Hulkenberg, Barrichello'nun Temposunu Tutturmak İstiyor

yazar:

kategori:

Bu sene GP2 şampiyonluğunu elde eden Hulkenberg, Wiliams’ın yedek pilotuydu. Barrichello ise şampiyon takım Brawn’dan Williams’a geldi.

Barrichello’ya kıyasla kendisinden ne beklediği sorulduğunda Hulkenberg: “Bunu söylemek zor. Sezonun başında zor olacak. Başlangıçtan beri onun temposunda olmayı, onun sonuçlarına ve hızına yetişebilmeyi, belki bazen geçmeyi bile umuyorum”

Takım arkadaşının kim olacağıyla çok ilgilenmediğini fiade eden çaylak pilot, Rubens Barrichello gibi tecrübeli birinin yanında olmaın kendisine avantaj sağlayacağını da düşünüyor.

Hulkenberg: “Gerçekten çok dikkat etmiyorum. Sadece hızlı, tecrübeli ve iyi bir pilot olan en iyi takım arkadaşına sahip olmak istiyorum. (Barrichello’da) Onda gördüğüm d bu”

“Ondan tavsiyeler almazsam, bir yarış hafta sonunda nasıl çalıştığına dikkat etmezsem aptallık yapmış olurumç Ondan çok şey öğrenebileceğimi düşünüyorum”

Hulkenberg, tecrübe eksikliğinden ve ilk yarışı öncesinde test noksanlığından pek fazla endişe etmiyor.

Hulkenberg: “Tek yapabileceğim, mümkün olan testlere çıkmak, simulatörü elimden geldiğince çok kullanmak. Bütün sahip olduğumuz şeyler bunlar, yani yapabileceklerim bunlar”

“Elimizden gelen en iyi şekilde hazırlanacağız, piste çıkacağız ve nasıl bir iş çıkaracağımızı göreceğiz. İstikrarlı olmak, iyi bir iş çıkarmak ve nerede olursa olsun biraz puan almak istiyorum”

Alman pilot ayrıca, çaylak sezonunda Williams’ın kendisine bir hedef belirlemediğini de ekledi.

Hulkenberg: “Şüphesiz benden bir şeyler bekliyorlar, aksi halde beni araca oturtmazlardı. Ama gelecek sene kazanmamı veya buna benzer bir şeyi söylemiyorlar”


Yorumlar

  1. başarılı olmasını umuyorum.

  2. Raikkonen birakirsa diye yeni pilotlara soyle bir bakmistim, en cok bu cocuga kanim isindi 🙂

  3. sercan  KILIÇ avatarı
    sercan KILIÇ

    bakalım neler yapıcak hulkenberg ben cok sey beklıyorum acıkcası

  4. çok iddialı konuşmuş daha f1 arabasına otumadan ne yetenekler geldi f1 e başarı elde edemeyip ayrılan ama kendine güvenmesi iyi bişey sonuçta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir