Alonso: Kriz Sona Erdi

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’nun Avusturya GP’si büyük kazasıyla berbat olsa da İspanyol pilot McLaren-Honda’daki krizin sona erdiğini düşünüyor.

Takım Honda’nın yeni başkanı Takahiro Hachigo’nun önünde felaket bir yarış çıkardı. Her iki araca da verilen devasa motor cezalarının ardından Alonso kaza yaparken Button ise yarışı bırakmak zorunda kaldı.

Alonso: “Bizim gibi bir takımda, McLaren ve Honda birlikteliğinde beklentiler her zaman yüksek olur. Ancak takım çalışmasıyla herşeyi çözebiliriz.”

“Devam ettiğimiz yol iyi, nelerin geleceğini biliyorum ve ileride herşey hızlıca değişebilir. İki, altı veya sekiz yarış mı alır bilmiyorum, ancak bundan fazlası değil.”

“Kriz bitti. Doğru yolu bulduk ve aracın bazı bölümlerini rayına oturttuk, dışarıdan olumsuz şeyler görünüyor. Ancak tekrar eğlenmeye başlamamız uzun sürmeyecek.”


Yorumlar

“Alonso: Kriz Sona Erdi” için 8 yanıt

  1. kolay kolay düzelmez artık bu kurallar çok karışık çok teknik araçlarda çok teferruatlı bütün takımlar kendi ayaklarına sıkıyor geçen sezonlarda iyi olan redbull aracı geliştiremedi baya geriledi aynı şey mclaren içinde geçerli aynı şey diğerleri içinde patronla arası iyi olan kazanıyor mclaren bu kurallar ile 3.4 sene sonra ancak rekabetçi olur patronla ara yapmazsa turbo motorlara hiç geçilmeseydi 4.5 takımı savaşırken izliyor olacaktık

  2. Japon mafyasını mı sardılar bu pilotların başlarına ne yaptılar yahu.

  3. Arai kesin Button ve Alonso’ya mutluluk ikisiri içiriyor.

  4. Enteresan bu adam degilmiydi surekli ferraride sikayet eden simdi ne oldu da bu kadar iyimser .

  5. Bu açıklamalar beni memnun ediyor çünkü Alonso kolay kolay iyimser konuşmaz.Kötüye kötü der

    1. Aynen öyle. Eğer iyimser konuşuyorsa gerçekçidir. Ferrari’deyken de şu yarışta podyum mümkün dediği her hafta sonu podyumda oluyordu. Podyumdan bahsetmediğinde de zaten malum 5.lik 😀

      1. Aynen 😀 en çok merak ettiğimde Alonso’nun ilerde eğlenecez lafı 😀 inşallah çok yakında göreceğiz eğlendiğimiz günleri 😀

  6. vay be inşallah alonso artık mclarenin mercedesi yenebilcek tek takım olduğunu biliyoruz ve size güveniyoruz !!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir