Arai “Honda’nın Gelecekte Başarılı Olacağımızdan Şüphesi Yok”

yazar:

kategori:

Honda’nın Motor Sporları Patronu Yasuhisa Arai, yaşadıkları büyük sorunlara rağmen olumlu açıklamalar yapmaktan vazgeçmedi ve McLaren ile birlikteliklerinde başarılı olacaklarından emin olduklarını söyledi.

McLaren-Honda ekibi bu seneki birlikteliklerinde hem performans hem de dayanıklılık açısından beklenenin çok gerisinde kaldı.

Arai “Yönetim kurulumuz başarılı olacağımıza inanıyor. Kazanmak için zamana ihtiyacımız olduğunu ve bunun uzun süreli plan olduğunu düşünüyorlar. Gelecekte başarılı olacağımızdan şüpheleri yok.”

“Honda Formula 1’i istiyor. Formula 1’de başarı istiyoruz. Bu şirketimizin politikası. Çok ünlü bir kurucumuz var ve  mevcut CEO’muz için de durum değişmedi. Bu bizim DNA’mızda var.”

“Şu anda iyi bir dayanıklılığımız olmadığını biliyorum ancak hemen hemen her şeyi çözdük sayılır.”

“Yarışlarda sürekli bir şeyler oldu ancak büyük sorunları çözdük ve sezonun ikinci yarısında daha fazla gelişmemizi umuyorum.”

“Üst sıradaki takımların çoğunu yakalayacağımızı düşünüyorum çünkü beygir gücünü, sürüşü ve kontrol sistemlerini arttırmak için şimdiden bir planımız var. Sezonun ikinci yarısında bunu uygulama planını çoktan yaptık.”

“Bu yarıştan sonra daha derin test yapacağız ve Silverstone’dan önce daha rekabetçi bir araç yapmayı umuyoruz.”

“Yaz tatilinden sonra daha rekabetçi olacağız. Her yarış daha rekabetçi olacağız. Macaristan ve Spa’da güncellemeler olacak. Yavaş değil, çok hızlı güncellemeler olacak.” dedi.

 


Yorumlar

“Arai “Honda’nın Gelecekte Başarılı Olacağımızdan Şüphesi Yok”” için 14 yanıt

  1. OtonomAktor avatarı

    arai umut satma artık göster bize gerçek gücünü madem. yapamazsan da git harakiri mi yapıcan ne yapıcan boş boş konuşup umut dağıtma yeter ki.

  2. Bu Arai ne iş yapıyor hala anlamış değilim. Sanki herşey tamam da küçük bir pürüz kalmış gibi konuşuyor.

    Mclaren yeni aero getirdi, yeni motor getirdi. Sonuç ne oldu? Sıralamalarda ikinci seansa zorla kaldı. Yani hala sezon başındaki kadar yavaş bir araç var. Yarışı bitirdikleri zaman önlerde olabilmeleri imkansız görünüyor. Monako’da yaptılar, ancak orada motor gerekmiyor 🙂

  3. Yine mi Arai ya Yinemi !

  4. Kadem Yasin Semiz avatarı
    Kadem Yasin Semiz

    arkadaş bırak puan almayı önce yarışları bitir. yarışları bitirince hıza geçersiniz sonra puan gelir yarış bitiremiyorsunuz ki. yok 2. yarı başarı gelecek bu kadar yalan dolan . koskoca marka değerine zarar verdiniz mclaren’i zaten harcadınız. devam böyle konuşmak bedava zaten…

  5. Bu Arai’yi yalan makinasına bağlasak onu bile bozar.

  6. yalan söylüyorsun arai:)dev bir takım ve en iyi pilot bu kombinasyon mutlaka başarıya ulaşacaktır er yada geç..

  7. Bu yarış dikkati çeken unsur Alonso nun iyi bir start almış olmasıdır.İyi bir güç üretemeyen motorla bu kadar öne doğru atak yapmak oldukça zor .Birazcık gelişmiş olabileceklerine dair iyimser bir hava gösteriyor. Salt olarak asıl sorun güç durumu olarak görülsede acilen göze alınması gereken nokta ise yarışlardaki sürekliliği içeren çalışabilirlik ve dayanıklılık olmaktadaır. Yarışı bitirebilmek için dayanıklı olmalı ama kazanmak için ise sürülebilir ve güçlü olmalı. McLaren in yere tutunma ilemi ilerlediği yoksa Motorunda katkısı sonundamı bu hale geldiği henüz bilinmiyor ama Alonso birkaç tur atabilseydi bu konu hakkında daha iyi bilgi sahibi olacaktık.

  8. insanın umutlanası geliyor,dev bir takım ve ellerinde en iyi pilot aslında kombinasyon kusursuz ama honda ümitlenmemize olanak verecek atılımı bi türlü yapamıyor.arai sana inanmak istiyoruz ama bi türlü inanasım gelmiyor..

  9. Pozitiflikte nirvanaya ulaştın be adam !

  10. Seviyorum bu adamı,içime hep su serpiyor. Güveniyorum Hondaya,olacak bu iş.

  11. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
    [VET^01] #ForzaFERRARİ

    Yıl 2050

  12. “Şu anda iyi bir dayanıklılığımız olmadığını biliyorum ancak hemen hemen her şeyi çözdük sayılır.” şubat ayında ‘sorunları çözdük demişti’ 😀 😀 bu adamı çok seviyorum inş dediği gibidir herşey aksi halde harakiri onu bekliyor

  13. ömrümüzü yediniz ama inş. demekten başka sey kalmıyor ve arka sıralarda olunca kazaya karışmak daha olasılık oluyor ilk 10 da gorsek iyi olur ve puan almaya başlamakta gerekiyor

  14. Yürü be kim tutar seni 😀 Bu adamdaki motivasyonu istiyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir