Button Alonso’nun Gerisinde Kalmayı Sorun Etmiyor

yazar:

kategori:

Formula 1 pilotları her zaman takım arkadaşlarını geride bırakmak ister fakat bu durum Avusturya GP’sinde McLaren pilotu Jenson Button için tam tersi gibi görünüyor.

Button, Avusturya’da takım arkadaşı Alonso’nun kendisinden daha hızlı olmasını umuyor çünkü takım, yarış için getirdiği aerodinamik güncellemeleri sadece İspanyol pilotun aracından deneyecek ve güncellemeler işe yararsa bu, her iki pilot için de iyi olacak.

Bu hafta sonu Alonso’nun kendisini yenmesini isteyip istemediği sorulduğunda Button, “Teoride evet. Bunu söylemek garip görünüyor ama evet.” diyerek gülümsüyor.

Button, “Her yarışa yeni bir şeyler getiriyoruz ve bu nedenle her zaman iki yeni parçamız olamıyor. Bizim durumumuzda daima mücadele devam etmek durumundasınız, her yarışa yeni bir şeyler getirmelisiniz.”

“Eğer daha iyi bir durumda olsaydık araçta bu paketi kullanmazdık çünkü sadece garajın bir tarafı yararlanabilecek. O zaman adil olan her iki araçta da kullanmak olurdu. Ama mevcut durum nedeniyle elimizdeki her parçayı getirmek durumundayız.”

“Böyle olmak zorunda. Zaten hep böyle oldu. Şimdiye kadar her şeyi çok iyi paylaştık ve önümüzdeki yarışlarda da böyle devam edeceğiz.” diye konuştu.

Ayrıca İngiliz pilot takımın kararına göre yeni bir motor daha kullanabileceğini ve bu nedenle ceza alabileceğini belirtti.

“Ne olursa olsun zor bir hafta sonu olacak. Buradan harika bir sonuçla ayrılmak isterdim ama öyle olmayacak.”

“Bir test hafta sonu geçireceğimizi söylemek istemiyorum çünkü yarışmak istiyorum. Mücadele edebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız.”


Yorumlar

“Button Alonso’nun Gerisinde Kalmayı Sorun Etmiyor” için 6 yanıt

  1. Kamu Spotu: Honda pişmanlıktır.

  2. Güncellemeleri keşke Button’ın aracına taksalardı da Button, Alonso’yu yenseydi. İşte o zaman güncellemelerin işe yaradığını anlayabilirdik. 😀

    1. 😀 çok spekülatif bir yorum olmuş 😀 😀

    2. Şimdi Button Alonso’yu geçerse görürüz 😀

      1. O zaman mevcut paketle devam 😀

        1. 😀 göreceğiz paketi bakalım. Yalnız 10. turda yarış dışı kalırlarsa Button’u pite çağırıp parçaları değiştirirler 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir