Coulthard'dan Button'a "Paraya Değil, Arabaya Git"

yazar:

kategori:

Button, 2009 şampiyonluğunu kazanmasına rağmen henüz Brawn GP ile anlaşma yenilemedi ve İngiliz sürücünün adı Mclaren takımı ile anılıyor.

Coulthard “Jenson şampiyonluğu hak ediyor. Ben onun Brawn GP’de kalması gerektiğine inanıyorum. Onların aracı kazanabilecek bir araç. Onu başardıklarından dolayı mümkün olduğu kadar parasal bakımdan ödüllendirmeliler. Böyle durumda çok çabuk sıkılabilir.”

“Ancak ben onun yerinde olsam kazanamayacak ancak daha fazla para verecek olan takıma gitmezdim.”

“Jenson’ın yarış performansını kimse eleştiremez. Agresiflikle bir çok geçiş hamlesi yaptı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. mert merter avatarı

    Arkadaslar sizin baktiginiz pencereden bakmiyorum David McLaren den ayrildikdan sonra ki demeclerine bakarsaniz hep McLaren e karsi demecler vermis Brawn da kal demis valla kalsada olur kalmasada Brawn in bu yilki araciyla her pilot sampiyon olabilirdi,,,

  2. Aynen katılıyorum sana dostum kısaca MCLAREN seni çağırırsa durma git demiş David Couldhard 🙂

  3. ee o zaman hertürlü mclaren'e git demiş burda DC. para mclarende, kazanabilecek bi aracın kimde olacağı herzamanki gibi belli diil ama olasılık olarak mclaren bana göre avantaja sahip.. ayrıca, kaçırılmaması gereken nokta şu, mclaren ve brawn 2010'da kötü araç yapabilirler, her takımın bu hakkı nihayetinde saklıdır, eğer mclaren kötü bir araç yaparsa, para alıp yarış kazanamamış olcak, ancak eğer brawn kötü bi araç yaparsa, hem paradan hem de başarıdan mahrum kalacak.. ama button'cığım sen yine DC'nin lafını dinleyip brawn'da kal cnm benim öptm bbyes:=)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir