Alonso McLaren’e Katılmadan Önce Neredeyse Tüm Takımlarla Konuşmuş

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, geçen senenin sonunda Ferrari’den bilerek ayrılarak McLaren’e geçtiğini ve McLaren’de kalmaya devam edeceğini söyledi.

Geçen senenin sonunda Alonso’nun daha güçlü olan Ferrari’den ayrılarak bilinmezlerle dolu McLaren-Honda’ya geçmesi herkesi şaşırtmıştı.

Alonso, bu sene yaşadıkları tüm sorunlara rağmen pişman olmadığını söyledi.

Alonso “5 harika sene geçirdim ve 3’ünde 2. oldum. Şimdi onların şampiyonada yine 2. olduğunu görüyorum. O yüzden benim dönemimin cehennem gibi görülüp şimdi Ferrari’nin yeniden doğduğunun söylenmesini anlayamıyorum.”

“Ferrari’den ayrılmaya karar verdiğimde 15 yoğun gün oldu ve o günlerde Force India, Sauber ve Manor harici herkesle konuştuk. McLaren’in gelecek planları beni ikna etti ve bu yüzden onları seçtim.”

“Herkes anlamıyor ancak F1 çok karmaşık. Futbol gibi 3 oyuncu ile anlaştığınızda kazanmaya başlamazsınız.”

“Burada bu tür zamanlardan geçmeniz gerekir ve istediğiniz kadar hızlı olamazsınız. McLaren’de şu anda durum böyle, dışarıdan pek görünmese de.”

“Sabırlı olmalıyız çünkü sonuçlar ve başarı gelecek. McLaren-Honda ile kazanma sadece biraz zaman alacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Alonso McLaren’e Katılmadan Önce Neredeyse Tüm Takımlarla Konuşmuş” için 32 yanıt

  1. 2. Olduğu dönem nezamandı bi bakın birde son senelerine bakın podyuma cıkamıyordu. Ferrari tabikide gelişim gösterdi. Bunu kimse yadsıyamaz.

  2. Bu ikincilik muhabbeti hiç bitmeyecek. Adam ağzını her açtığında aynı şeyi söylüyor.

    1. Adamı her gördüğünde pişmanmısın diye sorduğunda nasıl bir cevap almayı bekliyorsun.
      Pişman değilim.Pişman olabilmem için Ferrarinin kazanıyor olması lazım ama Ferrari ne yapıyor?.Yine yeni yeniden 2.liğe gidiyor.
      Adam önce pişman olmadığını sonra da nedenini söylüyor ne var bunda.İkincilik muhabbeti ancak muhabirlerin pişman mısın sorusu bittiği zaman biter.

  3. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Toro Rosso’yla bile konustun mu Fernando ? Ele ayaga dusmusuzde haberimiz yok. 😀

  4. Adam sonuna kadar haklı.Hala ikinciyiz..Bu seneden zerre ümit yok.Seneye adra kadabra..Bu arada gül gibi çocuk Magnussen nerelerde ? Bilgisi olan ?

    1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
      Alonso.ElNano #València2012

      Bu sene yarismiyor. McLaren’le yarislara geliyor sadece.

  5. Güney Ateş avatarı

    bu sporda orta-uzun vadede kazanması garanti olan iki üç takım var. bunlardan biri her zaman mclaren. ferrari konusunda söyledikleri de doğru. o varken de ikinciydiler şimdi de ikinciler dolayısıyla kaybettiği birşey yok. sadece önümüzdeki sezona mclaren’den önde başlayacaklar. şampiyon olamadıktan sonra hiçbir anlamı yok. button şampiyon oldu birden dünya değişti. alonso’nun tek dezavantajı yaşı geçiyor artık. alonso belki de farkında olmadan kendisinden(ve button’dan) sonraki mclaren plotu(vandoorne) için çalışıyordur.

  6. Adam o kadar pişman ki her 2 cümlesinden 1’i “pişman değilim”.

  7. Kapı kapı dolaşmış yani. O değil de Williams’la, Red Bull’la ne konuştun be adam? Seni kapıdan almaz o takımlar.

    1. Williams ve Redbull kim ki bu adamı kabul etmesin ? 🙂 Ferrari’den sonra vizyonu en geniş olan Mclaren kabul etmiş bir kere adamı. Bu tifosiler de bir alem yahu.

      1. Red Bull’un kendi gelişim takımı bile var ve önce Raikkonen için, sonra da Alonso için defalarca ‘ihtiyacımız yok, işimiz olmaz’ dediler.

        Williams da takım içindeki bütünlüğe önem veren bir takım ve yanlış hatırlamıyorsam onlar da bu yüzden takımın yapısına ters düşeceğini söylemişlerdi.

        1. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
          Alonso.ElNano #València2012

          xtrabit baskan, Vettel’in takimdan ayrildigi aciklantiktan sonra Red Bull’un, Alonso’yu transfer etmeyi dusundugu hatta Newey’in pilot olarak Alonso’yu onerdigine yonelik haberler cikti. Bunu biliyor olman lazim.

    2. Ya bu nasıl bir küçümseme böyle, sen Alonsoyu tanıdığına eminmisin, senin göremediğin o takımların gördüğü neydi acaba iki dakika düşünsen anlayacaksın da çok bilmislik olayını kim yapacak dimi

      1. Küçük düşürmesi haricinde mantıklı bir cevabı olmuş aslında benim yorumuma.

  8. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Doğruya doğru sadece red bull yerine mercedes geçti.Ferrari yine 2. yine şampiyonluk mücadelesi veremiyor.Bu bazılarının canını sıkmış ama doğru söylüyor Alonso.Her kim ne derse desin

    1. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
      Schumi Nerde Ben Orda

      bu arada vettelcilerle raikkonenciler + alonsocular sürekli kreşe giden çocuklar gibi birbirine sataşması beni çok güldürüyor.Biraz büyüyün ilkokula gitme vaktiniz geldi..(Anlayan anladı.Bütün Ferrari fanları ve alonsu fanları üstüne alınmasın)

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Bura da raicilerden çocukluk yapan görmedim ben bir kişi dışın da.Genel de bilgisi olmayan diğer takım taraftarları yorum atıyor ve saçmalıyor 🙂

        1. Senin engin bilgilerini merak ediyoruz. Anlat biz de bilelim madem. Bilmemek ayip degil bildigini zannetmek ayip, ukalaca.

          1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
            [VET^01] #ForzaFERRARİ

            Tabi canım biz hepinizi tanıyoruz zaten ne kadar boş insanlar olduğunuza.Aklınca gelip burda bana hikaye okuyon şimdi.

  9. selahattin özel avatarı
    selahattin özel

    Adam sıkılmış Alonso’nun Ferrari ile ilgili haberlere ve bunu buraya yazarak beyan ediyor
    Adama sormazlar mı sıkıldıysan siteye bakma baktıysan Alonso nun haberlerini okuma okuduysan isteyerek okumuşsundur kimse sana zorla okutmadı demek ki bir çelişki var
    Hem bir yorum değil seninki acaba beklentisi nedir? O zaman ah canım öpimde geçsin mi dememizi bekliyor.

  10. Yanlış takımdasın be şampiyon 🙁

  11. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Sıkıldım artık senin ferrari hakkın da yorum yapmandan herkes yoluna baksın.

    1. Bizde sıkıldık sizin Alo hakkında yorum yapmanızdan …..

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Burada sadece ben varım bak siz derken ?

    2. Sana zorla okutmuyorlar Alonso haberlerini. Bakmazsin olur biter. Ama dur sizin gibiler bakmazsa kim salça olacak haberlere?

      1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
        [VET^01] #ForzaFERRARİ

        Demi sizin kimi haberlerine salça olduğunuz gibi.Ben her sitede ki habere bakar ve yorum yaparım.Benim söylediklerimi bi tarafa çekmeye çalışmayın.Ben sadece ferrari hakkında söylemlerinden bıktığımı söyledim.Gerçi siz anlama özürlü olduğunuz için başlığı okuyup yorum atanlardansınız komik duruma düşen sizlersiniz.

        1. Ee tabi adam dogrulari soyluyor ya zorunuza gidiyor. O istediginiz sampiyonlugu hicbir zaman alamayacaksiniz. O devir kapandi kocum. Schuminin yarattigi, emekleriyle Ferrari’yi kazanan bir arac haline getirdigi, biraktiktan sonra 2 yil daha o temeller uzerine kurulan araclardan sonra Ferrari bir daha hicbir zaman kazanan bir arac cikaramadi ortaya. Bu boyle devam edecek kimse kusura bakmasin.

          1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
            [VET^01] #ForzaFERRARİ

            Evet ferrari zaten bu sene ilk beşe’de giremiyordu 🙂

            1. Vet1 senin işin gücün yok mu.Hep Alonso haberinde görüyorum seni.Yalandan birkaç yorum atıp sonra da kin güden kimi fanlarının yazdıklarına +1 vermekten başka işin yok mu senin.

              1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
                [VET^01] #ForzaFERRARİ

                Yanlış görmüşsün neyse fazla uzatmayacağım.

      2. Kimi_Raikko_Forza avatarı
        Kimi_Raikko_Forza

        Adamın nickinde kocaman Ferrari yazıyor. ALO Ferrari ye atıfta bulunurken elbette cevabını verecek ama hiç ALO ya da McLaren le alakası olmayan RAİ haberlerinde hepiniz bir anda bitiveriyorsunuz.

        1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
          [VET^01] #ForzaFERRARİ

          +1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir