Ecclestone ve Wolff, Max Mosley ile Buluştu

yazar:

kategori:

Alman Bild gazetesinin haberine göre Formula 1’in patronu Bernie Ecclestone eski partneri Max Mosley ile gizli bir görüşme gerçekleştirdi.

Londra’daki görüşmeye Mercedes takım patronu Toto Wolff’un da katıldığını belirten gazeteye göre Mosley toplantının ardından, “Bernie yaşanan olaylarda tek başına arabuluculuk yapamıyor. Ben artık Federasyonun (FIA) müdahale etmesi gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Formula 1’de baskın bir performans sergileyen Mercedes’in sporda değişiklik istemediği ve bu nedenle idari açıdan gücünü kullanmak istediği düşünülüyor.

Red Bull patronu Christian Horner, “Mercedes’i suçlayamazsınız. Aynı durumda olsalardı tahmin ediyorum ki Renault da aynı tepkileri verirdi.” diyor.

Bild’e verdiği demeçte toplantıya katıldığını kabul eden Wolff ise, “Ben sadece yaş ortalamasını düşürmek için oradaydım.” diyerek espri yaptı.


Yorumlar

“Ecclestone ve Wolff, Max Mosley ile Buluştu” için 5 yanıt

  1. Red Bull patronu Christian Horner, “Mercedes’i suçlayamazsınız. Aynı durumda olsalardı tahmin ediyorum ki Renault da aynı tepkileri verirdi.”

    @aksu46?

    1. @xtrabit-racing abi çok doğru demiş herkes aynı tepkileri verirdi kesinlikle ama 2010 dan 2013 e kadar baktığımız da herkes spor için bir çok yenilik kural değişikliğine imza attı ama bunlar konuşulmuyor sporun birilerinin babasının çiftliği olmuş. V4 motor için imza atıldığın da herkes den önce başladık yatırım yaptık V6 olduğunda ise ağlamadık spor için dedik her şey çöpe gitti ama sağlık olsun…

      2010-2013 sezonları arasında Red Bull Renault’a yapılan yasaklamaların biri Mercedes’e yapılmadı aksine destek verildi.

  2. Bernie’nin amacı nedir birisi açıklasın. Hem bu motorları istemiyor hemde bunu engelleyen herifle gizli toplantılar yapıyor. Gene ne saçmalık peşindesiniz.

  3. Tebrikler Mr.Horner en güzel yorum sizden.Bazı arkadaşlar bunu ısrarla anlamıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir