Guardian "Mclaren İçin Button 1., Raikkonen 2. Sırada"

yazar:

kategori:

Gazetenin haberine göre, Brawn GP ile 2009 şampiyonluğunu kazanan Button Mclaren ile ciddi görüşmeler yapıyor.

Bu hafta Kimi Raikkonen’in menajerlerinin Mclaren Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etmesinin ardından bugün Jenson Button ve menajeri Richard Goddard burayı ziyaret etmiş ve Martin Whitmarsh ile görüşmüş.

Habere göre tüm detaylarda sonuca varılırsa gelecek hafta anlaşma imzalanabilir ve eğer bu gerçekleşirse, 1989 sezonundan sonra ilk defa bir takım 2 şampiyon sürücüyle yarışmış olacak. 1989’da şampiyon ünvanlarına sahip Senna ve Prost Mclaren’de takım arkadaşı olmuştu.

Habere göre Button MClaren için 1, Kimi Raikkonen 2 ve Nick Heidfeld 3. sırada yer alıyor.


Yorumlar

  1. Button'ın Mc.Laren'e gitmesini açıkcası istemiyorum.Brawn'da kalarak Mercedes'inde takımı dahil olması durumunda burada kalmasının ve takımda devam etmesinin daha iyi olacağını düşünüyorum.Her açıdan bakıldığında her ne kadar kabul edilmese de Button ister istemez Hamilton'ın yanında ikinci pilot olarak görülecektir.Button fanı olarak böyle bir şeyin olmasını istemem açıkcası.

  2. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    Öncelikle;5 birincilikle şampiyon olmuş bir pilotu alkışlıyorsak,6 birinciliği olan Button ıda alkışlamamız gerekir;haketti haketmedi tartışması hoş değil..

    Button iyi bir pilottur ve istikrarlı bir kariyeri vardır temel olarak;kullandığı aracın performansıyla paralel işler çıkarmış bir pilottur.Fakat ilk üçte saydığımız pilotlar gibi araç performansını aşamaz!..

    Bu durumda,ister McLaren de Hamilton un yanında yarışsın;ister Brown da kalıp Nico nun yanında yarışsın;kısa bir sürede ikinci planda kalacağı aşikar.İstikrarlı olmasına rağmen yeterince agresif olmadığını hepimiz biliyoruz..

    Umarım kısa zamanda netleşir herkesin durumu da bizde rahatlyarız artık;belirsizlik oldukça uzun sürdü.

    İşin aslı çekişmeli ve zevkli bir sezon izleyelimde,kimin hangi takımda olduğunun çokta önemi yok bence…

  3. SURAT BOGASI  avatarı

    KIMI ICIN TEK BIRSEY SOYLEYEBILIM İNSLLH ALONSONUN YASADIKLARINI YASAMAZ GERCI ONUN ESKI TAKIMI AMA GENEDE BELLI OLMAZ MAKLEREN SAMPIYON PILOTLARI HAMILTONA EZDIRMEYI SEVER

  4. tarık göbel avatarı
    tarık göbel

    bence kımının yanında buttonun lafı bıle olmaz tabıkı kımı daha ıyı ama mclerenın stratejısı tek pılota oynamak oyuzde bakılırsa button ıyı yancılık yapar hamıltona ama kımı olsa hamıltonu gectıgı anda mcleren karısır ben alocuyum o takımda neler yasandıgını bılıyorum 20 beygır fazlalar falan ama button baskı altında gıdemıyo arkasındakıne tur basına bır sanıyeyle pılotluk olmaz onemlı olan araclar yetısınce baskı altında gıdememesı ve mcleren oyuzden buttonu istıyo hamıltonu gecemıyıcegı ıcın ama tekrar soyluyorum be alocuyum ve insallah kımı mclerene gıder hem kımıyı hem hamltonun nasıl pılot oldugunu goruruz..

  5. Eren Dursun avatarı

    Kimiden başka, kim gelirse gelsin. Kiminin yerini tutmaz 😀

  6. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    button 9 yıldır f1 in içinde arkadaşlar. çoğu kişinin buttonun şampiyonluğunu çekememesi onun sıradan bi pilot olup şampiyonlukla alakası olmayacak biri gibi gözükmesiydi. bikere şunu diyim pilottan çok araç önemlidir. buttona 9 yılda bikere fırsat geldi adamda hakkını verdi o aracın. kazanmış kazanmamış bakmayın. hamiltonda geçen yıl yanlış hatırlamıosam 5 galibiyetle şampiyon oldu. button o 6 zaferi ayrı ayrı kazanıncamı haketmiş olacaktı. yeterki araç olsun isterse piguet olsun gene kazanır şampiyon olur. bu bir mototrsporları yaa neyin peşindesiniz adam aslan gibi şampiyon hakkını boş laflara yemeye çalışmayın emeğe saygı duymak gerek

  7. eğer button mclarene gecerse şimdiden ferrarinin markalar şampiyonluğunu kutlarım
    diğer açıdan bakarsak button yarıştan erkenden kopacağı için mclaren hamiltona ağırlık verecek ve pilotlar şampiyonasında avantajlı bir durum oluşacak
    buttoncılar kızmasın ama son 10 yılın en silik şampiyonu bidaha da zor görür bence

  8. elif çivici avatarı

    İngiliz-alman kökenli bir takıma bir ingiliz yeter de artar,üstelik oldukça da iyi bir ingiliz o da zaten.Ama Button hem Mercedes cephesince hem de mantıken bu takıma uygun değil,Button un şampiyon olmasına ragmen olması gerektiği karizmaya çok da sahip olmadığını biliyoruz.Hamilton un yanında o daha da söner ve pek bir şey yapamaz kanımca.yazık olur.Brawn da kalmalı kendisi.

  9. mustafa maraş avatarı
    mustafa maraş

    eğer button mclarene giderse raikkonenin brawna gideceğini düşünüyorum.Kimi yarış kazanacak bir araç istiyor,brawnda seneye gene güçlü olacaktır.Brawnda rosberg ile kimi iyi bir ikili olabilir.

  10. şimdi ekranıma geldi.ok

  11. yazdığım yorumu göremiyorum. sebebi nedir? siliniyor mu yazdığımız yorum?

  12. ingiliz falan bunlar bize yansıtılan küçük şeyler. işin aslı, button raikkonen'e nazaran daha silik bir pilot. kalitesiz demiyorum buraya dikkat… lewis'in dişine göre olur diye tercih edilebilir. Kimi ile lewis'e verilecek eşit araç hamilton için üzücü sonuçlar doğurabilir.Kesinlikle raikkonen'in şu an griddeki en iyi pilot olduğunu düşünüyorum.button lewis'ten iyi değil. dolayısıyla heikki'den sonra yeni bir heikki gelmesinin bir zararı olmaz. benim isteğime gelince; Bay Brawn'ın dehasıyla raikkonen pilotajının aynı takımda izlenmesi…

  13. GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM avatarı
    GÖKHAN_F1_TEAM GÖKHAN_F1_TEAM

    buttonu neden bukadar çekemezsiniz anlamıom. zorrrrunuzamı gidio :DD: adam şampiyon hakettide siz ayşe teyzeciliğe dewam edin D:

  14. Kesinlikle sana katılıyorum luris bence bu sene şampiyonluğu hakkeden pilot vetteldi

  15. button hamilton'dan korkmadığına göre kendine baya bi güveniyor demektir, ve button benim bu takımda görmek istediğim en son pilottur

  16. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    bana göre bu hamleler,button un brawn dan fazla para alması;kimi nin de mclarenden daha az para istemesine yonelik hareketlerve haberler,bilemiyorum tabii sadece tahmin..

  17. Gökhan Eroglu avatarı
    Gökhan Eroglu

    tipik ingiliz button. tipik ingiliz the guardian… the guardian ciddi bir gazetedir ama kendi ülkesinin pilotunu ikinci sıraya koyabilecek yürekliliğe sahip değildir…

  18. Sevmiyorum bu adamı

  19. Emir Çolak avatarı

    Yani ikili görüşmeler hep olmuştur, biz o ortamlarda olmadığımız için bilemiyoruz, padok vs. genellikle basından takip ediyoruz onunda doğru olduğundan emin değiliz.

  20. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    iyi ya eskiden takımlar menajeri ile konuşmaya giderken, şu anda menajeri takımlarla konuşmaya gidiyor.

  21. Emir Çolak avatarı

    Can, adam birisinin ardından koşmuyor ki 😀 menajer takımı geziyor, adam keyfine bakıyordur 😀 bu basın ortamı biraz gergin ve stresli yapıyor.

  22. Button mı? ilk 6 yarışta otomobilinin verdiği avantajla şampiyon olabilmiş diğer araçların rekabetçi duruma gelmesinden sonra ortalarda görülemeyecek kadar silik performans gösteren biri mi Mclaren koltuğuna aday öyle olucaksa Heikki ile dewam eetsinler hiç değilse arabayı tanıyor uyum sorunu çekmez =) Bence en iyi aday Raikkonen'dir !

  23. King  Raikkonen avatarı
    King Raikkonen

    button mı ??!!
    o boş koltuğa raikkonen oturmayacaksa Heidfeld otursun daha iyi .

  24. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    eğer button mclarene geçerse mercedesin brawn a gidiş bileti de alınmış demektir..

  25. Silver Arrow avatarı

    ''Öle bir yazmışlar ki Sanki kimi ile imza atarlarsa, 1989 dan beri ilk defa 2 şampiyonla sürmüş olmucaklar. İngilizler niye böledir bilmem…''

    çok doğru bir yorum diyemeyeceğim. zira burada söz edilen ''son iki şampiyon''.

    ayrıca button menejeriyle birlikte mtc'yi gezdirilmiş. bir mclaren çalışanının görüşleri yer alıyor haberde. sinyaller büyük. tamam, ben de kimi'yi isterim ama button da büyük bir ihtimal.

    yani kusura bakmayın, daha önce de belirttiğim gibi the guardian'ın milliyetçilikle işi olmaz.

  26. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Raikkonen için bu durum hiç alışıldık değil. normalde takımlar onun peşinden koştururken şimdi o kendini kabullendirmeye çalışıyor ki bu onun açısından çok çok çok kötü.

  27. "Öle bir yazmışlar ki Sanki kimi ile imza atarlarsa, 1989 dan beri ilk defa 2 şampiyonla sürmüş olmucaklar. İngilizler niye böledir bilmem…"
    dogru söze ne denir..

    Fin gazeteleri herhalde en sona saklıyrolar kendilerini "resmi:kimi mclaren da" yazmak için =)

  28. Öle bir yazmışlar ki Sanki kimi ile imza atarlarsa, 1989 dan beri ilk defa 2 şampiyonla sürmüş olmucaklar. İngilizler niye böledir bilmem…

  29. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    herkes milliyetçiliğini konuşturuyor tabiki çok normaldir Türk bi pilot olsaydı bizim gazetelerimizde de aynı şey (olurdu diyip yeni bi tartışma yaratmıyım) olabilirdi ama tarafsız olarak bakarsak (Raikkonen'i desteklediğim için böyle düşündüğümü sanmayın lütfen) :
    1.Kimi Raikkonen
    2.Jenson Button
    3.Nick Heidfeld
    bu böyle…ister kabullensinler ister reddetsinler Kimi Raikkonen en iyi pilot

  30. dilara bakır avatarı
    dilara bakır

    bende kimi varken button'ın söz konusu olmasını anlamsız buluyorum..

  31. olamaz Button mı??? Nick Heidfeld'i tercih ederim. herkes kendi vatandaşını ilk sıraya koymuş bakalım kim kapacak polü.

  32. raikkonen varken button gibi bir pilotu tercih etmezler. her ne kadar şampiyon olsada.

  33. Silver Arrow avatarı

    the guardian ciddi ve sol bir gazetedir. sırf ingiliz milliyetçiliği yapalım diye inanmadıkları bir haberi basmazlar. zaten milliyetçilikle de bir alakaları yoktur.

    ancak ben button'ı istemiyorum arkadaş. gelsin kimi artık!

  34. Nick Heidfeld diyorum… 🙂

    Brawn button a zam yapacaktır bırakacaklarını sanmıyorum…

    Raikonen malum pahalı 🙂 eğer Mclaren e de gitmesse merak ediyorum nereye yerleşecek :S

    Mclaren için en iyi seçenek Nick Heidfeld olacaktır… 🙂

  35. The guardian ciddi bir gazetedir. ama ingilizdir. button gibi.

  36. Button1 kimi2 heidfeld3 mü?

    Kimi1 Heidfeld2 Button3 benim listem olurdu:)

  37. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Sonunda İngiliz Basını Da Konustu Bakalim Ne Olacak Bu İşin Sonucu…RESMİ Yazana Kadar Su Pilot'u İstiyorum Veya Hayirli Olsun Demiycem x)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir