Lotus, Tecrübeli Pilotlar İstiyor

yazar:

kategori:

Toyota’nın Formula 1’den ayrılması sonrasında Jarno Trulli’nin 2010 için listenin başında yer alması ile Gascoyne, genç veya parası olan bir pilotu düşünmediğini söyledi.

Gascoyne: “Tecrübeli iki pilot arıyoruz. Yeni pilot veya parası olan birini aramıyoruz. Bana göre bu, takım için çok önemli”

“Her bir yeni takım için açık olan şey; çabucak sondan, yeni takımların birincisi olduk. Ciddi bir grup olarak görülüyoruz. Çok ilgi var ama iki tecrübeli pilot istiyoruz”

Trulli’nin, listede en başta olup olmadığı sorulduğunda Gascoyne: “Sahip olmayı istediğimiz adamlardan biri o. Jarno, tek turda her zaman çarpıcı olmuştur. Yeni takım için bu daha da önemli. Çünkü, bir Cumartesi günü nerede olduğunuzu görmeniz gerekir. Jarno size her zaman bunu verebilir”

Jacques Villeneuve ve Christian Klien ile de geçen hafta sonu Abu Dhabi’de görüşen Gascoyne, yakın zamanda kararın verileceğini söyledi.

Gascoyne: “Kasım ayı sonunda (kararın verilmesini) umuyoruz. Sağda solda oyalanmak istemyioruz, yaptığımız işte ileriye yönelik olmak istiyoruz.”

Gascoyne, yeni aracınt asarımının programa uygun ilerlediğini, Şubat ayında da 2010 aracının piste ineceğini belirtti.

Başlarda yeni takımların en iyisi olma isteğinin hâlâ geçerli olup olmadığı sorulan Gascoyne: “Bu artık bizim hedefimiz değil”

“Bu belli ve şimdi, mevcut takımların temen altını hedefliyoruz. Onlara mümkün olduğunca yakın olmak istiyoruz.”


Yorumlar

  1. lotus nasıl bir takım? bilen varmı?

  2. efendimayin  avatarı

    Fauzy'i isterük.

  3. trulli ve villeneuve'u isterim ben.

  4. Tolga Soydan avatarı

    Jacques Villeneuve olabilr aslında yeni bi heyecan getirebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir