Ecclestone “Satmam İçin Berbat Bir Ürün Verdiler”

yazar:

kategori:

Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone, Formula 1’in yeni döneminde kendisine verilen berbat bir ürün nedeniyle bunu satmakta zorlandığını söyledi.

Ecclestone son 2 senedir sürekli olarak yeni turbo motorların Formula 1’e olan ilgiyi düşürmesinden şikayet ediyor ancak bu konuda değişiklik yapamıyor.

AFP’ye konuşan Ecclestone “Bazı mühendislerle konuşurken onlara her zaman kullanılmış araçları satma konusunda iyi olduğumu söyledim ve hala öyleyim. Ancak bana satmam için berbat bir ürün verdiklerini söyledim.”

 

Alain Prost, sporun en büyük sorununun karmaşık kurallar olduğunu söylemişti. Ecclestone Kesinlikle, % 100. Ben bir takım yönetiyor olsaydım çalışanlarımın bana neler yapmam gerektiğini söylemesine izin vermezdim.”

“Sorun şu ki takımlar ne istediğini bilmiyorlar. En ufak bir ipucu yok.”

“Onların hayaller kurması, toplantılar yapmaları güzel ancak fikirleri varsa uygulamalılar. Müşteri araçlarından bahsediyorlar ancak nasıl yapılacağı sorulduğunda sorun çıkıyor. Bu yüzden asla olmayacak.”

“Herkes eğlendirilmek istiyor. Biz öncelikle eğlence şirketiyiz. Ancak bugün Lewis Hamilton yarışa başladığında herkes 20 sn farkla kazanacağını biliyor.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir