Williams Avusturya Güncellemeleriyle Ferrari’yi Yakalamayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Williams’ın Avusturya GP’ye getireceği büyük güncelleme paketiyle Ferrari’yi yakalamayı hedeflediğini söyledi.

Son yarış Kanada’da Valtteri Bottas 3. olarak bu sene ilk kez podyuma çıkarken, takım arkadaşı Massa 17. sıradan başlayarak 6. olmayı başardı.

Massa “Ferrari’nin güncellemelerinin ardından Mercedes ile fark aynı görünüyor. Bu durum hala önde mücadele edebileceğimizi gösteriyor.”

“Takım iyi yolda devam ediyor. Bizim için önemli bir an: önümüzde bazı güncellemelerle iyi bir pist olacak Avusturya var.”

“Bu yüzden Ferrari’ye baskı kurmak için önemli bir yarış olacak.”

“Mercedes’in motora ne zaman güncelleme getireceğini bilmiyorum. Getirdikleri zaman o alanda güçlenebiliriz.” dedi.

Rob Smedley “Ferrari yeni motor paketini getirdi ve onlara karşı yine de iyi iş çıkarabildik.”

“Büyük bir adım yerine evrim süreci devam ediyor. Bu evrim süreci sürekli olacak.”

“En büyük görevimiz tamamen farklı bir şey yapmak yerine adım adım ya da gelişim evrimini nasıl devam ettireceğimizi anlamak olacak.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Williams Avusturya Güncellemeleriyle Ferrari’yi Yakalamayı Hedefliyor” için 7 yanıt

  1. ForçaFelipeMassa avatarı
    ForçaFelipeMassa

    Adamlar yakalamayı hedeflemiş, millet laf atmaktan geri duramamış yine. Yakalamayı hedeflemek hala geride olduğunu bilmek demektir zaten, Valteri 3. oldu diye havaya girmek gibi bi saçmalık düşünülemez. Massa 17. sıradan 6. sıraya tırmandı, iyi bir yarış çıkardı, takıma motivasyon da oldu Valteri’nin aldığı 3.lükle birlikte. Yakın olsunlar eğlenceli olsun da kim kazanmış kim kimi geçmiş önemli değil. Tek hedef her olası aracın mercedes’i yakalayabilmesi olmalı bence 😀

    1. Burak Karaküdük avatarı
      Burak Karaküdük

      milletin laf atması biraz da williamsın kendine uyan pistlerde başarılı oldukhavasına bürünmesi.bir de anlık sonuçlara göre onları geçtik ya da yakaladık demeleri.bak gör şimdi bu pistte iyi bir snucun ardından yakaladık diyebilirler.belki de ciddi bir update bile olmayacak.yoksa kimsenin gelişime laf ettiği yok

      1. ForçaFelipeMassa avatarı
        ForçaFelipeMassa

        Sonuçta her takıma uyan ya da uymayan pistler olmuştur her zaman ve olacaktır da, ayrıca her takım her daim bu gibi demeçleri vermiştir. Tabi gereğinden fazla açıklamalar olmuyor da değil, dediğim gibi takım için ekstra motivasyon getirebilecek herşey kullanılır bu gibi durumlarda 🙂 Ayrıca katılmadığım bir nokta var senin sözlerinden, ciddi bir update olup olmamasıyla ilgili. Haftalardır burada yapılacak olan güncellemeden bahsedip duruyorlar, eğer yapmazlarsa herşeyden önce biz izleyenlere ayıp olur. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam ferrari’de de olacaktı büyük bir güncelleme, yoksa o başka yarış mıydı?

  2. Burak Karaküdük avatarı
    Burak Karaküdük

    Williams düzlük hızı gerektiren pistlede öne çıkacağını bildiği için yakalama hedefi diyor. Tek bir aracı Ferrarileri geçince Kanada gibi pistlerde gelişmiş olarak adlandırıyorlar kendilerini. Şimdi bu pistte de bereket versin her yer düzlük. Sanırsın ciddi bir güncelleme geldi de ondan yakaladılar. Şöyle Singapur gibi pistlerde İngiltere gibi pistlerde görmek lazım. Gerçi Monaco da gördük. Umarım gelişip mücadele ederler tabi de piste göre yorumlama olmaz

  3. Garibim Williams hep heyecanlı olmuştur, ama güncellemeleri genelde yeterli olmaz.

  4. Ferrari sıralamalarda geri kalmasaydı ve Kimi saçma bir spin atmasaydı 5. olarak devam edecekti Williams. Biraz gerçekçi olmak lazım.

  5. yahu , tamam fena değildiniz ama Vettelin tur derecelerine hic baktınız mı? Nereye yakalıyorsunuz yavas biraz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir