Resmi: Brawn GP, Mercedes Grand Prix Oldu

yazar:

kategori:

Alman üretici henüz 2010 sezonunda takımın 2. pilotunun kim olacağının belli olmadığını açıkladı.

Mercedes, uzun zamandan beri Mclaren ile işbirliği yapıyordu ancak bu anlaşma ile aralarındaki birliktelik de sona ermiş olacak.

Mercedes bundan sonra Mclaren’e sadece motor tedarik edecek ve motor tedariğin 2015 yılının sonuna kadar devam edeceği belirtildi.

Yapılan açıklamada ayrıca Daimler AG’nin elinde bulunan Mclaren’in % 40 hissesinin 2 sene içerisinde Mclaren tarafından geri alınacağı belirtildi.

Dieter Zetsche yaptığı açıklamada, önümüzdeki yıllarda Mclaren’e tedarik edeceklerini ve Mclaren kazandığı sürece mutlu olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Zetsche “Mercedes, gelecek seneden itibaren F1 şampiyonasında kendi fabrika takımıyla mücadele edecek.”

“Bu, Brawn GP’nin % 75.1’lik hissesinin satın alınmasıyla oldu ve bu hisselerin % 45.1’i Daimler’e ait. Geri kalan hisse ise Ross Brawn, Nick Fry ve diğerlerinin olacak.”

“Takım gerçek bir Mercedes-Benz takımı olacak. Ross Brawn takım patronu olarak devam edecek.” dedi.

Bu açıklama ile Mclaren’in uzun süreli sponsoru Mobil1’i Mercedes’e kaptırması bekleniyor. Bu açıklama ile birlikte Mclaren daha önceden yarısını ödediği pilot maaşlarının tamamını ödemek zorunda kalacak.


Yorumlar

  1. bir yerde mercedes'in mclarene yıllık 200 milyon dolar, mobil1'in ise 35 milyon dolar verdiğini okudum. eğer öyleyse mclaren maddi olarak zorlanabilir.

  2. mercedes super is yapti barwni almakla ama pilot olarak nico rosberg ne kadar yeterli olucak bilemiyorum umarim mercedese yakisir bir performansi olur cunku massa&alonso hamilton&button mc larende bizde sadece nico rosberg bakalim bunlarla basa cikabilecek mi ayrica 2 ci pilot kim olacak rai gelecek sene yarismayacakmis bu is oyle heidfeld le falan olmaz bize kimi raikkonen gibi hirsli ve hizli korkusuz bir surucu lazim bakalim ilerleyen haftalar da neler olucak

  3. haha süper oldu artık tutacak 2 takımımız var xD biri yarış kazanmasa diğeri kazanır Ferrari vs Mclaren Mercedes-Mercedes Gp , ferrarinin işi bayağı zor bu sene hahaha XDXDXD

  4. yusuf gobel avatarı

    sız rahat olun arkadaslar brawn cok ıyı bır takım mersedeste en ıyı motor tedarıkcisi ve brawnın aklı mersedesın parası mutıs ısler yapıcak gıbı duruyo ayrıyetten rosberg gıbı bı pılotunda bırıncı pılot olucagı cok ıyı bı haber cunku o pıstın neredeyse en ıstıkrarlı pılotlarından bırı ve mersedes brawnla cok ıyı olucak mclaren de neler yapıcagı buyuk merak ama bu takımın onlerde yarısacagı kesın ve cok rekabetcı bı sezon olucak en azından son yarıs gıbı mclaren en yakın rakıbını 0.800 sanıye takamıyacak ve gorucez ham gıdebılecekmı

  5. Vay be su ise bakin ya mercedes valla buyuk cesaret fabrika takimlarinin bir bir kactigi f1 den mercedes aksine 15 yillik ortagina ragmen brawni aldi helal olsun bol sans umarim kimi de bu takima gelir

  6. Araç çok güzel görünüyor..
    inş. pilotlarıda iyi olur.

  7. resimdeki arac neden o kadar güzel gözüküyor…

  8. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Hayır mercedesin patronu ross brawn mclarenin patronu whitmarsh dennis sadece mclarenin üst başkani mercedesle bir ilişkisi yok mclaren takımın adına calisiyor. Ugraikonen

  9. İyice kafam karıştı Mclaren de şuan hamilton ve button var,

    Mercedeste Nico rosberg var, mercedes patronu ron dennis mi

  10. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    İşte arkadaslar soledigim gibi 2 buyuk takım daha f1 girdi hep reno mclarne ferrari derdik simdi2 2 mercedes kapisicak aralarinda ferrari bu spora heyecan ve tutku katacak benim icin super haber mclaren artik yalnız deil 2010 da mercedes gp ve ferrari mc laren kapismasini izleyebilecez bu super bir haber simdiden mart ayini bekler oldum inanilmaz bir sezon olcuan button hamilton mclarende alonso massa ferraride de mercedes gp de ise rosberg diğeri belirsiz ancak super bir mucadele olacagini kesin herkese hayırlı ugurlu olsun hosgeldin mercedes gp.

  11. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Anlatımda bir yanlışlık var sanırsam.Takımın % 75' i satın alındı.

  12. "Bu, Brawn GP'nin % 75.1'lik hissesinin satın alınmasıyla oldu ve bu hisselerin % 45.1'i Daimler'e ait. Geri kalan hisse ise Ross Brawn, Nick Fry ve diğerlerinin olacak."

    bu kısmı anlamadım.kim yakımın ne kadarını almış.mercedes 75 i ni almış deniyor..ama sanki o 75 lik kısmı tek başına almamış gibi yazılıyor sonrasında..velhasıl..anlamadım valla..biri bana açıklarsa sevinicem 🙂

  13. Hayırlı olsun beklediğim oldu…eeee seneye iki gümüş araçmı olacak şimdi,ekran başında karıştırırız Mclaren bari kırmızı-beyaza dönse..

  14. emiko emiko avatarı

    Mercedes Mclaren'e aynı motoru verirse başarılı olabilir.Ferrari gibi yaparsa kendine farklı diğerlerine farklı motor verirse Mclaren Williams pozisyonuna düşebilir.Mercedes önce kendi öz takımını tutacaktır.

  15. Ertan Akkaş avatarı

    Hayatımda hiç bu kadar renkli ve belirsiz bir transfer sezonu görmedim. İnş F1 için hayırlı olur.

  16. elif çivici avatarı

    Öncelikle hayırlı olsun,olacagını da düşünüyorum.Her şeyden önce griler içinde enfes bir araç görüyorum,F1 e yakışan bir araç olacak.Her şeyden önce Mclaren in tek başına neler yapabilecegini de merak ediyorum.Mercedes in de güçlü olacagına eminim.Seneye müthiş olacak.:)

  17. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Dualarımız kabul oldu.Hep söyledim ben bunu bu ayrılığın en az beş yıl önce olması gerekirdi.Varsın olsun oldu ya, gerisi boş.Şimdi başlar herkes Mercedes başarılı değildi zaten falan diye..Göreceksiniz seneye..Göreceksiniz.

  18. En sonunda olması gereken oldu.Görkem kardeşim sağol, hatırlanmak güzel şey..

  19. En sonunda olması gereken oldu.Görkem kardeşim sağol, hatırlanmak güzel şey..

  20. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    görün şimdi gümbürtüyü xD

  21. f1'de bir gün balık kavağa çıkacak diye bir söylenti çıksa bile inanacağım artık. bunu da gördük sonunda. olacağı belliydi belki ama ben bir kaç yıldan öncesine hiç ihtimal vermiyordum.

    brawn'ın sağlam altyapısı, mercedes'in geniş imkanlarıyla birleşince ortaya çok rekabetçi bir takım çıkacak. hayırlı olsun. güzel bir haber.

    rosberg sevdasının geçmesi için, kazanabilecek bir araç ve iyi bir takım arkadaşı yeterli olacaktır. fazlası değil, button ya da heidfeld rosberg'in kapasitesinin ne kadar sınırlı olduğunu göstermeye yetecektir.

    iyi ekip, kuvvetli bir takım, kazanabilecek bir araç. zayıf halka pilot seçimi gibi duruyor şimdilik. bakalım diğer pilot kim olacak.

  22. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    artık iki büyük yok üç büyük var.Mclaren…Mercedes…Ferrari
    Button Mercedesle anlaşır Kimi'yi de Mclaren'da izleriz yeni Sauber takımı gridde yerini alır bence Toyota'nın yerine gelir Heidfeld'de yeni Sauber takımında olur
    (Ron Dennis Kimi'yi bırakmaaaaaaaaa!!!)

  23. Yavuz Balcı avatarı

    bu arada kimse canını sıkmasın button yeni adıyla mercedeste.kimi ise McLarende.benim sevindiğim nokta rosberg McLarende olmayacak.

  24. Yavuz Balcı avatarı

    oh beeeeeeeee.sonunda McLaren kaldı.bu arada mercedes diye bir takım yoktu.yeni oldu bu takım.gidenlere güle güle diyorum.iki takımım asla olmayacak.hep tek takım hep McLaren.

  25. aaa.
    güzel olmuş ya, resim süper görünüyo
    2. pilot kim olucak acaba

  26. Eren Dursun avatarı

    Bence mclarenin heidfeld yerine kimiyi tercih etmesi gerekiyor. Kimi daha az ücret isteyebilir. Bazı haberlerde Kimi'nin yarışmassa daha az ücret kazanacağını sözylemiş. Ama sponsor gelirlerini hesaba katmıyolar sanırım.

    Kimiyi çok sevmeme rağmen heidfeld'inde iyi bir pilot olduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun Mclareni desteklicem ve gelecek sene için en iyisini ümit edicem.

  27. hayırlı uğurlu olsun diyelim mercedes şimdi uçacak dır büyük bir ihtimal mclaren ise oda güçlü olabilir ateş olmayan yerden duman çıkmaz demiştim ve gerçekleşti.button mclarende olacak büyük bir ihtimal hamiltonla takım arkadaşı mercedes alman olduğu için nick headfeldi kesin rosbergin yanına katacaklardır takım arkadaşı olarak kısacası işler karıştıı heycan verici bir 2010 bizi bekliyor

  28. kaan kaanhan avatarı

    McLaren-Mercedes aynı renklerde ve aynı isimde devam ediyor.

  29. f1 e yeni bi fabrika takımının girmesi iyi oldu. her iki taraf içinde hayırlısı olsun.

  30. melih ipekciler avatarı
    melih ipekciler

    ee arkadaşlar ozaman vodafon sponsorlu mclaren otomobili kırmızı renktemş olucak..malboro sponsorlu mclaren gibi yanii..gerçekten eskiye dönüyoruz silik lastik küçük arka kanat ve kırmızı mclaren:) bence rai macca da ..button da brawn da…heıdfeld in önde bir takıma gidebileceğine inanmıyorum.sauberde kalır…

  31. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    Gökhan Demir arkadaş görünmüyor :))) çok istiyordu Mercedes Benz F1 Team olsun diye.

  32. bu arada 2. koltuk için vettel harika olur. vettel olmassa da heidfeld olabilir.

  33. Taraftar grupları ayrılmış olacak 🙂 Mclaren taraftarı ve ayrı olarak Mercedes taraftarları ilginç olacak 🙂

  34. rüya gibi bi haber, süperrrrrrrrrrrrr
    mercedes-benz F1
    yakışıııırrrr

  35. Bu senenin tipsiz araclarina ragmen bu rekteki f1 araci harbiden bir fuze gibi accayip yakismis renk amblem super umarim bize yakisicak niconun yanina iyi bir surucu alirlar kimide bosta neden olmasin

  36. mercedes için sevindim, böyle olmasını istiyolardı ve oldu, üreticilerin birer birer ayrıldığı bir dönemde kendi takımlarını oluşturuyolar, bakalım ne yapabilecekler.. artık mercedes biz mclaren taraftarları için eski bir sevgili gibi olacak, birlikte çok şey yaşadık ve gelecekte de mutlu olmasını dileyeceğiz hep, umarım şampiyon mclaren olur, ikinci de mercedes:)

    son gelişmelerle birlikte, yeni mercedes gp takımının rekabetçi bir yapıda olacağını düşünüyorum, mclaren de her zamanki gibi ve ek olarak yeni bir sinerjiyle şampiyonluğa oynacaktır.. böyle boş geçen sezonlardan sonra çok pis sıçrama yapıyoruz, örnek; 2007

  37. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    1 takım kuruldu
    şampiyon oldu
    ve silindi.
    hepsi bir sene içerisinde.
    🙂 hadi bir şampiyonluk daha

  38. esas bomba… kimi raikkonen mercedeste…düşünsenize vallahi bomba olur. gerçi biz mclarenede razıyız.

  39. Allah tutmayin beni caylarrrrr caylarrrrrrrr benden hemde herkese bu super bu nasil oldu yaw inanamiyorum mercedes burda beyler simdi gorun siz yaw kanatlarim olsa nefesim kesilene kadar ucarim valla yaw hele birde niconun yanina kimide gelirse tamam gelecek yila yurek dayanmaz

  40. İnş. Kimi Mclarene gider süper ikili oluşur

  41. İnş. Kimi Mclarene gider süper ikili oluşur

  42. cagdas uzun avatarı

    selamlar.

    öncelikle mclaren ve mercedesin ayrılması beni gerçekten üzdü. bu ayrılıktan sonra tutacağım takım mercedes olacak. mercedeste gerçekten ferrariye ve mclarene karşı yarışmak istiyosa alacağı pilot raikkonnen olmalı. raikonnen olmazsa yine benim için hayal kırıklığı olacak. button sezonun ortasından sonra kendi takım arkadaşına bile karşılık veremedi bence button mercedese yakışacak bir pilot değil. rosbergi ise hızlı bir araçta daha önce görme şansımız olmadı, umarım o hızlı bir araç bizde hızlı bir rosberg görürüz.

    tekrar söylüyorum RAİKKONNENi MERCEDESte görmek istiyorum.

  43. autosportta cikan soru-cevap seklindeki haber:

    Q: There has been a lot of speculation that the new Mercedes team may field two German drivers next season?

    DZ: What we would like to see would be the best drivers in the two seats. We certainly would not be opposed if one were German, but that is not a pre requisite which we would give the team.

    Norbert Haug: I read some speculation and I understand this because we could not give this information earlier. But this will be an international team for Mercedes-Benz is a global player. If you look back in our history we have very often been criticised for not having a German driver, so we were always open and we took the driver decision always together with McLaren. This will be the same in the future. We want to have the best ones and we definitely do not want to have the pure German team – it's an international Silver Arrows team and we want to have the best drivers in the car.

    goruldugu gibi 2 alman pilot olmaz diyorlar. pazarlama acisindan da sacma olur zaten. 2 alman bir takimda, 2 ingiliz bir takimda. mercedeste button-rosberg, mclarende hamilton-kimi veya heidfeld seklinde olacak gibi. belkide mercedes parayi basip kimiyi alacak, olmaz demeyin =) haftaya pilotlari aciklayabilirlermis.

  44. Ros Brawn açıklama yaptı ki zaten ben bi sitede okudum pilotlar hakkında bişi dememiş

  45. bu arada ross brawn dan bir açıklama bekliyorum yaptıkları sırf insanı merakta bırakmak açıklayın pilotları

  46. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    süper bi haber :)))))

  47. ben hamza feyiz'e katılıyorum yazıklar olsun honda'ya .o kadar para harca sonra f1den çekiliyorum de sonra aracın şampiyon olsun bide pişman değilim de yazıklar olsun bakın adamlar aldılar takımı.ben buttonın mercedeste kalacağını düşünüyorum istediği parayı vereceklerdir artık rahatça sonuçta araçta 1 numara yazacak ve dünya şampiyonu yarışacak

  48. Kimi'yi destekleyecek sadece saf hızı ve doğuştan sahip olduğu yeteneklerden başka hiçbir şeyi yok 🙁 banada kimi açıkta kalıcak gibime geliyor inş. olmaz

  49. Bora Subaşı avatarı
    Bora Subaşı

    Hayırlı Olsun F1 e ve Tüm Mercedes Sevdalılarına. Güçlü bir Rakibimiz daha oldu. İyi bir Marka ve Saygın bir Rakip..

    Bu arada tebrikler Ross Brawn Takım içinde eminim Saygın bir hissen var.Tüm Birikimini ve Tecrübeni F1 e adadın ve sonucunu gördün. Hissesi olmasaydı bence ayrılırdı.Mercedes senden vazgeçemez artık..

  50. ilk açıklanan pilotu anlamında kullandılar bencede Button takımında kalmalı

  51. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Kimi taraftarlarının üzgün olduklarını görüyorum. (şimdilik)

    Raikkonen gibi bir pilotun f1'de olmayacağını düşünmek imkansız. hem bu sürecin onu tahmin edilemeyecek şekilde hırslı yapacağını düşünüldüğünde.

    pistte kaç tane safkan pilot varda kimi tercih edilmeyebilir pozisyonuna giriyor şaşıyorum.

    -İspanyol firma ister ferrari alonsoyu alır,
    -alman üretici alman pilot ister rosberg ile anlaşılır,
    -japon motor üretici japon pilot ister etrafta japon pilot arayışına girişilir.
    .
    .
    .
    milliyetçilik spora fazlaca hakim olmaya başladı. duygusuz finler bu süreçten zararlı çıkacak gibi. Göz ağrılarımızdan olan raikkonen'in hak ettiği saygıyı görememesi ihtimali bizi derin şekilde üzecektir.

  52. ben buttonın brawnda kalacağını düşünüyordum ana bilginiz varsa açıklama yapabilir misiniz?rosberg 1 numaramı yoksa takımın ilk açıklanan pilotu mu şayet bir numaraysa button mclarena mı geçecek?hay ben böyle işin ross bırakma jensonı

  53. Hamza Fayiz avatarı

    8 Formula 1 Constructors' World Championships
    Constructor Season
    McLaren Ford 1974
    McLaren TAG Porsche Turbo 1984, 1985
    McLaren Honda Turbo 1988
    McLaren Honda 1989, 1990,1991
    Team McLaren Mercedes 1998
    ……………….
    Mclaren layık olduğun motora dön..:P:)

  54. Hayırlı uğurlu olsun ne diyelim.Seneye daha çetin bi savaş olacak.Bakalım Ferrari Mercedes i mağlup edebilecek mi?

  55. ahmet paşahan avatarı
    ahmet paşahan

    Bu çok kötü bi haber! Sanırım Kimi 2010 da yarışları evden takip edecek.Mercedes Gp nin 1. pilotu Rosberg se 2. pilot kontenjanına ne Kimi uyar nede silik son şampiyon Button Bu koltuğun sahibi tartışmasız Hieldfeld.Kaldı McLaren in 2. koltuğu bunu üzülerek yazıyorum ama buda Buttonın.Yazık oldu Rai siz bi startı beklemek gerçekten pek heyacanlı olmayacak.Umarım yanılırım 🙁

  56. http://www.planet-f1.com/story/0,18954,3213_5697376,00.html Buttonın menajeri Brawnın satılması halinde kazanılacak paradan Buttonın maaş ücretinin ödenebileceğini söylemiş ama :S

  57. Ertan Akkaş avatarı

    Haberde pilot maaşlarının tamamının McLaren tarafından verileceği söyleniyor. Mercedes varken bile Kimi'nin istediği rakamı veremeyeceklerini hep söylüyorlar. Sadece McLaren Kimi'nin istediği rakamı hiç veremez. Bu yüzden bence Rai'nin Macca'ya gitme olsalığı Button'a göre düşük 🙁

  58. Haberlere göre Heidfeld Rosbergin takım arkadaşı ve Buttonın Mclarene gideceği yönünde inş. doğru değildir Raikkonen Mclarene gider =)

  59. Haberlere göre Heidfeld Rosbergin takım arkadaşı ve Buttonın Mclarene gideceği yönünde inş. doğru değildir Raikkonen Mclarene gider =)

  60. Hayırlı olsun. Ross Brawn ve Nick Fry hayranlık beslediğim kişilikler. Mercedes ise çok küçük yaşlardan beri hayranlık duyduğum ve favori otomobil üreticim. Daimler ise gerçek bir dev. Ayrıca McLaren'i tutmamın nedenlerinden biri de Mercedes'di.

    Ama sonuca bakarsak, gridde 2 tane takım tutacağım. 4+1 (Alonso'nun favori pilotum olduğunu herkes bilmekte). alacağım seyir zevkini hesaplayamıyorum gerçekten. Sanırım 1. olan veya podyuma çıkan her pilot için sevinme dönemi başlıyor. 🙂

  61. Raikkonen mclarende olacak…

  62. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Hayırlı Olsun Her 2 Takım İçinde…Mercedes GP'ye Başarılar…Ben Her Zaman Mclarenci Olduğum İçin :=)

  63. Sizce kim Mclaren koltuğunu kapar ?

  64. Emir Çolak avatarı

    Merakla bekliyoruz, çoğu haberde Heidfeld'inde Mercedes'le anlaştığı yönünde, bakalım beklemedeyiz.

  65. bakalım raikkonen ne olacak bu gelişmelerin ardından.

  66. kaan kaanhan avatarı

    "The team will continue to be known as Vodafone McLaren Mercedes, its distinctive silver-with-red livery will remain unchanged, and Mercedes-Benz will continue as both an engine supplier and a partner" böle yazıyo.

  67. efendimayin  avatarı

    Nihayet oldu. Sadece mercedes olması güzel.

  68. Hamza Fayiz avatarı

    Takımın ismi:Mercedes GP

  69. Hamza Fayiz avatarı

    Takımın ismi:Mercedes GP

  70. Emir Çolak avatarı

    Hayırlısı olsun, rekabet arttı 😀 Ferrari,McLaren,Mercedes, Button ayrılmaz gibime geliyor takımından Mercedes'in gelmesiyle istediği paraya yakın bir mebla verebilirler sorun halledilir, Kimi'de McLaren'e gidecek gibi, Heidfeld'in yine Qadbak/Sauber'de kalacağını düşünüyorum grid'de yerini alıcaklar sanırım, McLaren'in yeni sezondaki renklerini merak ediyorum Turuncu-Beyaz olabilirmi yine acaba 😀 efsane.

  71. iki mercedes motorlu takım Button-Kimi-Heidfeld üçlüsünü paylaşacak sanırım

  72. Hayırlı ugurlu olsun bütün Mercedes-Benz'cilere, McLaren'e motor tedarik etmesi bizim için sevindirici,açıkcası ben anlaşma bittikten sonra safkan McLaren görmeyi düşünüyordum ama üzerine bi 4 yıl daha anlaşma yapmışlar neyse şimdi geriye kaldı pilotların açıklanmasına umarım enkısa zamanda açıklanırda bizde beklemekten kurtuluruz.

  73. bu arada yeni takımın adı "Mercedes Grand Prix" olmuş

  74. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Resim harika olmuş inşallah bu görünümde piste çıkarlar sanırım fotoshop bu…

  75. Hamza Fayiz avatarı

    :)Hondasız,Toyotasız,BMWsiz ve sanırım Renault ta çekilecek sadece Ferrari,Mercedes,Coswort var..:):)yani sadece 3 tane dev varken sanırım F1 F1 olmuyor..

  76. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Hayırlı olsun…
    Hayırlı olsun…
    Hayırlı olsun…

    Mercedes şimdi tam kuvvet kendisini bu işe verebilir. (4 ortaklı bir şirkette ve kararların kendisi tarafından verilmediği bir ortamda kapasitesinin %100'ünü kullandığı iddia etmek biraz zordur sanırım.)

    McLaren ise hepimizin ilk göz ağrısı. mevcut yapısı ile güçlü mercedes motoru ve şirkette ki daha güçlenmiş olan pozisyonu ile sanırım önümüzdeki sene çok agresif bir takım olacak.

    Tek gerçek 4 adet aracımız olduğu ve yarışlardan memnun kalacak birşeyler bulma olasılığımızın arttığı.

  77. Kimi açıkta kalıcak gibime geliyor tabi Ross Brawn Buttonın gitmesine izin verirse

  78. ross brawn iyice rahatlar bu haberle 🙂 para derdi yok harca babam harca 😀 hadi hayırlı olsun mercedesçilere.

    griddeki dev takım sayısı da artmış oldu böylece.

  79. MagicAlonso avatarı

    hayırlı uğurlu olsun diyelim mercedes in tek başına üretici olarak bulunması gerekiyordu yıllardır.mutlaka başarılı sonuçlar alacaklarıdır.Umarım kimi yi alırlar ben kimi nini bu sene yarışmasını istiyorum yoksa yine birşeyler eksik olacak beklediğimiz rekabette.button dan çok kimi umarım bir koltuk bulur.heildfeld eğer mercedeste yarışırsa adamdaki bala bak derim kubica gibi pilot renoya gitti geleceği belli değil ama heildfeld boşta kalarak önümüzdeki sene muhtemelen şampiyonluğa oynayacak araçlardan birine sahip olmuş olacak eğer yarışabilirse.bu sen piyasa acayip karııştı 15 yıldan fazladır F1 i takip ediyorum bukadar karışık bir transfer sezonu görmedim

  80. kaan kaanhan avatarı

    McLaren 6 sezon daha Mercedes kullanacak bu iyi haber. ondan sonrası, ya anlaşma uzatılır yada McLaren motor üretme konusunu halletmiş olur kendi motorunu yapar, bu süreçte yine mercedes kullanacak olmamız güzel.

  81. Kadir YILMAZ avatarı

    Sanırım, Kimi yi seyretmekten mahrum kalmamız sözkonusu… Son şampiyonun yer bulamamsına imkan vermiyorum, ayrıca da ingiliz olması işine yarayabilir. Yanılmak dileğiyle…

  82. Hamza Fayiz avatarı

    HondaRacıngF1TEAM=MercedesF1Team oldu..:(:(Honda gerçekten çok yanlış yaptı..!!Honda ya çok kırgınım…:(:Eğer J.B koltuk bulamassa bu F1 in çok büyük ayıbı olur…Umarım Honda da Mclaren e motor verir ve MClaren Honda efsanesi geri döner…..

  83. Şimdi Ros Brawn ın yerin Haug mu geçicek bide Button nereye gidicek? Ortalık iyice karıştı

  84. • Mc Laren²  avatarı
    • Mc Laren²

    Forever Mercedes F1 Team

    1. mi yoksa 2. takımım mı olacak belli değil gelişmeleri bekliyorum.
    Hayalimde ki Mercedes olur umarım.

    Button garaip bir şekilde ortada kaldı, şampiyon alan arabanın üzerindeki 1 numarası için alacaktır

  85. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Yalnız sponsorlar nasıl dağılacak?

  86. Hamza Fayiz avatarı

    Bu zaten beklenen bir şeydi..Ama buttonn koltuk bulamaması F1 için çok büyük bir ayıp oluR!!!!!!Mercedes ci arkadaşlara hayırlı olsun HONDA nın mirasını doya doya yiyin..!:)

  87. kaan kaanhan avatarı

    hayırlı uğurlu olsun mercedes tam anlamıyla takım sahibi oldu. umarım herşey güzel olur.

  88. 2. pilotun da kim olucağını da sölesen süper olucak

  89. mclaren 2015e kadar yine mercedes motoru kullanacakmis.

  90. Kimi'nin menajerinin ayrılık hakkındaki söyledikleri doğru çıktı, umarım Kimi açıkta kalmaz 🙁

  91. Buttonın menajeri Brawn ile görüşmeler bitmedi demişti Mclaren gezisinden sonra artık herşey olabilir bekleyip görücez…

  92. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ıkıncı pılot kesınlıkle haıdfeld olacaktır.button yada kımı mc laren e kesın.mercedes mc laren ayrılıgının ılk adımı bu olduguna gore dennıs kımıyı getırebılır.button u bılemıyorum.kımı gelmesse button =mc larende olabılır.

  93. söylentiler bir bir gerçek oluyor galiba..

  94. rosberg kesin ama 2. pilot belli degil galiba, bir yerde button yaziyor diger yerde belli degil yaziyor, beklemek lazim.

  95. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Eveett beklenen haberler yavaş yavaş geliyor… Yalnız 1. pilot Rosberg'se Button gidiyor mu demek oluyor bu?

  96. cadı kazanı oldu ortalık. kaynıyor.
    brawn ve mercedes için hayırlı olsun. gelecek günler çok şeylere gebe.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir