Wolff: “Şampiyonluk Mücadelesi Son Ana Kadar Sürecek”

yazar:

kategori:

Mercedes’in Motor Sporları Patronu Toto Wolff, Nico Rosberg’in Avusturya’da kazanmasının ardından pilotları arasındaki şampiyonluk mücadelesinin son yarışa kadar devam edeceğini söyledi.

Rosberg, son 4 yarışta aldığı 3 galibiyet ile Hamilton ile olan büyük puan farkını 10’a kadar düşürmeyi başardı.

Wolff “İlk başlarda Nico’nun 2 numara olup olmayacağı sorulduğunda onun zihinsel olrak çok güçlü olduğunu söylemiştim ve bugün gördük. Sürekli olarak birbirlerini zorladıkları için sürekli baskı altındalardı. Dün sıralamalarda bunu gördük. Bugün ise hatasızdı ve yarışta harika bir hıza sahipti. Bu güce sahip olduğunu ve son yarışa kadar mücadelenin süreceğini söyleyebilirim.” dedi.

Wolff pilotlarının yaptıkları hatalarının baskıyla geldiğini düşünmüyor.

Wolff “Şampiyonadaki baskıyı henüz hissettiklerini düşünmüyorum. Birbirlerini yenmek için zorluyorlar ve çok nadiren birisinin lastiklerini kilitlediğini görürsünüz. Çizgiyi kaçırıp ceza alabilirsiniz. Bunlar aralarındaki sıkı mücadelenin sonucu olan şeyler.” dedi.

 


Yorumlar

“Wolff: “Şampiyonluk Mücadelesi Son Ana Kadar Sürecek”” için bir yanıt

  1. nico’nun arada bir araç setup’ını çok iyi tutturduğu yarışlardan biri. artık önümüzdeki yarışlarda hamilton’ın debriyaja çalışmasını bekliyorum. ispanyadan beri kalkışlarda sorun var. 2009 barrichello olayına dönmesin iş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir