Renault, Yeni Yıldan Önce Son Kararını Verecek

yazar:

kategori:

Toyota’nın spordan ayrıldığını duyurduğu günde Renault, gelecek planlarını görüşmek için olağanüstü bir toplantı yapmış ve Formula 1’den ayrılacakları yönünde söylentiler yayılmıştyı.

Perşembe günü Renault’dan Carlos Ghosn, Fransız üreticinin geleceğine açıklık getirmedi ve sene sonu olmadan Renault’un bir karar vereceğini belirtti.

Reuters’e konuşan Ghosn: “Sabırzlı olmanız gerekecek.”

“Sene bitiminden önce Formula 1’e olan iştirakimiz konusunda bir açıklama yapacağız”


Yorumlar

  1. Sn. Çelik,

    nerede okudum tam hatırlamıyorum ama fransızlar 20 yıllık gelişim planı yapmışlar. şu an dünyada en çok turist çeken 3 ülkeden biri belkide birincisi. bu turistin büyük bir kısmını eyfel kulesi sayesinde pariste ağırlıyorlar. dünyada güçlenmek için sıcak savaştan ziyade soğuk savaş daha önemli bir etken. neticede herşey para için daha güçlü olmak için. formula 1 bu konuda büyük bir reklam aracı. burada reno gibi bir takımı harcayacaklarını zannetmiyorum.

    bunu bizde bu düşünceyle istanbul parkı yaptık ve ülkemize bir yarış getirmeyi başardık. fakat şu an konunun çok farkında olmayan devlet büyüklerimiz meseleye gereken önemi vermemekte. elimizden bu yarış hakkı gitmez umarım. hatta dahası f1 de bir türk takımı için gereken desteği vermeliler düşüncesindeyim. neticede benimkisi bir varsayım.

    başarılar.

  2. takımı birisine devredip üretici olarak değil de motor tedarikçisi olarak kalacağını açıklayacak bence

  3. 2010 çoktan başladı bunlar ağırdan satmalar kendilerini renault işini bilir görelim bakalım neler olacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir