Toyota "Ayrılmadan Önce Başarılı Olamadığımız İçin Üzgünüz"

yazar:

kategori:

Basın toplantısında konuşan Akio Toyoda, spordan ekonomik kriz nedeniyle ayrıldıklarını ve ayrılmadan önce hedeflerine ulaşamadıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Toyoda “Bu zordu ancak kaçınılmaz bir karardı. Geçen seneden beri daha da kötüye giden ekonomik ortamda, Formula 1’de devam edip edemeyeceğimiz sorusu hep oldu. Formula 1’den tamamiyle çekiliyoruz.”

“Hedeflediğimiz sonuçlara ulaşamadığımız için Toyota’nın taraftarlarından büyük özür diliyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. aslında bu sezonun başında çok iyi gidiyorlardı ancak çok istikrarsız yarışlar çıkardılar … Tekrar geri dönmen dileğiyle Bye Bye Toyota

  2. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Mosley e kına yakmak lazım:F1 araçları yerine "traktörler" yarışınca böyle oluyor!.."O yasak ,Bu yasak,Motorlar eşit olsun,lastikler eşit olsun,aero çok gelişti kırpalım şunları" derken geldiğimiz duruma bakın.Allah aşkına, bukadar yavaş ve sıkıcı araçlarla ne olmasını bekliyordu bunak herif!!

  3. Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz) avatarı
    Schumi-Vettel-Ferrari (Emre Yılmaz)

    Toyota gitti şoktayım hala..

  4. melih ipekciler avatarı
    melih ipekciler

    hiç sevmeme rağmen ralf in ayrılırken söylediği birşey aklıma geldi..Toyota eğer f1 geleceğini düşünüyor olsaydı 1 senedir bosta olan Ross Brawn ı alırdı demişti.Haklıymış..bence toyotaya yazık oldu..ahmet kara da haklı aslında alonso eğer olabilseydi,araç sezon başındaki temposunu çok artırırdı.Sanırım alonso gitmek istemedi.daha doğrusu toyota kısa süreli anlaşmaya yanaşmamıştı.e alonsonun niyetide belliydi:)

  5. Honda Ross Brawn`i aldigi sene Toyota karsi atak yapip o zamanlar Mclaren`den ayrilmaya calisan Alonso`yu almaliydi. Alonso onlara istedikleri basariyi getirirdi bence. Su an gridde sampiyonluk savasi veren bir Toyota olurdu ve ayrilmak gibi bir dusunceleri olmazdi, hele ki bunca maliyet dusurme calismasi yapildiktan sonra. Koskoca Toyota gitti. Yazik. Tek tesellimiz Sauber`in geri donusu olacak..

  6. Caglar KAYAOGLU avatarı
    Caglar KAYAOGLU

    Bence hiçbirinin önemi yok, kobayashinin şanssızlığına üzülelim.

  7. BMW YE YER AÇILDI DİYE SEVİNMELİMİ YOKSA TOYOTA GİTTİ DİYE ÜZÜLMELİMİ.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir