Resmi: Timo Glock Manor'da

yazar:

kategori:

27 yaşındaki Alman sürücü Glock, 2 seneden beri Toyota adına yarışıyordu ancak Toyota’nın Formula 1’den ayrılacağını açıklaması ile boşta kaldı.

Glock’un adı bir dönem Renault F1’le de anıldı ancak Renault’nun da geleceğinin şüphe altına girmesi sonucunda Alman sürücü Manor’a yöneldi.

Glock “2010 için bir çok seçeneğimiz vardı ve bazıları gelişmiş takımlardı.”

“Her sürücünün benzer hedefleri vardır – bir gün şampiyon olmak – ancak ben bir takımın gelişiminin bir parçası olmak ve aracın gelişiminde kilit rolde olmak istiyorum. Bu yüzden Manor Grand Prix fırsatı bana heyecanlı geldi.”

“Teknik Patron Nick Wirth, Takım Patronu John Booth ve takımın diğer üyeleri  ile çok zaman geçirdim ve en çok sevdiğim şey bunun gerçek yarış takımı olması ve takımın gerçek yarışçılar tarafından yönetiliyor olması.”

“Takım küçük ve yeni olabilir ancak büyük tutkuları,  etkileyici araçları ve gelişim programları var. Teknik girdilerim bakımından büyük rol oynayabileceğim konusunda eminim ve bu benim için fantastik bir fırsat. Gelecek sene yeni araçla test yapmak için sabırsızlanıyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. hayırlı olsun diyelim

  2. Tolga Soydan avatarı

    glock yarışmasaydı üzülürdüm.yarış performansı çok çok iyi.

  3. Heikki Kovalainen avatarı
    Heikki Kovalainen

    hayırlı olsun glock.zaten böle haber bekleniyordu.

  4. hadi hayırlı olsun. taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. bu arada böyle deneyimli sürücülerin yeni girecek takımlarda olmasını destekliyorum. ne olduğu belirsiz isimlerle başlayacaklarına nispeten tanıdığımız ve deneyimli isimler olsun, yeni takımların gelişimlerinde gerçek anlamda faydalı olsunlar. di grassi de 2. pilot olabilir diyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir