Jordan “Ecclestone Artık Gitmeli”

yazar:

kategori:

Eski Takım Patronlarından Eddie Jordan, Formula 1’in Patronu Bernie Ecclestone’nun spora çok şey kattığını ancak artık gitmesi gerektiğini söyledi.

Sporun son yıllardaki düşüşü nedeniyle bazı kesim Bernie Ecclestone’yi suçluyor. Ecclestone ise FIA Başkanı Jean Todt ile birlikte gerekenleri yapmaya hazır olduğunu söylüyor.

Jordan “Olağan üstü bir iş başardı ancak o rolünü yaptı ve artık gitmeli.” dedi.

Son yıllarda takımların oluşturduğu Strateji Grubu’nun elinin güçlü olması Bernie Ecclestone’nin diktatörlüğünü yıkmış oldu.

Christian Horner, Ecclestone’nin tekrar ön plana çıkması gerektiğini söylemişti.

Gerhard Berger de öyle düşünüyor. Berger “Eğer bu iki isim (Ecclestone ve Todt) güçlerini birleştirirse, sorunları hızlı bir şekilde kontrol altına alırlar. Şu anda ihtiyacımız olan şey bu.” dedi.

Ecclestone, Strateji Grubu’nun mevcut yapısında Todt’un kendisinin yanında olması halinde her şeyin daha kolay olacağını ve istediklerini yapabileceklerini ancak onun daha çok orta yolu bulmaya çalıştığını söyledi.

Todt ise pek Ecclestone’a pas vermiyor. Todt “Formula 1’in kanser olduğunu düşünmüyorum. Sadece baş ağrısı var. Bu yüzden baş ağrısı için bir şey bulmalıyız, kanser tedavisi için değil. Formula 1’in büyük değişikliklere ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Jordan “Ecclestone Artık Gitmeli”” için 2 yanıt

  1. #direnBernie 😀 😀 😀

    1. [VET^01] #ForzaFERRARİ avatarı
      [VET^01] #ForzaFERRARİ

      😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir