Button “Pozitif Olmamız Lazım”

yazar:

kategori:

Jenson Button, Avusturya’da geçirdikleri kabus gibi hafta sonunun ardından McLaren takımı olarak pozitif kalmaları gerektiğini söyledi.

McLaren’in aerodinamik güncellemesine sahip olan Fernando Alonso ilk turda Kimi Raikkonen ile kazaya karışıp yarış dışı kalırken Button da bir kaç tur sonra araçtaki sorun nedeniyle bırakmak zorunda kaldı.

Button “Aracımda bozulan bir şey yoktu ancak bir şeyler ters gitti. Düğmelerde yaptığımız değişiklikler işe yaramadı.”

“Bu yüzden takım aracın yarışı bırakmasına karar verdi. Yeni motor takmıştık ve ona gereksiz yere hasar vermek istemedik. Bu yüzden durduk.”

“Silverstone’da bir adım daha atacağız. Umarım tüm bu sorunlardan kurtuluruz ve kendi vatandaşlarım önünde daha güçlü bir yarış çıkarabilirim.”

“Ardından bize uyacak Macaristan gelecek. Orada iyi sonuç alabiliriz.”

“Bu tür durumlarda pozitif olmanız lazım. Fabrikadaki herkes yarış sonrası röportajlarımızı dinliyor. Fernando ile birlikte herkesi motive etmek istiyoruz.”

“İyi bir yerdeyiz çünkü bu paketle neler başarabileceğimizi biliyoruz bu yüzden umarım herkes güçlü kalmaya devam eder.” dedi.

 

 

 


Yorumlar

“Button “Pozitif Olmamız Lazım”” için 9 yanıt

  1. Sen şu duruma rağmen pozitif kalabiliyorsan helal olsun Button. Biz izleyici olmamıza rağmen pozitif olamıyoruz çünkü.

  2. Kusura bakma Buttoncığım pozitif olunacak hiç birşey yok ki 🙂

  3. Sanırım Button motor sorunuyla değil vites kutusu yüzünden kalmış. Biryerlerde öyle söylemişlerdi. Bu arada Alonso’nun yeni motor kazada patates olmuş, yenisi ve yeni cezalar gelecek.

  4. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Takım batıcak vallahi bu kadar uğraşmaktan.Dışarıdan sadece görünen yüzünü biliyoruz görünmeyen yüzü milyonlar uçuşuyor kesin.Güya F1 de kurallar fazla para harcamamak içindi.Mercedes savunur giderleri azaltalım diye en çok para harcıyan takım.Keza ferrari bu sene 100 milyon pound üstün de para harcadı.Honda’da heralde ferrari düzeyine gelmesi için 2 katı harcaması lazım iki sene için de takımlar harcama konusun da milyarlar uçuşacak F1 bir şey benzese gam yemicem de işte kolay gelsin.

  5. Enriqopalazio avatarı
    Enriqopalazio

    bunlar normal şeyler. araçlar çok komplike ve rekabet inanılmaz düzeyde. mercedes’i yakalamak için daha önce yapılmamış şeyler deniyor adamlar. daha önce yapılmamış şeyler denerseniz de saçmalamanız normaldir. mclaren ve honda yılların ezberini bozup yepyeni bir felsefe ortaya koymaya çalıştı. geleneksel yöntemlerle yakalanacak gibi değil adamlar. ferrari örneğinden görüyorsunuz. yalnız bence alonso seçimi doğru bir seçim değildi. yarıştıramayacağınız adam tır yüküyle maaş ödemek saçma oldu. bence kevin ve button devam etmeliydi. tabii bunu şu görüntüye bakarak söylüyorum, sezon başında böyle olacağını öngörmek çok olay değildi.

  6. Haber fotoğrafındaki poz ile ilgili olarak acayip pozitif bir yorum yapardım da, kalsın. 🙂

  7. Yarış kazanmak imkansız,
    Podyum mümkün değil,
    Puan mucizelere kalmış,
    Yarış bitirmek çok zor,
    Hatta yarışta bile test yapamayan bir takım.
    Acayip pozitifiz Button.

  8. McLaren deki çalışan herkesin içine Polyanna kaçmış. Yada Arai herkesi büyülemiş :))

  9. bence button gördüğü değerden daha fazlasını hak eden bir pilot.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir