Rosberg, Kazanma Trendinden Memnun

yazar:

kategori:

Son 4 yarışta 3 galibiyet kazanan Mercedes pilotu Nico Rosberg, bu kazanma trendinden mutlu olduğunu söyledi.

Bu sene ilk galibiyetini İspanya’da kazanan Rosberg, bir sonraki yarış Monaco’da Lewis Hamilton’un strateji hatasıyla kazanmıştı. Kanada’da galibiyete bir yarışlık ara veren Rosberg son olarak Avusturya’da kazandı.

Rosberg “Son dönemde güçlenmemizde bir çok şeyin etkisi var.”

“Ancak debriyajı değiştirme kararını takım verdi. Startlarda her iki araçla daha istikrarlı olmayı hedefledik.”

“Hamilton’un bu konudaki şikayetiyle ilgili yorum yapmak istemiyorum.”

“Şu anda tabi ki olumlu bir trend yakaladım. Geçen yazki formuma döndüğümü hissediyorum.” dedi.

Hamilton’un kendi evindeki yarışta onu zorlayıp zorlamayacağının sorulması üzerine Rosberg “Bu hoş olur ancak ben kendi performansıma odaklanacağım.”

“Üst düzey bir aracımız olduğunu biliyorum. İki sene önce Silverstone’da kazandım ve geçen sene liderken vites kutusu sorunuyla yarış dışı kaldım. Bu yüzden benim için iyi bir yer.” dedi.

 

 


Yorumlar

“Rosberg, Kazanma Trendinden Memnun” için 11 yanıt

  1. Ne oldu hami ye enteresan…

    1. zekeri sayin avatarı

      Hamidoya bi sey oldugu yok bence.takim olayi dramatize ediyor okadar.yaris badinda gecildikten sonra rosa bir iki yerde saldirdi.sonra sakin suruse basladi.bence bu isler ince isler.

  2. Adam bile soyluyo debriyaji degistirme isime yaradi diye artik durumu cöz ve sunu hevese sokma kara cocuk… evinde kralligini hatirlat yine…

  3. Lewis şampiyon olmak istiyorsa vitesi artırması gerek.

  4. Avusturya’da iki pilotta hiçbir sorun yaşamadı. Rosberg startta geçti ama Hamilton onu asla yakalayamadı. Adamın yetenekli olduğunu biliyoruz, Rosberg’den üstün olduğunu düşünüyoruz, ancak bu yeteneği göremediğimiz çok fazla yer var.

    Ya Rosberg tahmin ettiğimizden çok daha yetenekli, ya da Hamilton bitmiş.

    1. 1 avusturya ile 2 sezonun özetini çıkarmaya çalışmış. sen özet yapmasan çok iyi olacak. bir ara mercedes hamilton’ı istemiyor da diyordun, o ne oldu? şu çok fazla yer neresi? 2015 avusturya ile ispanya mı? başka bir yarış sayamayacaksın da o yüzden soruyorum.

      1. Gayet net bir örnek veriyorum ve hiçbir sorun olmayan bir yarışta olanları gösteriyorum. Geçen sene de benzerleri oldu. Tam tersi de oldu. Ancak Alonso/Massa, Alonso/Raikkonen veya Hamilton/Button arasında bu tür yakınlaşmalar çok daha azdı. Bu arada, sen yorum yapabiliyorsan ben özet de geçerim, yorum da yaparım, canlı anlatım bile yaparım 🙂

        1. bir pilot diğerinden iyi diye onu her yarışta yenmesi mümkün değil. öyle bir dünya yok zaten. şu geçen sene benzerleri olduğu dediğin, hangi yarışlardı? mercedes hamilton’ı istemiyordu diyordun, o ne oldu? bir yorum yazmışsın ama içinde sorulan soruların cevapları yok. nedir bu “geçen sene de benzerleri oldu” yarışlar?

  5. Bakıyorum hemen havalara girmişiz. 😀

  6. Alonso.ElNano #València2012 avatarı
    Alonso.ElNano #València2012

    Hamilton, ABD-Avrupa arasinda mekik dokumaya devam ederse sampiyon’da olur.

  7. nico bu sene şampiyon olacak gibi bir his var içimde…yetenek olarak hamilton önde ama nico da asla motivasyonunu kaybetmiyor..biraz sansı yaver giderse(hamilton yarış dışı kalırsa veya başına bi iş gelirse vs vs)şampiyon olur.tabi kendi başına bi iş gelmemesi lazım:)normal şartlarda hamiltonu yenmesi zor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir