Vettel: “Karar Benim Değil Ancak Raikkonen’in Kalmasını İsterim”

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Ferrari’deki takım arkadaşı Kimi Raikkonen’in takımda kalıp kalmayacağına dair kararın kendisine ait olmadığını ancak kendisinin kalmasını istediğini söyledi.

Raikkonen’in mevcut anlaşması bu sene sonunda bitiyor ve Fin pilotun Ferrari’de kalıp kalmayacağına dair henüz net bir durum yok. İddialara göre Ferrari Williams’tan Bottas’ı takıma katmak istiyor.

Vettel “Kimi kısa sürede bildiğimiz pilot haline gelecek. Sezon içerisinde inişleri ve çıkışları oldu ancak işini mükemmel yapabilecek bir yetenekten bahsediyoruz.”

“Bu sene bazı küçük hatalar yaptığı doğru ancak belli koşullarda şanssızdı bu yüzden duruma her şey düşünülerek bakılmalı.”

“Açıkçası onunla devam etmek isterim. Onunla harika bir ilişkimiz var ve birbirimizi motive ediyoruz ancak kararı ben vermiyorum ve detayları bilmiyorum. Kesin olan bir şey var ki Ferrari gelecek için doğru kararı verecektir.” dedi.

 


Yorumlar

“Vettel: “Karar Benim Değil Ancak Raikkonen’in Kalmasını İsterim”” için 5 yanıt

  1. Ne yani,Kimi gitsin Ric’mi gelsin diyecekti :))))))))

  2. HulkenbergFAN avatarı
    HulkenbergFAN

    Hülkenberg Ferrari için daha doğru seçim olur.Eğer gelirse Vetteli piste gömer.

  3. Ali MclarenF1 avatarı
    Ali MclarenF1

    Bottas vettele bas belasi ola bilir tipki Ricardo gibi

  4. [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|] #ForzaFERRARİ

    Raikonenin bu sene şansızlığı çok.Biraz daha ciddiye alması lazım.Sorun yaşamadığı yarışlar da temposu iyidi.

  5. Yani tabi ki ben de olsam ben de isterim derim. Kimi gibi bir takım arkadaşı zor bulunur. Sürme becerisi zaten ortada birde hiç bir şeye karışmayan umursamayan bir pilot. Tek pilotla yarışıyor gibi yarışıyor Ferrari. Pistte de Vettel’in ayağına dolanmıyor. Kim böyle bir takım arkadaşına gitsin der ki 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir