Mclaren, 2010 Aracının Hızlı Olacağından Emin

yazar:

kategori:

Whitmarsh “Abu Dhabi yarışı, mücadele dolu sezona hayalkırıklığı ile sona sahne oldu. Ancak genel olarak mutlu olmamız için bir çok neden var.”

“Takım sezon içerisinde aracı geliştirmek için inanılmaz derecede zorladı ve 2 güzel galibiyet ve çok güçlü puanlarla sezonu tamamladı.”

“Ferrari’yi yenmiş olduğumuz gerçeği de bizi gururlandırdı.”

“Tüm bu başardıklarımızdan dolayı insan çok çaba gösteren tüm takım çalışanlarına teşekkür etmek istiyorum.”

“Ferrari bizim her zaman rakibimizdir. Gelecek sene yine onları yenmeyi umuyoruz ancak bu sefer 3.lüktense 1.likte yenmeyi umuyoruz.”

“Belki de daha önemlisi gelecek seneki araç üzerindeki çalışmaların oldukça cesaret veriyor olmasıdır. Daha şimdiden bu seneki araçtan hızlı.”

“Bu nedenle geliştirmeyi sürdürüp şu an ile gelecek sezon başlangıcı arasında geliştireceğimiz konusunda kendimize güvenmek için her türlü nedene sahibiz.” dedi.


Yorumlar

  1. ses duvarı olacaktı o 🙂

  2. sen duvarını yırtıcak abi dikkat edin de sizin kulak zarları da yırtılmasın 😛

  3. ne o veyis kese kağıdımı zannettin? fazla film seyrediyorsun galiba…yırtma lazım olur aslanım. bu nasıl bir zevk anlayışı:))

  4. 2010da mclaren en hızlı araçtan şöyle 0.3 sn felan daha yavaş olsun ki hamilton yırta yırta şampiyon olsun 😉 biz de zevk alalım

  5. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    gayet hepside hızlı olabilir. ???

  6. Martin Whitmarsh 2010 sezonunda Lewis Hamilton'ın şampiyonluk mücadelesi vereceğine emin olduğunu söyledi. Nasıl bu kadar emin olabiliyor anlamıyorum. tamam takım hızlı görünebilir ama diğer takımların neler yapacağını bilmiyorsunuz ki? bu sene 4 takım aynı şeyleri söylüyor ve gelecek sene sonunda 3'ü üzülecek biri sevinecek. sevinen kim mi olacak? bekleyip görelim.

  7. arkadaşlar işinize özellikle istatistiki manada yarayacak bir site bilgisi veriyorum. bu kıyağımı unutmayın.:) http://www.4mula1.ro/

    özellikle veganitro ve kirve kardeşim…

    şimdiden birşey değil:)))

  8. ne kadar daha bekliyeceğiz bitsin şu eziyet

  9. henkelin bir takvim yaprağında gördüm…
    almanyada mercedes tribününde taraftarlar kocaman yazmışlar…

    GO KIMI GO JUAN

    bekliyoruz

    GO KIMI GO LEWIS

  10. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    yaw herkes cok emin konuşuyor 2010dan ferrari öle mclaren öle redbull öle brawn gp öle. bazı takımlar hayal kırıklığına uğrayacaktır kesinlikle.

  11. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    "Belki de daha önemlisi gelecek seneki araç üzerindeki çalışmaların oldukça cesaret veriyor olmasıdır. Daha şimdiden bu seneki araçtan hızlı."
    etkilendim gerçekten 2010'da o araçla Kimi'yi izlemek için sabırsızlanmaya başladım

  12. inş. yi araba yapar mclaren ferrari red bull brawn ben ferrarici olarak mclarenin de yarış kazanmasını istiyorum brawnında hatta toyota nında eğlence için daha iyi sezon için

  13. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    araklama filan olmadı musab. mühendisler arası veri alışverişinin eskiden beri var olduğu biliniyor. bunu herkes söyledi. mosleyin gıcık olduğu Ron'a giderayak yaptığı kazık başka bişe değil.

  14. doğru diyorsunda fakat bir türlü uzun zamandır takımlar şampiyonluğunu alamadınız. bunun için gerçekten iyi iki tanede pilot lazım. bir tane var. bir tanede boşta var. daha ne bekliyorsunuz? eğer ferrarinin dosyalarını araklamasaydınız alonsoyuda takımda tutsaydınız zaten 2007 ve 2008 sizindi takımlar şampiyonluğunda.

  15. Umarım yeni sezonda gridin en hızlı, en dayanıklı, en rekabetçi aracı bizde olur sonuna kadar güveniyorum Takımıma.FOREVER MCLAREN MERCEDES…

  16. ''Daha şimdiden bu seneki araçtan hızlı."

    bu seneki araçta kers farkı olmasına rağmen, şimdiden bunun eksikliğini gidermiş olmamız sevindirici, zaten o kadar da sorun olacağını sanmıyodum, pist üzerinde kazandırdığının çoğunu ağırlık merkezi anlamında kaybettiriyodu, mclarenin gelişmesi gereken başlıca alanlar var, aero hala kötü, hızlı virajlarda çok kötüyüz, aracın yeni dingil mesafesiyle değişen ağırlık dağılımını iyi hesaplayıp güzel bir tasarım ortaya koymamız lazım.. böyle umut verici haberleri okumak güzel, seneye mclaren ve ferrarinin en önde olmaması için bir neden yok, an itibariyle kurallar açık ve yeterince zamanları da oldu, büyük takımlar farklarını göstereceklerdir

  17. efendimayin  avatarı

    Heidfeldi isterük.

  18. sercan  KILIÇ avatarı
    sercan KILIÇ

    off mercedes alın artık kimiyi yaw beklemekten sıkıldım bırakıcak dıye odum koyuyor..lewisle kimi mclarenı harika yerlere getiricektir..

  19. sercan  KILIÇ avatarı
    sercan KILIÇ

    off mercedes alın artık kimiyi yaw beklemekten sıkıldım bırakıcak dıye odum koyuyor..lewisle kimi mclarenı harika yerlere getiricektir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir