Ferrari 1 Puanla Üçüncülüğü Kaptırdığı İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Domenicali “Takımlar şampiyonluğunda 3.lüğün yalnızca bir puan ile kaçmasını görmek üzücü ancak bu pist üstünde belli olduğu için sonucu kabul etmeliyiz. F60’ın gelişimi konusunda aylar önce stratejik bir karar aldık ve bunun zaman geçtikçe bizi daha da zora sokacağını biliyorduk.”

“Yine de tüm zor durumlara rağmen konsantrasyonunu sürdüren, kararlılıkça çalışmayı devam ettiren tüm takımımı tebrik etmek istiyorum. Artık yeni aracın tasarımı üstünde çalışmaları sürdürmeliyiz çünkü çok basit bir hedefimiz var: tekrar yarış kazanma mücadelesine girmek. “

“Bu Kimi’nin son yarışıydı ve o, bugünde elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu sene büyük hayalkırıklığına uğradık, ona rekabetçi bir araç veremedik ve asla havluyu atmamasından ve zor zamanlarda daha da zorlamasından dolayı teşekkür etmek istiyorum.”

“Bu teşekkür tüm pilotlarımıza gidiyor: Budapeşte’de dramatik bir kaza geçiren ancak gelecek sene için % 100 iyileşmeye çalışan Felipe’ye; çok zor zamanda takıma katılma oynunu kabul eden Luca’ya; takımı sezonun en iyi dönemini geçirdiği sırada hayalini gerçekleştirmek için Ferrari’ye gelen Giancarlo’ya. Bugün de son ana kadar elinden gelenin en iyisini yaptı. Pilotlarımızdan, takım adına çalışan herkesten gurur duyuyorum ve takımdaki herkesin bu sezondan doğru dersler çıkaracağına ve bir an önce geriye dönmek için motive olacaklarına eminim.” dedi.


Yorumlar

  1. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    🙂

  2. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Ferrari'ye kırgınım ve seneye tarafsız olacağım artık. Ama yine de Hamilton yarış dışı kaldığında çok umutlandım, gözüm sürekli live timing'de oldu. Hadi Kimi 3.lük dedim. Ama otomobil o kadar yetersiz kaldı ki, hüsran sezonu hüsranla kapattık. Tabi bu bekleniyordu. Her yönüyle ilginç bir sezondu. Şimdi bu hasret nasıl gidecek????? Umarım Kimi McLaren ile seneye yarışır. Her şeye rağmen bu bir F1 sezonuydu. İyi ya da kötü. F1 F1'dir. 2010'u iple çekeceğim.

    Dipnot: Michael Schumacher iyi ki F60'a oturmamış…

  3. ferrari buyuk takım mutlaka iyi bir otomobil yapacaktır oyle ya da boyle, ama erken ama gec.fernando da ferrari iyi bir arac yaparsa hakkını verecek yetenege fazlasıyla sahiptir. kimi konusuna gelince de her takım istedigi pilotla tabi ki yarısma ozgurlugune sahiptir ve de kimse bunu kınayamaz. benim ferrari ye bu konuda tek kızgınlıgım kendilerini erken degisiklige zorlayan sartları anlatamayacaklarına inandıkları icin kabahatli olarak kimi yi gosterme cabaları ve de onun agzından cıkmayan seyleri soylemis gibi sitelerine yazmalarıdır.

  4. bilmukabele bora kardeş:)

  5. bu resmin arkasına umarım şu ifadeyi yazmazsın kimi…

    gün gelir hayali cihana değer…

  6. Haklısın Umut ama napalım arada tutamıyoruz kendimizi işte 🙂

  7. Sinan kardeşim, hiç cevap vermenede gerek yoktu ya baksana hiç karşılık yazan olmamış takmamışlar böylelerini takmamak daha iyi olur. Çünkü bunun niyeti bizim sinirlerimizi bozmak hiç takmadığın takdirde oturur kendi kendini yer 🙂

  8. Massa nın geçirdiği talihsizlik olmasa durum farklı olurdu tabi.Ama yine de tebrikler.Mert merter çok komiksin şu geleceği gördüğün sihirli küreni ver de biz de bakalım:)

  9. MUsab bera,alonso nun,bencilde olsa kendi doğrularını söyleme cesaretini her zaman savunma cesaretini gösterdiği için,sürünün bir parçası olmadığı için yani aslında senin nefret etmene sebep olan davranışları yüzünden ben her şeye rağmen dobra olduğu için alonso yu beğeniyorum,ben senin alonso taraftarı olmayacağını biliyorum şaka yapmıştım,yeğenim de gözlerinden öperim anlamını öğrendim.

  10. – Gelişimi durdurulmuş bir araç
    – Ve tek sürücü ile mücadele eden bir takım.

    Yapacak başka bir şey yok. 1 puan farkın olması bile sevindirici bir durum. Elinizden geleni yaptınız tüm bu olumsuzluklara rağmen tebrikler Ferrari.

  11. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Bende seni Seviyorum Musab Bera kardeşim.. Sakın gitme biryerlere, İnşallah Kimiyi McLarende göreceğiz.. sadece senin gibi içi Kimi Sevgisi dolu insanlar için istiyorum bunu.. Ama bende öyle bir adamım kardeşim şerefli rakibi severim;ama sadece rakip olarak severim :))

  12. djarum iyi insan merhaba…musab bera benim 5 aylık oğlumun ismi. google da yaz manasını bulursun. şaka bir yana bu bir sevgi işi. seni üzmek istemem ama sevemedim alonsoyu…aldığı sonuçlardan ziyade davranışları ve sakın yanlış anlama bazı şaibeli olayların içerisinde olması bu adamdan soğuttu beni. neticede bir spor bu. birçok pilotuda severim. ama senin sevdiğini ben sevemedim ama seni sevdim buda yeter:)))

  13. mert merter avatarı

    Hay Yesinler Gelisimizi Tek tutunacak Daliniz Bu oldu Görücez seneye ne yapacaksiniz Bu seferde Pilotlar Kavga ediyo Diye feryat edersiniz Gelisimi durduurulmusmus 2010 icin Gizli Gizli Test yapan Fisiyi Görmedik sanki belliki 2010 un aracida fiyasko olucak Bakalim o zaman ne diyceksiniz

  14. Musab bera (bu bir isim mi?)gel sen 2010da alonso taraftarı ol geleceğin üç yıllık şampiyonuluğun garanti olsun, biliyorsun f1 de yarışmak için heyecan lazım istek ve hırs lazım,rai de bunlar bitmiş,para için yarışacak pilot tan kimseye hayır gelmez.

  15. burak bocek avatarı

    Evet Stefano,üzülmeyi bırak biz bu yola kendi hatalarımızla geldik.Tabi birazda kuralların etkisi var bence ama burda sızlanmayacağım.1998 den beri ikinci kez önümüzde bitiyorlar ve tarihimizin en kötü başlangıçlarından birisini gerçekleştirdik ve yine uzun süre sonra bir sezonda tek pole bile alamadık.Bunların hepsi malesef senin döneminde oldu ancak tabi seni çok fazla suçlayamam.Seni o takımın başına getiren belli.Artık hatalarınızdan bu 2yılda çokça ders aldığınızı umuyorum.Bize seneye her yeri son milimine kadar incelenmiş,dayanıklı,hızlı bir araç verin ve bu kara dönemi unutturun.Kurallara artık daha hazırsınız.Seneye hiçbir mazeret kabul edilemez.Zaman zaman bende çok eleştirdim sizi çünkü beklentimiz çok yüksekti yıllarca kaznamaya alışmıştık.Neyse seneye sana başarılar patron.İnşallah artık başarırsın

  16. kimi değilmiki bu takım için bu kadar uğraştın bu senin sevilmen için bile tek sebep olarak yeter…her şey gönlünce olsun.

  17. "Bu Kimi'nin son yarışıydı ve o, bugünde elinden gelenin en iyisini yaptı. Bu sene büyük hayalkırıklığına uğradık, ona rekabetçi bir araç veremedik ve asla havluyu atmamasından ve zor zamanlarda daha da zorlamasından dolayı teşekkür etmek istiyorum." neye yarar tsk domi o yok o gidiyor finli sahin baska takimlarda ucacak hemde en buyuk rakibimize gidiyor yazikkkkkkkkkkk

  18. inci incili avatarı

    vah vah gelişimi devam eden ve ferrariden daha iyi bir araca 3.lüğü kaptırmanız gerçekten çok üzücü(!) asıl üzücü olan ne biliyormusun gelişimi durmuş f60la yarış kazanmayı dahi başarmış kimi'nin lewis'e 1 puanla 5.liği kaptırması.

  19. üzülmek hiç bir sebebiniz yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir