Montezemolo'nun Schumacher İçin 3. Araç Aşkı Devam Ediyor

yazar:

kategori:

BMW ve Toyota’nın çekilmesinin ve Renault’nun geleceğinin şüphe altında olmasının ardından Luca di Montezemolo, bu konuda kuralların değişmesi gerektiği sözlerini yineledi.

Bild’e konuşan Montezemolo “Bu belki de her takıma 3. aracı kazandırma için bir fırsat. Elimden gelen her şeyi yapacağım. Ve doğal olarak 3. aracımıza Michael Schumacher’i düşünüyoruz.” dedi.

Frank Williams ile bunun mümkün olacağını düşünmüyor.


Yorumlar

  1. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    3 araç olmasını isteyebilir ama bunu schumacher için istemesine anlam veremiyorum. schumacher gelse bile kaç sezon yarışabilir ki?

  2. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    piryandi Arkadasim Ben Ferrari'yi Suclamadim Bütce Kısıtlamasinda Fia'yi Kast Etmistim :=)… Orda Demek İstedigim Ortada Bu Kadar Kısıtlama Varken 3.araç fikri… :=)))

  3. don carleone avatarı

    f1 2009 oyun actım ismi don carleone password dc

  4. yüksek müsaadelerinizle bende ferrarinin 50 yıllık itibarını zedeleyen yanar döner luca ya italyanca bir cevap vereyim….

    KESOTTO TRAŞATO…:))

  5. yaaaa git isine monti sacmalama ya

  6. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    2010 sezonu başladığında gridde 20 araç görürsem ,gereksiz bir fikir diyebilirim ama şuan için mantıklı gelmediğini söyleyemem.

    Sırf seyir zevki açısından klasman dışı yarışacak üçüncü araçları kabul etmek zorunda kalabiliriz sanki.Gidişat malesef bu…

  7. marlboro kardeşim ferrari bütçe kısıtlayalım demiyor ki.aksine bu haksızlık benim param imkanım varken niye diğer takımlarla aynı seviyede olacağım diyor.zaten sezon ortasında ki krizde bu önemli etkendi.ayrıca schumacher inşallah geri döner. efsaneyi izlemeyi çok istiyorum.gittiğinde çok üzülmüştüm.eminimki gelse o pistlerin tozunu alır.rakiplere toz yutturur.

  8. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Oldu Hem Bütçe Kısıtlaması Diye Mahvedin Herseyi Birde 3.Araç Koyalim…Baska Dahice Fikirlerin War Mi Luca di Montezemolo ?

  9. Pek uygulanabilir bir fikir değil 3. araç konusu. En başta birçok pistte o kadar aracı alabilecek garaj yok, ikincisi harcamaları düşürmek için uğraşırken 3. araç ile yine harcamaları arttırmış olacaklar, üçüncüsü Schumacher in Formula1 günleri bitmiştir artık bu kadar istiyorsanız 2007-8 de yarıştıracaktınız zamanı geçti. 37 yaşındaki barrichello için çok yaşlı bırakması lazım diyenler 41 yaşındaki Schumacher için ne düşünüyorlar çok merak ediyorum.

  10. inci incili avatarı

    schuminin yarışmasını bu kadar istiyorsan elindeki iki araçtan birini verirsin ona olur biter. yok 3 araç, yok 5 araç eee o zaman isteyen istediği kadar araçla katılsın.

  11. schumi'yi pistlerde görmek şuan için en çok istediğim şey. ama bencillik olur sanki. tr ferrari arkadaşımın dediği gibi 39 araçlık bir grid çok daha farklı bi seyre sokacaktır yarışı. ewet geçiş artacaktır ama sonuçta kazalarda buna bağlı olarak artacaktır. güvenlik aracının arkasında yada tehlike dolu bi yarış izlemektense 2 araçlı takımlar izlemeyi tercih ederim. he tabi unutmamak gerekir ki şu anki 26 araçlık griddende pek hoşnut olduğum söylenemez. en güzel sezon bana göre 20 pilotluk 10 takımlık ve 19 yarışlık sezon..

  12. Vazgeç bu sevda'dan sayın Montezemolo.

  13. MagicAlonso avatarı

    aslında gridin kalabalık olması yarışları çok daha zor ve zevkli yapacaktır düşüncesindeyim.tabi 3. araç olması durumunda takım sayısının 13 değilde 10 veya 11 olması yeterli olur.şampiyonluk mücadelesi veren bir pilotun ceza alarak veya başka bir sebeple gridin arkasına düşmesi durumunda yukarıya çıkmak için daha fazla çaba gösterecektir.buda şampiyonluğu daha zorlaştıracak ve seyir zevki açısından daha iyi olur kanısındayım.ayrıca takımlar şampiyonası için de dengelerin hızlı değişmesi ve şampiyonluğu kazanmak daha zor olabilecektir

  14. 3. arac olmali ama bir tek cuma gunu 🙂

  15. 13 takım 3 araç =39 ARAÇ Sonuç: Yarışın yarısı Güvenlik Aracı ile geçer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir