplarla geçen riciardo ya yenilen vettel ,mercedesten önce hamilton ya çok hızlı ve agresifti şimdi kazanmaya yarışıyor ama eski hamilton da zevk veriyordu

  3. Oy oy, gene halamın bıyıkları olsa amcam olurdu’cular sarmış burayı.

  4. ben eşit araçlarlarla vettelin lewisi mağlup edeceğini düşünüyorum aynı takımda olsalar mesela. Özellikle sorunlu bi paketle lewis bi gömlek aşağıda oynar tıpkı rai gibi. Kaldı ki alonsodan söz etmiyorum bile ezer geçer tıpkı raiye yaptığı gibi . Sevmesem de bence en çok hakeden pilot Alonso yaşına rağmen ..

    1. Napolyon1453 avatarı

      Eşit araçla Vettelin geçeceğini düşünüyosan eğer, Hamilton’da sorunlu bi paket varken geçilme olasılığı sence ne olabilir ?
      Şimdi allah bilir hamilton sorunsuz bir araç kullansa, vettel sorunlu paket kafa kafaya mücadele verirler de dersin :))

    2. Arkadaşım Alonso Button Ve Kimi’nin Hamilton ve Vettel karşısında sıralama performanslarından dolayı şanslarının olduğunu düşünmüyorum.2007 de hatırlarsan Hamilton sıralama hızıyla Alonso’yu baskılıyordu, yarışta Alonso daha hızlıydı ama sıralama performansından dolayı geçemiyordu.

      He bu seneki gibi baskın Mercedes olursa Alonso Hamilton’u bir güzel yer, sıralama performansı o kadar büyük etken olmaz.Hamilton iyidir hoşdur ancak Alonso ve Kimi kadar psikolojisi sağlam değildir, çok duygusal olduğu için bunuda kendisine direk yansıttığı için olumsuzluklardan ve baskıdan daha fazla etkilenir.Geçen sene de gördük bunu, karşısında Rosberg gibi saçmalayan birisi yerine Alonso’nun olduğunu düşünün yada Makina Vettel’i, Hamilton kendine gelene kadar iyi fark yerdi.

      Ancak Hamilton gününde olursa diğerlerinin şansı zor, genele vurursak Alonso ve Vettel bence daha iyi, özellik olarak bakarsak Vettel’de HAmilton ve Alonso’dan farklı olarak, takımı ateşleme liderlik özellikleri daha iyi bunlarda büyük etken, takımı bölmek yerine birleştirmek takım için başarı için çok önemli bir etken

      Şumi’nin en büyük farkı buydu onada selam olsun…

      1. Napolyon1453 avatarı

        Vettel yada Alonso; Hamilton’a göre daha komplike bir pilot olabilir. Bu benim için birşey ifade etmiyor. Hamilton geçen senenin son dönemine kadar belki hayatında böyle bir sürüş tarzı gerçekleştirmemiştir. Fakat artık oda farkı korkuyor, lastiğe zarar vermiyor, aracı zorlamıyor.. Altında baskın bir araç varsa yetenekliysen de bunu zamanla yapabilirsin. Vettel ilk yıl hariç 3yıl boyunca bunu çok güzel yaptı. Komplike pilot olmak bence bu zamanla kazanılabilecek bir yetenek. Fakat Vettel’e gelirsek Hamilton’da olan hırsı, agresifliği, cesareti çok nadir gördüm. Benim için önemli olan bu’dur.

        Hamilton’un önde başını alıp gitmesi zevk veriyor mu.. Pek değil. Bana üst üste sıralama turu atacak, aracı limitlerde kullanacak.. Gerekirse umursamaz olacak. Kaybetmekten korkmayacak bir pilot lazım. O yüzden Hamilton ve Kimi sevdiğim pilotlardır..

        1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
          [VET^01] #ForzaFERRARİ

          ”Fakat Vettel’e gelirsek Hamilton’da olan hırsı, agresifliği, cesareti çok nadir gördüm. Benim için önemli olan bu’dur.” Buna katılmıyorum.Ben ferraride sürekli agresif,hırs,cesaret bu üçünü gördüm.Bu benim fikrim.Ferrari de gelişecek daha iyi kanıtlayacak kendini biraz zaman sadece.Bir örnek daha vereyim kaybetmekten korkan pilot 4 sene boyunca finish lap’da en hızlı tur atmaya kalkmaz hornerin ve neweyin o an tiplerini hatırlıyorsunuzdur 🙂 🙂

          1. Napolyon1453 avatarı

            Ben göremedim nasıl yapalım ? 😀

            1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
              [VET^01] #ForzaFERRARİ

              Canın sağolsun 🙂

              1. Napolyon1453 avatarı

                Eyvallah, seninde canın sağolsun 🙂

  5. Kim ne derse desin,özellikle bernie …
    M.Schumacher’in rekorlarını kırsa da kalplerde onun yerını alabılecek pılot yok bence…
    Alonso:yetenekli,ukala
    Rosberg:muhtesem 2.pılot
    Raıkonen:son dönemde yok ortalarda
    Hami:bir fırın daha ekmek yıyıp kısısel gelısmesı lazım
    Vettel:çok çabalarsa belki…

    1. zekeri sayin avatarı

      Evet shumi cok buyuk bir sampiyon.Ama sampiyonluklarinda kendi basarisi kadar 2.pilotlarin da katkisi yadsinamaz.Ozellikle baricello edi irvine ve massa.Maclarenlerle cekistikleri donemde maclaren coulthard ve hakkinene acimasizca yarisma firsati verirken ferrarinin ikinci araci mclaren taktiklerini bozmak ondeki mclaren aracina taktik hamleler yapmak ve bir sekilde sumiden hizli ise pit duvarinin istegi ile sumiye gecilmek suretiyle onun cok puan almasi icin cabalayip durmustur.bu yuzden sumi bile en buyuk sampiyon degil en buyuklerin altindaki buyuk sampiyondur.Dolayisiyla herhangi bir pilotun ozellikle Alonso yada hamin onun kada iyi kullanabildiklerini soylemekte sahsen bir behis yok.

      1. Evet ferrari schumi için eddie,barrıchello,massa yı harcadı…
        Bu düşünceden yola çıkar ve büyük takımlar(şampiyonluga oynayan) hep bu stratejiyi uygulamadılar mı?
        Schumi:massa
        Vettel:webber vb…

      2. Sevgili dostum Ferrari geleneği 1.pilotu kollamak üzerine kurulmamistir.1.pilot koltuğuna en iyi olani oturtmak üzerine kurulmuştur.
        O koltuğa ancak hakeden oturur Alonso gibi Schumi de Ferrari ye gökten zembille inmedi kariyeri takım arkadası mücadelelerinden araç bazında cok daha fazla zorluklarla baslamis ve 2 dünya sampiyonluğu olan bir büyük isim olarak o ekibe katıldı.
        Bu biraz takımların stratejik yaklaşımlarıyla da ilgili birbirine denk olmayan takım arkadaslarından olusan bir ekipte hadi yarismakta özgürsünüz demek ne kadar inandırıcı o da tartısılır.Hakkinen Coulthard cok mu denk ti gibi uzar gider.Son zamanlarda Alonso ve Hamilton birbirine en yakın pilot olarak Mclarende bulundular ki aslında Hamilton dan o performansı da beklemiyorlardı Alonso seviseyinde en azından o da ne kadar sürdü ortada yani uzun yıllar süren kariyerlerinde bu kadar yakın mücadele 1-2 yıl hic olmayada bilirdi kisinin aynası iştir büyük pilot olmakta bir çok kriter vardır. Renault a bakalım Alonso nun iki şampiyonluğunda çokmu denk takım arkadası vardı bugün Hamilton ın yanında cok mu denk takım arkadası var veya geçmiste Button gib.Siz istediginiz kadar mücadele etmekte özgürsünüz diyin iyi olan genel itibariyle kazanır bu en basından belli olan bir durum.Peki bunu bilmiyormu takım tabiki biliyorlar ona göre planlama yapiyorlar dedigim gibi hertakımın bizlere rekabeti yansıtma tutumu farklı.
        Schumi yi domine ettiği sampiyonluk sezonlarından dolayı büyük görmek en büyük hata olur.
        91de baslayan zorlu serüvende araç nispetinde yaptığı büyük işler pilotaj isteyen kosullarda gösterdiği büyük yetenek ve bana göre köhne Ferrari ye 2 sampiyonluk apoletiyle geçme cesareti onu zaten çok önceden farklı bir yere koymuştu.

      3. Alonso f2004 avatarı

        Mantık yanlış schumacheri gerçekten izlediğini düşünmüyorum. Çünkü hiç bir takım arkadaşi hiç bir yarışta schumacherden hızlı değildi.. Bariz örnek barrichello nun yol verdiği a1 ring avusturya yarışı. Schumacher arkadan en hızlı turlarla gelmiştir. Hatta son tur dan önceki tur pist rekoru kırmıştır ferrari son tur yol ver demiştir. Daha öncesinde barrichello ya yavaşla denmemiştir.. ( not schumacher barrichello yu 1 . Lik kursusune çıkarıp şampanya kutlamasında da sevinmemiştir. Ayrica aynı sezon motorspeedway da aynısını schumacher barrichello ya yapmiştir)

        1. zekeri sayin avatarı

          1991 den beri f1 izlerim arkadasim.kimin nasil yaristigini cok iyi hatirlarim.37 yasindayim.Suminin de nasil yaristigini bilirim.hic kimse f1 de gecilmez degildir.Sartlari olusmadiginda sumi bile sampiyon olamadi.bu sartlardan birisi de “arka kollayiciligi”idi.bunu kabul etsenizde boyleydi ietmeseydinizde.salt buna mi bagliydi derseniz hayir.Sumiyi en az sizin kadar severim bu arada ama kimseye tapinip fanatiklik yapmaya gerek yok.suminin yaptigini yapabilecek en az 3 pilot varvar su an .siz de kim olduklarini taktir edersiniz zaten.

          1. O halde klasik kısır tartışmaların dışına çıkarak işe birazda renk katalım ve diyelimki herkes konusur Schumi yapar aradaki farkda budur:)

          2. Alonso f2004 avatarı

            2000 den sonrasını yapabilecek 3 pilot var haklısın. Ama öncesini yapabilecek yok bence. Biraz alonso ışık vermişti. Ama oda olmadı..

          3. Alonso f2004 avatarı

            Son olarak kardeşim tapındığımızdan değilde yaptıkları saygı değer olduğundan seviyoruz. http://onedio.com/haber/az-bilinen-20-fotografi-esliginde-f1-efsanesi-michael-schumacher-ve-kariyeri-486336. Şunu bi okumanı isterim hem senin hemde burdaki tüm f1 severlerin..

            1. zekeri sayin avatarı

              Saygi duyuyorum.

  6. 2samliyon olani hemen peygamber ilan etmeseler super olucak. 60-70-80ler neden hemen unutuluyo, kelle koltukta yarisanlar f1 I f1 yapanlar hemen neden 2. Plans atiliyo hic anlamiyorim

  7. Aynı şey Vettel için de söylendi. Ne zaman birisi birden fazla defa şampiyon olursa bu laf edilmek zorunda. Formula 1’in kurallarında yazıyor.

  8. Onur Gentas avatarı

    Lewis’in Schumi’nin rekorlarını kırması zor. Belki pole pozisyon rekorunu kırabilir. Arkadaş Schumi’de ne başarılı pilottu, Mercedes dönemini saymıyorum, yarıştığı tüm sezonların yarısını şampiyon olarak bitirdi adam. Helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden. Yok aracı güçlüydü yok hile yaptı gibi adamın başarısını gölgeleyecek yorumlara gerek yok.

  9. Hamilton’un üst seviyede bir saygınlık ve karaktere ulaşması için daha biraz daha zamana ihtiyaç var. Şu anda övgü konusu kadar olmasada zaman geçtikçe o seviyelere ulaşabilecek yapısı var. Biraz taktik ve teknik gelişim yönünden bir seviye atlaması lazım. Diğer taraftan fanatik taraftar bakışıyla at gözlüğüyle Pilotları aşağılayıcı Yorumları bırakın artık….

  10. Mercedes GP de takımında R.Brawn, M.Schumacher in imzası vardır… Mercedes’in dediği gibi çok şey borçlu onlara. Hamilton da hakkını veriyor. Rosberg gibi zorlu bir takım ark.şı var. Webber gibi değil. hakeza iyi olan, iyi takımı olan her zaman kazanır sıkıntı yok. ancak bugün test yasakları olmasa, lastik yasakları olmasa Mercedes in konumu uzun süre saklaması ne kadar mümkün? işte bunu yapan bir takım ve pilot var.

  11. Hızlı araç olunca neden olmasın ki? Schumacher de tonla mücadele, iki tane dalavere sonucu zorla iki kez şampiyon olmuştu. Sonra Ferrari açılınca açıldı. Mercedes de hızlı olunca neden yapamasın ki?

    1. Rica etsem 2 şampiyonluk ta ki dalavare ye açıklık getirebilirmiyiz?

      1. Orada hatalı anlatmışım. Schumacher’in 2000 öncesi kariyerinden bahsetmek istemiştim, kafa gitmiş, dalavere derken 94 ve 97’dekini kastettim. 95’te birşey yoktu.

        94’deki Hill’e çarpışı, 97’deki malum Villeneuve vakası.

        1. Netice olarak haklısın ancak söyle bir durumda sözkonusu; araç faktörü bi tarafa orada tüm pilotlarin üstünde Schumacherin çok güçlü bir performans ortaya koyması ve kendi hatalarının dışında 3 diskalifiye ile tüm avantajini geriye düserek ciddi anlamda kaybetmesi gercegide var yani bir çok nüansin dengelendigi bir sezon o sezon ki tc yasagina uyulmamasi Schumacherin hatasi degil 3 diskalifiye de Schumacher in hatasi degil ki o diskalifiyeler aslinda iyi analiz edilmeli yanlis ancak hill le olan meselede Schumacherin psikolojisinin nasil altüst edildiginin isaretleride orada var,ancak bir pilot takımı tarafından hemde sampiyona ya kosarken bu kadar sabote edilebilirdi (mcz).Pilotaj olarak bu kadar üstün bir sezonda çok çalkantılı problemli bir sezon oldu Schumacher için.Kaldiki zaten ayni performansla bir sonraki sezonu tamamen domine etti.Mesela 1992 sezonunun bana göre en iyi performans gösteren pilotu o sezonu kisisel performansda hakeden pilot Schumacherdir.
          Dayaniklilik problemleri yasayan bir mclaren de Senna daha fazla puan kaybi yasamistir ancak detayli analizde yarıs dısı kalmaları gözönüne aldigimizda sezonu geride bitiren Senna sadece 4 puanla Schumacherin önünde bitirecekti ama tüm rakipleri tc ile yarisirken benetton ford o sezon tc ve aktif süsp hic faydalanmadi buna karsin muazzam puan topladi yani icinde bulunulan kosullar çok önemli birde pilot bazinda da degerlendirmek gerekiyor bana göre.Ben Schumacher in özellikle 3 sezonluk bir dominasyonu var o sampiyonluklari çok degerli bulmuyorum açıkçası tıpkı vettelin rbr de hamilton ın su an oldugu gibi bana göre 92-93 hatta ferraride ki ilk sampiyonluguna kadar olan mücadele gücü cok daha degerli.Özellikle 94 e kadar 3 yıl tc ve aktif süspansiyonsuz aracıyla bugüne uyarlarsak drs siz diyebiliriz üstteki pilotlarla performans noktasında kafa kafaya mücadele ettigini görebiliriz bu benim için f1 de gördügüm en iyi performans.
          Biliyorum kafanı sisirdim 🙂 tabi konu geçmis olunca o kadar konusacak konu varki keske bi fırsat olsa buradaki arkadaslar bir araya gelerek konusabilsek paylasimlarda bulunabilsek.
          Site yönetimine duyurulur:)

          1. Alonso f2004 avatarı

            Noktasına kadar katılmaktayım.. 🙂 Yanlız tc ve aktif süspansiyon yarış içinde verim açisindan drs yi 2 ye 3 katlar gibi. Biri çekişte biride mekanik yol tutuşta olmayan araca göre çok büyük avantaj sağlar..

  12. Nigel çıkar birşey der, bernie çıkar başka birşey konuşur… vs. Ve her övme de mutlaka “şimdiye kadar ki” cümlesi mutlaka olur. Olur da bunlara çıkıp birisinin “dur bakalım hacı” demesi gerekir. Şu anda padokta olan ve yarışan pilotlar arasında eski pilotlar gibi yırtıcı ve saf kan yarışçı olduğuna inanmıyorum. 90’ların başından beri izliyorum F1 i. Zamanının silik pilotlarından olan eddie irvine ı getirin şimdiki aracın içine koyun hepsinin tozunu attırır. Senna, prost, schumacher, hakkinen, montoya, villenuve… bunları saymıyorum bile. Şimdiki pilotların kullandıkları araçlar diğer canavarların (V10 – V8) yanında akülü araba gibi. Formula dünyası içerisindeki herkes günlük populist söylemlerle gündeme gelmeye çalışıyorlar sadece. Yoksa uzun zamandır izleyen taraftarlarla tarafsızca bir röportajlar yapılsa kimlerin iyi olduğu ortaya çıkacaktır. Ne hamilton ne vettel, ne alonso ne button ne de rosbergçiyim. Tifosiyim. Bu pilotları beğenmediğim anlamına gelmez ama diğerlerinin yerlerini mümkün değil dollduramazlar. Ağzı olan konuşuyor.

    1. Jacques Villeneuve’mü Eddie irvine’mı 😀 gardaş naptın sen Alonso daha ağzı süt kokarken 2004te birlikte yarıştıkları 3 yarışta da Villeneuve’e aynı takımda toz yutturdu? Aynı adam 2005te kariyerinin başındaki Massa
      ‘ya yenildi 2006 da o beğenmediğin alonsolar raikkonenler v8lerle toz yutturdular senin jacquese. aynı sezonda arkadaş Nick Hedifield’in tozunu yuttuğundan mıdır nedir yerine sezon sonuna doğru
      Robert Kubica gelmişti… Şuanki araçlar sürülebilirlik bakımından 2000lerin sonuna kadar ve 90lardakilerden tabiki daha kolaydır ama sen çıkıpta bu pilotlara böyle silik muamelesi yapabiliyorsan hakkatten haklısın; AĞZI OLAN KONUŞUYORmuş

      1. Bu benim düşüncem. Beğenmek zorunda değilsin. Kimseyle de ağız dalaşına girme niyetinde değilim. Laga luga yapma, otur yerinde.

        1. Al işte bir “Arka” oluş hikayesi daha ahahahah :)))

  13. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Hamilton zaten iyi pilot bu araçla ulaşılamaz iyi performans gösteriyor.Sürücüler ile takımı ayırt edelim.Hamilton gelipte konmadı anın da bu araca.1 sene bekledi.Hamiltonun suçu değil.Ayrıca aracın hızlılığı değil.Pilotların şampiyonlukları konuşulur.Şuan hiç bir adam Hamiltona beleş şampiyonluk alıyorsun diyemez.Rekabetten korkan hamilton değil mercedestir.Rekabet olsa çatır çatır çıkar savaşır.Bir schumacher olabilir mi ? zaman gösterecek.Zaman zaman kızsam da hamiltona kesinlikle şuan en iyisi 🙂

  14. Alonso f2004 avatarı

    Hamilton çok yetenekli bir pilot. Ama schumacher senna hariç başka bir pilot ile kıyaslanamaz..Şampiyonlukların nasil elde edildiği daha önemli. Schumacher ilk yarişina mclaren ile değil jordan ile çikmiştir. 4 sene sonra ferrariye geçip o zamanki zayif ferrariyi tekrar şaha kaldirmak için 4 sene sabirla uğraşmiştir. Bu 4 senede 2 kez kendi hatalarıyla 97 ve 99 şampiyonluğu vermiştir.. 96 ve 98 de ise o zayif araçla iz bırakmiştir. Schumacheri yakalasa bile o saygıyı göremez arkadaşlara katılıyorum..

    1. ”Şampiyonlukların nasil elde edildiği daha önemli. Schumacher ilk yarişina mclaren ile değil jordan ile çikmiştir.”
      Kardeşim bi detayı atlıyorsun. Hamilton ilk yarışına McLaren ile çıktı ama karşısında çifte dünya şampiyonu vardı. Bende dahil kimse tahmin bile edemezdi Hamilton’un Alonso ile kapışacağını.

  15. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Vettelciler alınmasın yorum yazmasın mümkünse bu yorumun altınıda..Vettel 4 kez şampiyon Hamilton 2 kez ama nedense Hamilton’ın şampiyonlukları Vettel’inkilerden daha dolu daha bir şey geliyor.Vettel’de iyi has ama gerçekten griddeki herkesten daha iyisi Hamilton rekorları kırabilirmi orası tartışılır ama adama rapçi falan diyolar işinin hakkını veriyor helal olsun.

  16. test yasaklari olmasa, rekabet yasagi olmasa, kapali kapi ardinda mercedes e motor torpili verilmese, motor gelisimi yasak olmasa, mercedes i yillarca ugrasip adam etse, hazira konmasaydi belki bir Hamilton un basarisini cok ederdim. su halde hazir yiyicilik Hamilton iyi pilot ondan daha iyisi var…

    1. Şu olmasa bu olmasa, buda olmasa şuda olmasa, o olmasa onlar olmasa, şurada olmasa burada olmasa, orada da olmasa,Hamilton Olmasa, Alonso olmasa, Rai olmasa, Vettel olmasa, Ric olmasa, Massa olmasa, Mercedes olmasa, Ferrari olmasa, Reno olmasa, McLaren olmasa, F1 olmasa. Heralde senin kadar OLMASA da sana yakın OLMASA yazdım.

  17. ”’gecemez gibi ,gecsede o saygıyı goremez, bide konu dısı ama bunca yıldır trf1 takip ediyorum seviyenin yorumlarda bu kadar dustugu cocukca ve kırıcı satasmaların yapıldıgı bir yıl bu kadar gormedim lutfen seviyeyi dusurmeyin yorumlara cevap yazılsa kavga cıkar o derece istirham ediyorum”

    aynı fikirdeyim her ne kadar bu bütünlükte bende suçlansamda zeytin dalı uzatıyorum ve saygı ve sevgi çerçevesinde yazılar yazacağım

    editörlerden de çirkin mesajları ve kullanıcıları uyarması ve silmesini rica ediyorum

    ve yardımlarınızı bekliyorum.

    1. aynen katılıyorum lutfen kalıtenin yukselmesi ve seviyesiz yorumların onlenmesi icin birlik olalım fanatizmi kıralım

    2. Onur Gentas avatarı

      +1. Hic olmazsa biz birlik olalim ve birbirimize saygi gosterelim.

    3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
      Schumi Nerde Ben Orda

      Vettelciler Ferrariciler Her Alonso haberi altında bittikleri için ve bu sene birde raikkonen vettel kıyaslamaları başladığı için kalite hızla düşüyor.eskiden bir tek rambo vardı şimdi çoğaldı rambolar.böyle olunca sonuç öyle oluyor

    4. srknmsr14 #ForzaMichael avatarı
      srknmsr14 #ForzaMichael

      +1

  18. Bir Hamilton fanı olarak düşüncem; Lewis 30 yaşında şampiyonluk sayılarında yakalaması için alması gereken 5 şampiyonluk var. Bu dişli Mercedes’e 5 yıl daha kimse tahammül etmez muhakkak Ferrari ve Mclaren tekrar sazı ele alacaktır. iyimser bakarak 3 şampiyonluk daha yazıyorum Lewise ki toplamda 5 yapar. Galibiyet sayılarında arada uçurum var. gerçi schumi kime uçurum farkı atmamışki bu konuda 🙂 Lewisin Schumiyi Pole sayısında ise kesinlikle geçebileceğini düşünüyorum hele ki bu yılki performansınada bakarsak. Arada 24 pole var kalan 2 sezonda kesinlikle kapanabilir bir fark bu..

  19. gecemez gibi ,gecsede o saygıyı goremez, bide konu dısı ama bunca yıldır trf1 takip ediyorum seviyenin yorumlarda bu kadar dustugu cocukca ve kırıcı satasmaların yapıldıgı bir yıl bu kadar gormedim lutfen seviyeyi dusurmeyin yorumlara cevap yazılsa kavga cıkar o derece istirham ediyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir