Raikkonen "Kesinlikle İyi Bir Hafta Sonu Değildi"

yazar:

kategori:

Yarışı 12. sırada tamamlayan Raikkonen “Burada rekabetçi olmayacak bir aracımızın olduğunu biliyorduk. Kesinlikle iyi bir hafta sonu olmadı ancak bu sonuç için kendimizi suçlayamayız. Elimizdeki paket ile mümkün olan her şeyi yaptık.”

“Startta pist biraz kaygandı ve bu, bugün çok hızlı olan Kobayashi’ye sıra kaybetmeme neden oldu. Ardından ilk pitlerden sonra iki Brawn aracı önümde çıktı ve o zaman yarışımız etkilendi ve puan sonucu imkansız hale geldi.”

“Ferrari ile kariyerimi bu sonuçla bitirmem hayalkırıklığı ancak bu sene istediğim gibi, her yarış kazanabilecek pozisyonda olamadık.” dedi.

Giancarlo Fisichella “Üçüncülük elimizden bu şekilde kaçtığı için üzgünüm ancak bugünkü performansımız böyleydi ve bunu 12. sırada kalan takım arkadaşımın sonucuna bakarak da görebilirsiniz. Ben her zaman olduğu gibi yapabileceğim her şeyi yapmaya çalıştım ve iyi bir yarış çıkardığımı düşünüyorum.”

“Pitten geçme cezası almam benim yarışımın 2. bölümünü etkiledi. İyi bir start aldım ve Grosjean’ı geçtim ancak ardından o şikanı keserek beni tekrar geçti. Takıma puan olarak katkıda bulunamadığım ve gerçek değerimi gösteremediğim için üzgünüm. Ne yazıkki F60’ı özellikle sıralamalarda sürmek zor ve geriden başlamak her zaman büyük bir ceza oldu.”

“Artık geleceği düşünme zamanı geldi: Hâlâ gelecek sene yarışabileceğim bir takım bulup bulamayacağımı bilmiyorum ancak kesin olan şu ki Ferrari sürücüsü olacağım ve bundan mutluyum.” dedi.


Yorumlar

  1. Taşucu F1 hayalde olsa bu guzel be arkadas agzina saglik bir anlikta olsa moralim duzeldi ya

  2. ´resmi: räikkönen ferraride´ haberini o kadar istiyorum ki

  3. kimi, senin samimiyetin yeter.
    arkasına bakmadan, kimin ne dediğine aldırmadan özgün kalabilen bir pilotsun. neden bu kadar taraftarın olduğunu sende biliyorsun.

  4. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Olsun Kimi. Bize 1 dünya şampiyonluğu sevinci yaşattın. Teşekkürler…

  5. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "enteresan surat ifadeleri çektirdiği resimler inanılmaz rahat hiç gergin değil…garip tarafı başından beri böyle…sıradışı bir kişilik vallahi pes. bu adamıda farklı yapan bu yanı galiba…haydi kimi bekletme bu kadar sevenini…" her harfine katılıyorum 🙂
    o F1'in en farklı en muhteşem ismi

  6. bahar candaş avatarı
    bahar candaş

    dert ettiğin şeye bak kimi geç bunları…eminim ferrari bu kadar takmamıştır

  7. bu kadar dusuk performans beklemiyordum acıkcası bende, canın sagolsun kimi simdi onemli olan bu degil tabi…

  8. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    arkadas neden acıklanmıyor su haber artık sabahtan berı beklıyorum.umarım cok beklemeyız.

    resmi:kımı mc larende dıye:)

  9. enteresan surat ifadeleri çektirdiği resimler inanılmaz rahat hiç gergin değil…garip tarafı başından beri böyle…sıradışı bir kişilik vallahi pes. bu adamıda farklı yapan bu yanı galiba…haydi kimi bekletme bu kadar sevenini…yaşayan çekermiş sıkıntıyı gerisine hayat hoş…empati kimi empati…bekliyoruz:))

  10. kimi iceman avatarı

    bosver be kimi senin degerını ılerde daha ıyı anlıycaklar ferrari basına geleceklerden habersız oyunlarına devam etsın

  11. inci incili avatarı

    hiç iyi bir haftasonu değildi ama alınan kötü sonuç için kendinizi değil kendini suçlamamalısın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir