Montezemolo "Fernando ve Felipe En İyi İkili"

yazar:

kategori:

Bugünkü organizasyonda konuşan Montezemolo “Bana göre Felipe ve Fernando Formula 1’deki en iyi sürücü ikilisi.”

“Her ikisinin de motive olduğuna ve kazanmak isteyeceklerine emin oldum. Tarihimizde ilk kez olacak olsa da iki Latin sürücüye sahip olacağımız için endişeli değilim.”

“Her ikisi de öncelikle kendi adlarına değil Ferrari adına yarışacaklarını çok iyi biliyorlar.” dedi.


Yorumlar

  1. yok ya sen gelecek sene gorursun en iyi ikiliyi pisman olacaksin cokkkkk pismannnnnnnnnn

  2. Raikkonen bir demecinde gönderilmemin sebebi kesinlikle performansımla alakalı değil demişti. buradan yola çıkarak bunun pilot yönetilmesi ile alakası olabilirmi sizce? veya sebebi ne olabilir?

  3. Kilit nokta pilot yönetimidir. McLaren'in 2007 yılındaki sorununun ana nedeninin pilot yönetimi olduğunu çeşitli kaynaklardan biliyoruz (Nigel Mansell, Martin Whitmarsh gibi).

    Ferrari bu pilot yönetimini daha güzel yürütecek gibi. Ha yürütemeye de bilir. Bir risk olduğunu düşünüyorum 2 tane kaliteli pilotun aynı anda aynı takımda yarıştırılmasını. Ama referans olarak Massa-Kimi ikilisinin yönetilmesi gösterilebilir, yapılabilitesi var.

    Bu arada Ferrari'nin pilot kadrosundan 2 tane daha takım çıkar, aslında ihtiyaçlarından bir tanesi Ferrari'nin "genç pilot yetiştirme programı".

  4. FERRARI FELIPE FERNANDO F60 F1 DUNYANIN BES HARIKASI BIR ARADA HADI SIZE HAYIRLI İSLER….

  5. FERRARI FELIPE FERNANDO F60 F1 DUNYANIN BES HARIKASI BIR ARADA HADI SIZE HAYIRLI İSLER….

  6. FERRARI FELIPE FERNANDO F60 F1 DUNYANIN BES HARIKASI BIR ARADA HADI SIZE HAYIRLI İSLER….

  7. ben artık sıkıldım gıtmeyen arabayla aloyu 14 izlemekten bekledıgtımgun geldı ve mclarenın bundan daha ıyı olma sansı yok nıyedersenız mclaren tek pılota gıdıyo insallh kımı yı alır ama bu zor gorunuyo kıımıyı aldıgında kımı hamıltonu gecerse neler olucagını dusunmek bıle ıstemıyorum ve kımı ılla bı yarıs gecıcek ıste ozaman ron amca cok kızıcak ıstersenız spa 2007 ye bakın alo rujda hamıltonu yıyo ve ronun tepkısını gorun cok ıyı yakalamıslar

  8. şu an itibariyle en iyi ikili bu gerçek. fakat kimi mclarene giderse oradaki ikili buradan daha iyi olur.

  9. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Hikaye anlatmaya devam Monte…

  10. montezemelo pilotlarını tabiki övecektir.ama pilotları birbirinden puan çalarken aradan hamilton gibi birinin şampiyon olması gibi bi senaryo karşısında nasıl bir tutum sergilerler acaba. ferrari genellikle 1. pilot ve 2. pilot anlayışına sahiptir. bence söylemese de montezemelo ve ferrari, alonso'nun massayı ezeceğini böylelikle de pilot yönetiminde sorun yasamayacaklarını umuyordur şahsen ben öyle zannediyorum 🙂

  11. Mclaren e fin pilot gelince gor en iyi ikiliyi

  12. Remzi Üçlü demek daha hoş olur sanırım.Ferrari.Felipe.Fernando.3F

  13. Remzi Ersoy avatarı

    luca di Montezemolo bnce alonsoya inanıyo ve massayla iyi bir ikili olucaklarını düşünüyo ve bu bnce güzel bişey ve bnce raikonene göre alonsoya daha pozitif bakıyo ve bu bnce ferrariye pozitif bi ayrı hava kazandırıyo inşallah 2010da rekabetçi olcaz ve bunu eminim raikkonenin ferrariden ayrılışına hala bi şekilde eleştiren arkadaşlar blki bu şekilde susarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir