Haug, Heidfeld İle Görüştüklerini Doğruladı

yazar:

kategori:

Son günlerde Kimi Raikkonen ve Jenson Button’ın Mclaren’de 2. koltuğa geçme görüşmeleri kapsamında Mclaren Teknoloji Merkezi’ni ziyaret ettikleri yönünde haberler çıkmıştı.

DPA’ya konuşan Haug “Nick Heidfeld ile de görüşüyoruz.”

“Mercedes-Benz deneyimli ve yetenekli Alman sürücü ile anlaşma fikrini destekliyor. Ancak sürücü durumlarını aceleci bir şekilde sonuçlandırmak için bir neden yok.” dedi.

Haug, Heidfeld ile hangi takım için görüştüklerini açığa vurmazken son haberler Brawn GP’nin gelecek sene tamamen Mercedes takımı olacağı ve Heidfeld’in Nico Rosberg ile Brawn’da yarışabileceği yönünde.


Yorumlar

  1. Norbert Haug, her ne kadar Mercedes kendi F1 takımını kurduysa da McLaren ile ilgili karar verme yetkisine sahip. Sanırım Heidfeld ve Hamilton'u McLaren'da, Button ile Rosberg'i de Brawn'da yarıştırmak gibi bir ara formül düşünülebilir.

    Ama dedikoduların sonucunda Heidfeld hak ettiği Mercedes adı geçen bir araca oturacak. Sevinçliyim.

  2. hayat bu hep heyecan. sonuç ya acı ya tatlı. herkes sevdiği açıdan bakar diğer noktada ne olur onu çok ilgilendirmez. bakalım sezon başlamadan taşlar nasıl ve ne şekilde yerine oturmuş olacak. temennim raikkonenin olduğu bir f1 izlemek.

  3. Yavuz Balcı avatarı

    ne kadar çok dengesiz adam gelmeye başladı siteye.kamilton nerdeymiş.aynaya bak görürsün.

    habere gelirsek artık ayrılsınlar kabak tadı vermeye başladı.kim neyi destekliyorsa da desteklesin.tek takımım olur oda McLaren.mercedeste kimi yarıştırmış umurumda olmaz.bu söylentilere de netlik kazandırmadan şu pilot veya bu pilotla görüşüyoruz demekte çok anlamsız geliyor bana.

  4. EEE PEKI BILEN VARSA ARKADASLAR KAMILTON NERDE

  5. EEE PEKI BILEN VARSA ARKADASLAR KAMILTON NERDE

  6. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    mclarenmi yoksa brawn gpmi yani kısaca mercedesmi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir