Massa "F60'a Dönmek Yarış Galibiyeti Gibiydi"

yazar:

kategori:

Massa, bugünkü Ferrari organizasyonunda F60 aracı ile bir çok gösteri sürüşü gerçekleştirdi.

Massa “Harikaydı ve çok mutluyum. Çok az sürmeme rağmen gerçekten burada olmaktan keyif aldım. Oldukça motive oldum. Bugün sanki galibiyet kazanmış gibiydim. Hungaroring’deki kazadan öncesi gibiydi.” dedi.

Massa ayrıca Valencia’daki organizasyonun, kazanın ardından basının karşısına takımla çıktığı Fiorano testleri ve Brezilya ve Abu Dhabi GP’lerinden daha özel olduğunu söyledi.

Massa “Burada olmaktan çok mutluyum, tekrar takımla çalışabiliyorum. Sao Paolo ve Abu Dhabi’de onlarla olduğum doğru ancak aracı kullanmak çok farklı bir şey.”

“Bugün aynı zamanda son aylarda bana çok yakın olan tüm taraftarlara teşekkür etmek istiyorum. Aldığım mesajlar harikaydı. Umarım 2010’da taraftarlarımıza biraz mutluluk yaşatabiliriz.” dedi.


Yorumlar

  1. hay kocum benim ya 2010 yilinda da boyle tozunu at yarislarinda alonso pin pisman olsun geldiginede geleceginede ferrariye

  2. ben 2008 ispanya diye hatirliyorum ancak 2009da da yapmis olabilir alonso emin degilim. hatta fom'un yarisi ozet goruntulerinde briatore el hareketi yapmisti "bu ne yaaa" der gibisinden 🙂

  3. ben izledim. barcelona 2009 yarışında formasyon turunda son virajda pati çekecem lastik ısıtacam diye aracı yoldan çıkarmıştı. neredeyse bariyere vuruyordu, son anda topladı =)

  4. alonsoyu islememıssın ozaman yavrucum

  5. bu patinaj işini en iyi kimi yapardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir